VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 140
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 770
Ирина я размазаха с тоя апартамент.
А тази привилегия е била дадена от ББ  Shocked
ББ би трябвало да не приеме всички тези номинации...

Дано дадат накрая на Мира опция да спаси някого и тя да спаси Ирина, че не ми се пускат смс-и...

# 1 771
Личи си че всички в къщата не понасят Мира ,Ирина и Пламен
Личат си и страхливците, които ги е страх от Фотка!

Фотка е на пангара! Дано не е вкарала ресурс за смс-и и да си ходи, че ще спра да гледам вече

# 1 772
Защо новоизлюпеното Йоко и бивша Йоана има само 2 гласа???

Не събра ли повече  newsm78

# 1 773
В крайна сметка някой ще каже ли защо Ирина е в този апартамент newsm78. Никой не уточнява нищо. Освен това Чернев ми направи много лошо впечатление  Peace

# 1 774
През цялото време очаквах Лияна да каже, че номинира Стойко щото само той не я попипква и побръква тук-там... А това си е причина.

# 1 775
Ъъъъ спирам си телефона! Защо ББ не прие номинацията за Йоана от Тервел и защо оная се озъби с "Благодаря ти ББ!"  Crossing Arms
Заради мисията да скрие шоколада заради която я номинира Мариян.

# 1 776
Значи, когато аргументът е свързан с апартамента (в който има работа ББ) - зачита се, но когато аргументът е свързан пак пряко с ББ (мисия)... не се приема  Joy

# 1 777
Мооооляяяяя, светнете ме с интригата около този апартамент. Защо Ирина е вътре и защо другите не могат да го ползват?!?!?!?

# 1 778
  • София
Трябва вотът да е негативен, за да си отиде Фотка. Толкова агресивен и противен човек не познавам. И Слава Богу!  Praynig

# 1 779
През цялото време очаквах Лияна да каже, че номинира Стойко щото само той не я попипква и побръква тук-там... А това си е причина.
Добро!  Embarassed Mr. Green

# 1 780
Драма с елементи на трилър - веднъж да се накефя на нещо казано от близначките  Joy

# 1 781
  • София
Драма с елементи на трилър - веднъж да се накефя на нещо казано от близначките  Joy
  Joy

# 1 782
Ваня така клати глава и сигурно си вика :"Браво, Лиянче, добре си си научила урока."
+1

# 1 783
Joy Joy Joy Joy
С глас се смея.  Laughing

# 1 784
В крайна сметка някой ще каже ли защо Ирина е в този апартамент newsm78. Никой не уточнява нищо. Освен това Чернев ми направи много лошо впечатление  Peace
Всеки, който стане господар на къщата след седмичната мисия има право да ползва " президентския" апартамент, но явно не всички са се възползвали от тази привилегия, а Ирина го е направила и сега им е черна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт