VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 853
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Преди време в старата ми работа се наложи да "общувам" с Ирина Флорин. Нямам добри впечатления от нея. Изобщо така наречените ни интелектуалци / не всички обаче, има и наистина много читави хора /са бош лаф работа, мога да говоря с часове за "срещите" ми с тях, но за съжаление нямам това право. Подписала съм декларация. Някои от по старите форумци ще се сетят къде работех преди.

# 1 891
  • София
Ирина е ... супер неприятна ми е, откакто фирмата на мъжа ми и правиха ремонт и тя не им платила. Не говоря за махленски майстори, а за сериозна фирма, с много качествена работа и доволни клиенти зад гърба си. Патица, ще ми яде тя от хляба на децата, не я е срам  Crossing Arms
Това вече е новина. Защо не е платила?
Аз я имах за фин и деликатен човек, но мнението ми за нея все да се разклаща. Скрита лимонка е, определено.  Wink

# 1 892
Аз я имах за фин и деликатен човек, но мнението ми за нея все да се разклаща.

A защо, на каква основа, имаше такова мнение за нея?

# 1 893
А какво имаше предвид Павел като номинира Ирина по лични причини, клатейки се като селски бек?

# 1 894
Почна късния епизод.

# 1 895
Ирина Флорин кога е казала ,че не е имала нищо с Кеворкян или аз нещо не съм разбрала?

# 1 896
Всъщност Ирина не е това ,което ни показват. Спомнете си приказките й с Мира.
Тя просто не понася тези съквартиранти. Можела да контактува с други млади хора ,дори и
прислужницата й била по-приятно момиче.Тези не са на нивото й. Спомням си злобното й поведение в Черешката.
Совите не са това, което са. Simple Smile

Аз пък не си спомням такова нещо.

Ми кой да й е приятен за комуникиране - Лияна, Йоко, Ваня? Аз също бих ги избягвала, честно казано.

От изброените, единствено от Ваня имат какво да научат, ама... защо, по добре да си я плюем, естественно Naughty ? всички обичат да гледат сеир и простотии само, затова ги дразни, когато Ваня се опитва да ги вкарва в някакви рамки на благоприличие  Mr. Green

Ирина какво да научи от Ваня? Макар че Ваня има някой черти, които ми харесват, като цяло поведението и държанието й са отвратителни, Чак толкова голяма злоба не бих могла да понеса. Тя скача на всеки, имащ различно мнение. А и Ваня се опитва да вкара в някаква рамка на блогоприличие Йиана и Лияна, нали не ги сравняваш с Ирина?

не оправдавам Ваня, но тя поне си казва нещата открито (по отношение на това, което се случва в къщата)

Всеки може да научи нещо ново от другия, стига да има желание  Peace

# 1 897
  • София
Всъщност Ирина не е това ,което ни показват. Спомнете си приказките й с Мира.
Тя просто не понася тези съквартиранти. Можела да контактува с други млади хора ,дори и
прислужницата й била по-приятно момиче.Тези не са на нивото й. Спомням си злобното й поведение в Черешката.
Совите не са това, което са. Simple Smile

Ирина е ... супер неприятна ми е, откакто фирмата на мъжа ми и правиха ремонт и тя не им платила. Не говоря за махленски майстори, а за сериозна фирма, с много качествена работа и доволни клиенти зад гърба си. Патица, ще ми яде тя от хляба на децата, не я е срам  Crossing Arms

Я виж ти !!!
Че има ли такива клиенти, които прекарват СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ И ПИШМАН МАЙСТОРИ  #Crazy
Браво на Ирина... издигна ми се в очите  Hug
Мислех, че пожеланието "да ти влезе майстор в къщата" е аксиома, а то и потърпевшите вече си знаели правата  smile3521

# 1 898
  • София, България
Ирина е ... супер неприятна ми е, откакто фирмата на мъжа ми и правиха ремонт и тя не им платила. Не говоря за махленски майстори, а за сериозна фирма, с много качествена работа и доволни клиенти зад гърба си. Патица, ще ми яде тя от хляба на децата, не я е срам  Crossing Arms
Аз я имах за фин и деликатен човек, но мнението ми за нея все да се разклаща. Скрита лимонка е, определено.  Wink

Правили и някаква баня, дали и цена, не си спомням точно колко, но например по 15 лв на квадрат. Като станало време за плащане, заявила, че майсторите вземали по 10 лв на квадрат, защо и били искали повече. Обяснили и, че има вложен материал, теракол, фуги, транспортни разходи, амортизация на инструменти, печалба на фирмата, а тя се фръцнала и им превела по 10 лв на квадрат, а те я пратили да си ходи там, дето слънце не огрява ... и така

А изясних вече, че не става въпрос за пишман майстори, няма нужда да се обиждаме  Naughty

# 1 899

цветовете на дъгата .............................

# 1 900
Ирина Флорин кога е казала ,че не е имала нищо с Кеворкян или аз нещо не съм разбрала?
Разпитваха я за това и тя каза, че са били само приятели. Доста отдавна, още първите дни.

# 1 901
Е? Станка пак е права  Laughing

МИра ooooh!

това и била работата  ooooh!

# 1 902
  • София
Ирина е ... супер неприятна ми е, откакто фирмата на мъжа ми и правиха ремонт и тя не им платила. Не говоря за махленски майстори, а за сериозна фирма, с много качествена работа и доволни клиенти зад гърба си. Патица, ще ми яде тя от хляба на децата, не я е срам  Crossing Arms

Правили и някаква баня, дали и цена, не си спомням точно колко, но например по 15 лв на квадрат. Като станало време за плащане, заявила, че майсторите вземали по 10 лв на квадрат, защо и били искали повече. Обяснили и, че има вложен материал, теракол, фуги, транспортни разходи, амортизация на инструменти, печалба на фирмата, а тя се фръцнала и им превела по 10 лв на квадрат, а те я пратили да си ходи там, дето слънце не огрява ... и така

А изясних вече, че не става въпрос за пишман майстори, няма нужда да се обиждаме  Naughty

Ако направиш една анкета, бих искала да знам, колко от тук пишещите ще кажат, че не са били прекарвани по най-грозния начин от стр. фирма или майстор... така че не се обиждай, моля те  Peace

# 1 903

А изясних вече, че не става въпрос за пишман майстори, няма нужда да се обиждаме  Naughty

А те като са разбрали чия е банята хич даже не са завишили цените в офертата, нали?   WinkКато момини сълзи са и фаянсаджиите, а и всички "майстори"  Laughing  Хубаво, че се намира някой да ги надцака и тях - с възпитателна цел  ... Кофти е, че сте останали гладни, де  Wink

# 1 904
  • София

А интересно защо супер сериозната фирма не е сключила договор?

Общи условия

Активация на акаунт