VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 346
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 320
 Joy Жалко...искаше ми се поне един роднина да дойде да ни обясни на какво в детството на Лили се дължи днешната  истина...

# 1 321

Не можеш да опишеш нещо, което визираш и ме питаш за него, о-о-о-о-ок.  Smile

# 1 322
  • София
Лила когато гостуваше при Гала каза, че била 1/2 туркиня.
Да, майка ѝ е туркиня.

Това не е вярно!

Ти да не си майка й?

Ако тази ми е дъщеря, ще я удавя в тоалетната!

Ауууууууу и после да я отлежаваш.........недей, остави я. Тя сама ще се удави!

# 1 323

Тая стрелка ако не беше, нямаше изобщо да забележа това, което сочи.  Joy

# 1 324
Лила когато гостуваше при Гала каза, че била 1/2 туркиня.
Да, майка ѝ е туркиня.

Това не е вярно!
е как не е вярно като тя самата го призна в разговор с Ваня! Whistling

ОК .. Лиляна си фантазира за много от нещата, които е говори /ла/ пред камери и интервюта.
Нямам намерение да давам материал на клюкарските издания, за да дам доста подробности около тази .....

# 1 325

Не можеш да опишеш нещо, което визираш и ме питаш за него, о-о-о-о-ок.  Smile

Честно казано ми се вижда абсурдно и безсмислено аз като жена да обяснявам на мъж - какво е усещана за жена... Laughing Но ти приеми нещата, както ти е угодно  Peace

298 - поне малко кажи, аз наистина се чудя какво е това творение на природата...

# 1 326
Честно казано ми се вижда абсурдно и безсмислено аз като жена да обяснявам на мъж - какво е усещана за жена

А точно и на мен това ми се стори абсурдно, та се радвам, че вече си на моето мнение.  newsm53

# 1 327
Лияна не ми се вижда толкова глупава ,колкото се представя. На 33 вече имаш някакъв житейски опит., а когато си бил по кръчмите постоянно -този опит се предполага,че е още по-голям. Напълно си осъзнава какво и защо прави.

# 1 328
 Joy

като чета тук, и като гледам аватарите на някой - ще умра от смях  Joy hahaha

# 1 329
  • София
Аааа ще повърна Sick тоя разгонен нерез Павел как говори по бебешки на Лиана, а тя скимти като улична мастия....

А аз ще падна от стола от смях!  Joy

# 1 330
Joy

Ох, това са пеперуди - не е нещото, което си мислиш с твоето мръсно подсъзнание.  Peace

# 1 331
Лияна не ми се вижда толкова глупава ,колкото се представя. На 33 вече имаш някакъв житейски опит., а когато си бил по кръчмите постоянно -този опит се предполага,че е още по-голям. Напълно си осъзнава какво и защо прави.
Житейски опит по кръчмите  Stop Shocked Хора, моля Ви  #Crazy

# 1 332
Joy

Ох, това са пеперуди - не е нещото, което си мислиш с твоето мръсно подсъзнание.  Peace

Laughing Joy Laughing

# 1 333
Житейски опит по кръчмите  Stop Shocked Хора, моля Ви  #Crazy
Искаш да кажеш ,че там никой не я закача? Че не знае, кога и какво е флирт или предлагане? Че не събираш опит с мъжете?

# 1 334
Joy

Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=QJpm5As40oI  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт