VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 296
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 025

Та просто споделям симпатиите си към Ваня. Мелачка!

Ярмо-мелачка Laughing

Мда, не спира да им намила. Mr. Green

# 2 026
Във ВБ влиза и Азис, и Константин ,а техния бизнес едва ли е фалирал Simple Smile

Не съм съвсем убедена, особено за Константин, но за тях нещата стоят по друг начин - не можеш ли сама да се сетиш защо влизат? 

# 2 027
Във ВБ влиза и Азис, и Константин ,а техния бизнес едва ли е фалирал Simple Smile

Не съм съвсем убедена, особено за Константин, но за тях нещата стоят по друг начин - не можеш ли сама да се сетиш защо влизат? 
Ама верно ли влизат,кой каза?

# 2 028

Мисля ,че имаше предвид че са влизали, а не че ще влизат.

# 2 029

за по принцип говорим  Laughing само това оставаше - още двама чалгари вътре  Shocked

пп. е, поне ще се намери кой да и пее на Станка, докато си пие ракията  Mr. Green

# 2 030
След номинацията на Мишо и големия смях по повод коментарите му за Пламен, той (Пламен) каза: ‘Да, това е игра, смях тука, смях навън...’.
Повечето пушат електронни пури, май. Sunglasses

Павел: ‘Пламен е....... И в друг формат, в реалния живот аз бих реагирал по друг начин...’. По какъв  newsm78

# 2 031
За мен Ваня е човек който не търпи несправедливостта и го казва на момента, друг е въпроса, че го прави доста шумно.
Агрументите с който номинира бяха повторени и от други съквартиранти, т.е. не само тя е подразнена от привилегиите дадени на други.

Ирина е изтъкнала някакъв здравословен проблем и за това е оставена в президентския апартамент. При това положение и на мен да ми каже "ако искаш ела", няма да отида все едно съм толкова безчувствена, че гоня болен човек.
Ваня го намекна в номинацията си и затова каза това, че е с половин бял дроб и т.н., но въпреки това е при останалите съквартиранти.

# 2 032
Цитат
Ваня е израснала в пуританско семейство, което й е втълпявало, че жената трябва да има един мъж в живота си и с него да остарее. Първото си гадже е срещнала чак, когато е била на 19 г. За онова време не е било чак толкова късно...Той обаче предпочел друга, по-богата жена. След тази драматична за Ваня раздяла, когато си е представяла да прекара целия си живот с този мъж, се е зародило желанието да печели пари, за да не бъде наранявана по този начин. Второто й гадже също я зарязва заради друга жена, отново доста по-възрастна от нея, но и доста богата. Историята се повтаря...Третата й връзка е същата. Ваня е изоставена заради по-красива и по-богата. Затова Ваня се озлобява срещу мъжете. След доста време среща небезизвестния Антон Хамстера, за който се говори, че той е голямата й любов. Влюбената до уши Ваня го вкарва в "големия бизнес", какъвто и да е той, де. Мисля, че точно за Хамстера говореше в Къщата, че майка му ги е разделила. Зарязал я е ей така, както всички предишни, въпреки 4-годишната им връзка.

И срещу жените .. и изобщо срещу хората, които не и вървят по гайдата.  Peace

Много трогателна история, задавих се  в сълзи ... от смях.  Mr. Green
Само си задавам въпроса - защо? Защо четирима мъже са избрали да я напуснат ... това съкровище, тази перла сред жените?  Laughing   Ясно, че  те са виновни, защото са боклуци, ама пък тя сама си ги е избирала, нали?  Wink

# 2 033
Ваня го намекна в номинацията си и затова каза това, че е с половин бял дроб и т.н., но въпреки това е при останалите съквартиранти.

И на мен ми направи впечатление това изказване, но Ваня не е ли един от пушачите в къщата?

# 2 034
  • София
След номинацията на Мишо и големия смях по повод коментарите му за Пламен, той (Пламен) каза: ‘Да, това е игра, смях тука, смях навън...’.

Павел: ‘Пламен е....... И в друг формат, в реалния живот аз бих реагирал по друг начин...’. По какъв  newsm78

Да го набие. Аз така го разбрах

# 2 035
Ама не, аз примерно Ваня не я виня, че е такава. Видимо е, че е преживяла дълбоко драматични неща и те са й се отразили.

Но е факт, че крайният продукт, който тя е в момента вътре във ВБ, е ужасен. По-добре да си излезе и да си почине, защото в момента сякаш целият свят й пречи. (Като пример: Това, че се гнуси от храната на Мира, според мен е на психологическа основа и се случи след състезанието по готвене и разменените приказки.)

Голяма е разликата между Ваня през първите дни и Ваня сега. Тя се оплаква от недоспиване сега, а това не се отразява добре на никого; изтрещяла е и става по-зле от ден на ден. Докато през първите дни тя дремеше по цял ден, следобед се препичаше на слънце. Затова и е пропуснала, когато Ирина отговори на другите за връзките си, коментирани в жълтата преса - защото тогава е спала.

# 2 036
Ето какво е казал Буров преди шейсетина години:"Българинът прощава за всичко, но не и на преуспяващите. И на тези, които стоят над него. !"

# 2 037
Малко е кофти да се бъзикаме с драмите на хората. Защо и колко пъти е зарязвана и т.н. за нас може да е смешно, но за една жена е трагедия.
И къде става ясно, че арогантността й избива срещу тези, които не й тичат не мога да схвана  newsm78
Аз лично започнах да й симпатизирам, когато затисна Лилиту и й обясни как изглежда играта й с Тервел в очите на останалите. Направи го толкова чистосърдечно, та чак любвеобилно  Laughing И то не по начин, който да не засегне едно младо, тъпо момиче.

# 2 038

Да го набие. Аз така го разбрах

И аз  Wink Павел обича да разказва, как всички го мислели за мутра. Дори така го поканили да играе в Мисия Лондон, заради външния вид.

# 2 039

И на мен ми направи впечатление това изказване, но Ваня не е ли един от пушачите в къщата?

Мисля си че Ирина е изтъкнала нещо с въздуха и невъзможността да се проветрява общата стая(постоянно е с някаква кърпичка в ръцете). Ваня може би е имала предвид,че въпреки това че пуши(което си е нейна работа) и тя се примирява с тази обстановка както всички останали.

Общи условия

Активация на акаунт