VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 298
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 605
Ма за какво трябва Пламен да се доказва на Йоана? Луда работа.

# 1 606
  • София
Защо Ирина живее сама,в президентски апартамент  с джакузи Shocked Thinking Rolling Eyes С какво е по-специална???
Беше глава на къщата  Peace

Ок,ама тя още седяла там,а и нали и другите са били такива newsm78

да, Лили като беше, що не отиде в отделната стая
Ами може да не е искала, друго е да седи в общото спално при мъжете  Joy

# 1 607
Ъъъъ, Йоана да не харесва нещо Пламен?  Crazy Нещо не съм много в час май с ББ.
Да. Тя залитна доста по него и той флиртуваше леко също. После се обади жена му и го изкомандва в изповедалнята. И той почна да се прави на ни лук ял.

# 1 608
Ваня и Йоана - кифленски номинации.  Първата - все гладна за власт и надмощие, другата  - започната и недовършена и злобна ... Абе - заразно зло  Confused  
И сега ако някой каже, че не са се уговорили някак

# 1 609
След разговорът, който показаха вчера между Йоана и Пламен за мен е ясно, че не само тя си пада по него Mr. Green, на мен са ми много симпатични двамата, но тя малко не се усеща на моменти какво прави - или твърде много му се връзва, или пък е супер груба с него Laughing. Готини са ми иначе много.

Другото, което влязох, за да споделя - много искам някой да изгони всичките коментатори тая вечер ooooh!, направо им спирам звука на всичките.

# 1 610
Ами може да не е искала, друго е да седи в общото спално при мъжете  Joy

верно, изинете  Wink

# 1 611
Е нали уж Големиот Брат нямаше да приема аргументи от типа "липсва комуникация", а на практика и Фотка, и Йокче представиха такива аргументи относно Флоринче? newsm78

# 1 612
Ваня е отврат #Crazy
Половината и бял дроб го няма, а пуши като комин ooooh! и на всичкото отгоре другите трябва да се съобразяват с нея ooooh! много е нагла Twisted Evil

# 1 613
  • София
Може ли да ми кажете що и викат Фотка на Ваня?

# 1 614
  • Варна
Ваня е отврат #Crazy
Половината и бял дроб го няма, а пуши като комин ooooh! и на всичкото отгоре другите трябва да се съобразяват с нея ooooh! много е нагла Twisted Evil
Мда и диабет има жената сладко трябва да има за нея.  Grinning

# 1 615
Може ли да ми кажете що и викат Фотка на Ваня?

ми щото си е Фотка - на мен ми прилича, каквото и да означава това  Mr. Green

# 1 616
  • Варна
Ваня ме плаши.

# 1 617
Пламен не гледа в очите, като изрича присъдата си.

# 1 618
Здравейте! Чета някой от мненията и "не вярвам на ушите си"-бизнесменката с криминален отекък е справедлива , певицата с едно парче от преди десет години е артистична. И всички тези анализи в оправдание на агресивност,егоцентризъм и безпардонност.

# 1 619
  • DE
Цитат
Ваня и Йоана - кифленски номинации.  Първата - все гладна за власт и надмощие, другата  - започната и недовършена и злобна ... Абе - заразно зло
+1

Само на мен ли не ми харесват нарисуваните вежди на Ваня  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт