VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 073
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 410
Joy

охххххх сменете камерата  Praynig

или дайте третия леген Sick

# 1 411

Павел и Лияна защо само си говорят без да се галят днес ...

обедното шоу не ти ли стига  newsm78 Mr. Green

# 1 412

Одеве се галиха за 1 месец напред  Grinning
Разбрахте ли сега, според Лияна не е женско да се ядат кюфтета с лютеница.

# 1 413
  • София
Лияна каза на Павел, че толкова много любов не е показвала към никой друг, освен към него.
Много бил ценен за нея и ще бъде грях да го изгуби.

Уау! Впечатлена съм! И аз, ако имам неговите връзки, клиенти и позиции, сигурна съм, че и на мен би казала същите думи! Та тя е меркантилна и голяма материалистка!

# 1 414
Лияна каза на Павел, че толкова много любов не е показвала към никой друг, освен към него.
Аз мисля,че някой е подшушнал на Лилито да се държи така към Павел.След като излезе спокойно да обяснява, че към всички мъже се е отнасяла така, дори и към Павката ( понеже той за повечето  не е  визуално привлекателен и така си измива Лилито ръцете )

# 1 415
обедното шоу не ти ли стига  newsm78 Mr. Green

Умориха се.  Joy Joy Joy

# 1 416

Момичетата винаги казват на новия си, че й е втори ...

А момчетата казват на новото си гадже, че му е първа ...

Joy

# 1 417

Уау! Впечатлена съм! И аз, ако имам неговите връзки, клиенти и позиции, сигурна съм, че и на мен би казала същите думи! Та тя е меркантилна и голяма материалистка!

Гледахте ли скеча в "Господари на ефира", където Лияна казва, че Мариян ще е за пред майка й,Тервел за пред колежките, а Павел , ако реши да влиза в политиката . Joy

# 1 418
  • София
Аз мисля,че някой е подшушнал на Лилито да се държи така към Павел.След като излезе спокойно да обяснява, че към всички мъже се е отнасяла така, дори и към Павката ( понеже той за повечето  не е  визуално привлекателен и така си измива Лилито ръцете )
Е как си измива ръцете  Shocked  С това, че като види мъж не устоява ли Joy Поведението и е леко е това е, хич няма да мине номера с 'приятелствата". Повечето имаме приятели мъже, е че кой се държи така  с приятел  Grinning

# 1 419

Одеве се галиха за 1 месец напред  Grinning
Разбрахте ли сега, според Лияна не е женско да се ядат кюфтета с лютеница.

Според нея не е женско и да се ходи ... на едно място  Grinning

# 1 420
Според мен Павел е много наясно как стоят нещата и нарочно влиза в лигавия тон на Лиана.Няколко пъти зад гърба и', е поглеждал към някой съквартирант с нещо като -"виж какво става",  а Лиана му се умилква.
Сега му е паднало да мачка, защо да бяга.

# 1 421
  • София

Гледахте ли скеча в "Господари на ефира", където Лияна казва, че Мариян ще е за пред майка й,Тервел за пред колежките, а Павел , ако реши да влиза в политиката . Joy

Да!  newsm10   Има логика в този скеч!!!

# 1 422

Според мен Павел е много наясно как стоят нещата и нарочно влиза в лигавия тон на Лиана.Няколко пъти зад гърба и', е поглеждал към някой съквартирант с нещо като -"виж какво става",  а Лиана му се умилква.
Сега му е паднало да мачка, защо да бяга.

Какво да мачка на тоя кокал, освен силикона Wink

# 1 423
А какво стана с номинационните игри? Нещо не следя внимателно напоследък. Кой е глава на къщата?

Нещата между Пламен и Йоана ми изглеждат реални до някаква степен. Какъвто и да е дразнител си и каза, че жена му го е заплашила. А и с малко се разбират. Йона е много схватлива. Лияна вече ми омръзна и да я коментирам, че дори да и завиждам.  Mr. Green

# 1 424
Кой е глава на къщата?

Мира, а Павел номиниран.

Общи условия

Активация на акаунт