VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 166
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 575
Цитат
Въпросите не бяха по-трудни. Не е нормално да не знаеш знамето и азбуката и кановете

Съгласен съм. Или колко лъва има на герба да не го знае професионален спортист, който носи герба на всяко състезание.

# 1 576
Инъ ни съ приобщи въ коликтивъ ...  newsm78  
Трябвало Флорин да разкаже за връзките си, за които били чели в бялата, жълтата и Пеевската преса ... навярно. Егати нахалния хипопотам  Sick
Ирина всъщност говори доста за връзките си от пресата, например обясни, че нищо не е имало с Кеворк. Но Ваня това го е пропуснала, за което не е виновна Ирина. Прозвуча безподобно нахално от Ваня да настоява Ирина едва ли не на нея лично да изповяда нещо си, каквото господарката поиска на момента.

# 1 577
  • España
"Белия ми дроб работи на половина.....и аз седя и ..пуша..." е хайде сега...тя не се пази ,пък Ирина да я пази нея...Егати гнусната мутреса..честно...сори ,че си изпускам нервите!

# 1 578
Йоана изригва..  Laughing

# 1 579
  • Варна
Йоана не е себе си в момента Peace

# 1 580
Извинявам се ама Ваня за мен е много озлобен човек. Не че я осъждам, но тя не допуска че друг може да има мнение различно от нейното което -о ужас! е правилно.
Много злоба лъха от нея, така натъртваше на "Инка" и "Пеещата готвачка" .
И ясно има здравословни проблеми, но защо ги крие и след това използва като козове , не харесвам такива хора  Naughty Crossing Arms

# 1 581
  • София
Ваня е страхотна -аргоментирана !

У, ууу  Wink  Laughing  

Тая грухла, докога ще я търпят да им бои залците?  Thinking

Joy Joy Hug
Внимавай, че за такива думи ще ти теглят едни забрани....  #2gunfire

# 1 582
Много са ми смешни, като почват с "ми аз много я/го харесвам, но..."  Joy

# 1 583
  • София
Ваня е човек ,който има чувство за справедливост

Ваня е човек, който изисква нейната преценка да се приема за единствено правилна и непогрешима. Това не е справедливост, това е дребнав егоизъм.

# 1 584
Ваня е човек ,който има чувство за справедливост

Е, как бе ... като една  Темида на пчелния мед си е направо ... какво говориш ти.  Mr. Green

Йоана е стабилна и устойчива, колкото обърната пирамида  Laughing   (както казва един готин англичанин).  

# 1 585
Ирина е моето разочорование ,заслужава си не одобрението.

# 1 586
какво за бога е навлякла ирина ????
нещо за потене ли?

# 1 587
Кофти Лили общата пак отърва номинации и за съжаление сте се класира в финалът на вип брадър 2013.Там обаче сте е със най малък зрителски вот и сте завърши на седмо място.

# 1 588
# 1 589
Защо Ирина живее сама,в президентски апартамент  с джакузи Shocked Thinking Rolling Eyes С какво е по-специална???

Общи условия

Активация на акаунт