VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 793
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 905
А интересно защо супер сериозната фирма не е сключила договор?

smile3506

# 1 906
Все пак е искала да плати някаква пазарна цена - поне е трябвало да вземат предложените пари, а не да я пращат на майната й. Ако беше като Ваня, например, и не искаше да плати, щеше просто да вдигне безподобен скандал и нищо да не плати, даже да иска компенсации.

# 1 907
  • София, България
Ирина е ... супер неприятна ми е, откакто фирмата на мъжа ми и правиха ремонт и тя не им платила. Не говоря за махленски майстори, а за сериозна фирма, с много качествена работа и доволни клиенти зад гърба си. Патица, ще ми яде тя от хляба на децата, не я е срам  Crossing Arms
Това вече е новина. Защо не е платила?
Аз я имах за фин и деликатен човек, но мнението ми за нея все да се разклаща. Скрита лимонка е, определено.  Wink

Правили и някаква баня, дали и цена, не си спомням точно колко, но например по 15 лв на квадрат. Като станало време за плащане, заявила, че майсторите вземали по 10 лв на квадрат, защо и били искали повече. Обяснили и, че има вложен материал, теракол, фуги, транспортни разходи, амортизация на инструменти, печалба на фирмата, а тя се фръцнала и им превела по 10 лв на квадрат, а те я пратили да си ходи там, дето слънце не огрява ... и така

А изясних вече, че не става въпрос за пишман майстори, няма нужда да се обиждаме  Naughty

А те като са разбрали чия е банята хич даже не са завишили цените в офертата, нали?   WinkКато момини сълзи са и фаянсаджиите, а и всички "майстори"  Laughing  Хубаво, че се намира някой да ги надцака и тях - с възпитателна цел  ... Кофти е, че сте останали гладни, де  Wink

Ами тя не е единствената "знаменитост", за която са работили. Не са и завишили цените, а и тя първоначално се е съгласила. В последствие и се е видяло множко. Няма да си защитавам тука фирмата сега, но няма нужда да нападате, като не знаете за каква фирма става въпрос. Майсторите работят добре, защото са под контрол, клиентите имат гаранция за качеството на извършените им работи и всички са доволни. А не като едни майстори например, които работеха при съседите. Като ги попитал мъж ми защо правят едикакво си не както трябва, те му отговорили: Еее, бате нали догодина требе пак да дойдеме  Rolling Eyes Ясно ми е, че заради такива ви е такова мнението, но не бива да слагате всичко под общ знаменател.

Имало е договор естествено, но какво за няколкостотин лева да се съдим сега  newsm78 Естествено, че са си взели каквото е дала, но просто я отписахме от списъците с живи хора след това, да се наслаждава на живота със спестените левчета  Naughty

# 1 908
хм... по повод на майсторите

дали не си говорите без да знаете всичко?

тук трябва мнението и на двете страни  Thinking

+ договори, фактури и т.н.  Sunglasses

не му е мястото в темата на ББ да се обсъжда май  Rolling Eyes

# 1 909

Лицето И.Ф. е страна по случая.  Sunglasses

# 1 910
Ей сега докато пак ги гледам разбирам вече Ваня с какво ги държи
С това постоянно говорене от името на всички НИЕ
Ние не те харесваме
Ние мислим така
Ние искаме това
ние, ние, ние
И никой не е сигурен кой са тези ние.
А, и повечето не искат да се конфронтират директно защото настъпва бурята Невада.

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 00:40 от дива коза

# 1 911

Лицето И.Ф. е страна по случая.  Sunglasses
страна, ама не може да се защити в момента по тази тема тук  newsm78

аз страна в спора не съм взимала, просто си казах мнението  Sunglasses

# 1 912
А не като едни майстори например, които работеха при съседите. Като ги попитал мъж ми защо правят едикакво си не както трябва, те му отговорили: Еее, бате нали догодина требе пак да дойдеме  Rolling Eyes

Аха, точно ще извикам същите след година.  Smile

# 1 913

И накрая една ревизия в НАП ...  като сме  почнали.  Laughing
Само така може да се спрат коментарите за неплатената  баня.   Поне от едната страна  Mr. Green  

# 1 914
  • София, България

Лицето И.Ф. е страна по случая.  Sunglasses
страна, ама не може да се защити в момента по тази тема тук  newsm78

Ще се защити тя, както се защити за апартамента - Ма аз ги каня, а те не идват ... айде нема нужда. Като ти изтече мандата, се изнасяш и тва е  Naughty

# 1 915
Трябва да ви кажа, че на мен Ирина Флорин много ми харесва. Абсолютно "обрана" в държанието си, има мярка за всичко, не крещи за дребни неща - например "кой колко е изял" /това е свещено дребнотемие/.

# 1 916
страна, ама не може да се защити в момента по тази тема тук  newsm78

То и ние сме едни обвинители.  Laughing

Никой от съквартирантите не може да се защити тук, нали затова вземат милионите за участие?  yes

# 1 917
  • София

Скъпа, я дай правилата наведнъж... не ни мъчи на парче
Объркахме се какво разрешаваш и какво не в тази тема  smile3506

# 1 918
И накрая една ревизия в НАП ...  като сме  почнали.  Laughing

Комисията Кушлев и тя тряааа са намеси.  tooth

# 1 919
Двете "прелъстени и изоставени" девойки.

Общи условия

Активация на акаунт