VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 145
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 590
Ваня дори не мрази Ирина, просто си играе играта докрай, а в нейната игра Мира е враг номер едно и Ирина е добра приятелка с нея.

Което е доста тъпо, според мен, защото Ирина може да се разбира добре с Мира, но си е самостоятелен човек и се разбира също така добре и с другите.

Колкото до Йоана, тя е доста зле горката. Прилича на тези хора, които са минали през такова количество наркотици, че мозъкът им вече е полу-изгорял. Както и да е, тя в момента е просто марионетка на Ваня, няма собствено мнение изобщо.

# 1 591
  • София
Ваня е човек ,който има чувство за справедливост

Ваня е човек, който изисква нейната преценка да се приема за единствено правилна и непогрешима. Това не е справедливост, това е дребнав егоизъм.

Направо си е гигантски егоцентризъм......  Rolling Eyes

# 1 592
Йоко е артистична ,а артистичните и талантливи хора падат ,стават и продължават
Разбираш ли за какво ти говоря ?

# 1 593
  • София
Защо Ирина живее сама,в президентски апартамент  с джакузи Shocked Thinking Rolling Eyes С какво е по-специална???
Беше глава на къщата  Peace

# 1 594
каква е била мисията на Йоко и Ирина  newsm78

Йоко нещо не се аргументира добре с номинацията на Пламен  Mr. Green

# 1 595
Абе тоя Биг Брадар изтрещява с всеки изминал сезон

# 1 596
Защо Ирина живее сама,в президентски апартамент  с джакузи Shocked Thinking Rolling Eyes С какво е по-специална???

Ок,ама тя още седяла там,а и нали и другите са били такива newsm78

# 1 597
  • DE
Според мен Пламен харесва Йоана, но тя е неадекватна по отношение на него  newsm78

# 1 598

Сега Мира стана глава на къщата.

А преди това нямаше президентски апартамент, а полу-къща.

# 1 599
Пффф, нищо не и разбрах на Йоанна  newsm78 за каква се мисли, че Пламен трябва  да се доказва пред нея  Rolling Eyes

# 1 600
  • София

Ми не седи вече , седя колкото и другите "глави" .  Hug

# 1 601

да, Лили като беше, що не отиде в отделната стая

# 1 602
Искам Пламен да спечели. Тая Йоанна слуша Ваня и е много, ама много тъпа. Мислех, че е по-умно момиче, а тя се оказа манипулируема от Ваня. А тая Ваня не мога да я дишам, като е с половин дроб, защо дими като комин без да спира, ах леле не може да се проветрява, леле , леле, ама иначе пуша. ще ме спука от смях, с нейните болести, сигурно ги има , но ги вади баш като й потрябват Peace

# 1 603
  • Berlin
Ъъъъ, Йоана да не харесва нещо Пламен?  Crazy Нещо не съм много в час май с ББ.

# 1 604
  • София
Йоко е артистична ,а артистичните и талантливи хора падат ,стават и продължават
Разбираш ли за какво ти говоря ?

Съжалявам, че пак ще ти противореча, не го приемай като нещо целенасочено, приемам мнението ти като твое, а цитата е просто като основа за моето мнение.
Йоана не е артистична, тя е лесно ранима и това си има своето основание. Но грешката на Йоана е, че и много лесно можеш да я манипулираш. Що се отнася до кариерата и на певица, дано да намери сили да я започне отново и начисто, но звездната болест трудно се лекува, а тя самата каза че точно това и е изиграло лошия номер.

Общи условия

Активация на акаунт