VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 862
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Ха-ха,Ваня ще отиде й тя на елиминация  Mr. Green .

# 1 786
  • София, България
ИРИНА Е В АПАРТАМЕНТА ЗАЩОТО БЕШЕ ГЛАВА НА КЪЩАТА

друг е въпроса защо не излезе като спря да е глава  newsm78

# 1 787
Кънчев що не го пратят в пенсия?

# 1 788
Искам да номинирам Биг Брадър. Защото тази вечер е лош, свадлив и крив. Сигурно Биг Систър му била шута и сега Йоко трябва да страда без точка.

# 1 789
Хахаха,как му диктуваха явно; )

# 1 790
Ирина я размазаха с тоя апартамент.
А тази привилегия е била дадена от ББ  Shocked
ББ би трябвало да не приеме всички тези номинации...

Логично но... ББ си прави каквото иска.

# 1 791
  • София, България
В крайна сметка някой ще каже ли защо Ирина е в този апартамент newsm78. Никой не уточнява нищо. Освен това Чернев ми направи много лошо впечатление  Peace
Всеки, който стане господар на къщата след седмичната мисия има право да ползва " президентския" апартамент, но явно не всички са се възползвали от тази привилегия, а Ирина го е направила и сега им е черна  Peace

Ирина беше първа глава и отиде в апратамента. След нея беше Лияна, но тя явно се е отказала ... и следващите глави вече не са си и направили устата да ходят да живеят там. Грешката на Ирина е, че не го е освободила, въпреки, че Ли5янна се е отказала

# 1 792
Честито на Ваня номинация Mr. Green много ми се иска зрителите да я изгонят,но ББ едва ли ще се лиши от нея Whistling

# 1 793
Искам да номинирам Биг Брадър. Защото тази вечер е лош, свадлив и крив.

само тази ли?  Mr. Green

# 1 794
  • София
Мира посочва някой, който отива директно на елиминации, така ли е?

А за апартамента, явно не е само това,ч е е била господар и е там, тя беше преди няколкос едмици и явно все още спи там, по решение на ББ. Ама чак толквоа да ги боде в очите това. И Ваня - колкото и тутманици, имам баялдъ и т.н. да  направят, нямало да й станат по-симпатични. Сякаш Ирина и Мира готвят с желанието да й доставят кефа. Много притивна ми стана Ваня заедно с Йоана и Павел.

# 1 795
  • София
ИРИНА Е В АПАРТАМЕНТА ЗАЩОТО БЕШЕ ГЛАВА НА КЪЩАТА

друг е въпроса защо не излезе като спря да е глава  newsm78
явно никой от останалите глави не е искал да спи там и тя си е останала.

# 1 796
  • София
През цялото време очаквах Лияна да каже, че номинира Стойко щото само той не я попипква и побръква тук-там... А това си е причина.

Заплюла си го  е за следваща жертва... ако някое старо гадже на Павел му свие сармите... кой ще я гушка  Joy

# 1 797
Ирина отнесе вота, който иначе бил бил за Мира. Предполагам и че ще си тръгне понеделник. А и е "лесна" за номинация очи в очи.
На вас ли ви бърка Лияна, че толкова ви дразни още не мога да разбера.

# 1 798
Честито на Ваня номинация Mr. Green много ми се иска зрителите да я изгонят,но ББ едва ли ще се лиши от нея Whistling

Да и аз искам да и бият шута,иначе всички ще номинират еднакво,което ужасно ме дразни.

# 1 799
е тва е най интелигентното момче в къщата, евала

Гледа ли играта с въпросите?  Joy Joy Joy
все пак, не знаем как би отговарял на въпроси за Италия и света, не живее в България доста отдавна, а това бяха изцяло български въпроси

Както за България на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт