VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 862
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 055
Кога видяхте Мира щастлива и усмихната?

Когато Ивенцето изпълни мисията си в къщата за птици, при такова "демонстриране" на любов как да не щастлив човек. Laughing

# 2 056
mamakaty, защо реши, че някой се бъзика "с драмите на хората"?

Видях го в поста на друга потребителка. Съгласна съм, драми има на всякъде. За кого големи, за кого малки. Каквито и да са, не си заслужават жлъчните коментари  Peace

# 2 057
Ами Ваня си е достатъчно смачкана, няма нужда някой да я мачка, най-много да я игнорира. Mr. Green
+ 1

След Лилито, според мен тя е с най-растроената психика! Даже не съм сигурна дали не е и преди Лили! newsm78 Това, че някой си е сложил някаква маска и се прави на недосегаем не означава, че е силен - като гледам в нея има много болка, подтиснати емоции и дори направо озлобление към живота въобще! А тя дори и маската не можа да поддържа достатъчно дълго! Peace

Мира си е шматка, но това, че се е разплакала нищо не означава - просто си изля натрупането напрежение и толкова! Не се заблуждавайте - тя е изклучително щадящя към себе си- хич не се тормози чак толкова! Дори към сина си проявява егоизъм - нали нейни бяха думите, че бил объркан и колкото по-малко общувала с него, толкова по-щастлива била, че я натоварвал! newsm78

# 2 058
На последните страници няколко пъти чета "успяла жена", "успял човек"....За Ваня ли говорите?  Shocked Наистина ли това е представата ви за успяла жена? И наясно ли сте с какво се занимава Ваня?

# 2 059
В късното издание снощи Мира ми събра двете граници с "проучването", че 60% от българите
произвеждат хранителна продукция? Това струва ли Ви се ,че е вярно? Моето мнение е,че процентите отново са завишени поне 2 пъти!

# 2 060
И наясно ли сте с какво се занимава Ваня?

Който е наясно да даде инфо, моля!  Praynig

# 2 061
Има ли живо излъчване? При мен не зарежда, а някой спомена,че давали Мариян да си мие зъбите. Напоследък все по-често го спират!!!

# 2 062
В късното издание снощи Мира ми събра двете граници с "проучването", че 60% от българите
произвеждат хранителна продукция? Това струва ли Ви се ,че е вярно? Моето мнение е,че процентите отново са завишени поне 2 пъти!

Мира и социология  hahaha
Всъщност 100% са - на финала на кръговрата на живота всеки става храна за нещо си  Wink

# 2 063
Според мен проблемът на Ваня и Мира е един и същ, и двете се мислят за нещо повече от другата и не виждат, че всъщност не стават за нищо и двете, и само се излагат .
Много ще ми е интересно, ако им пуснат какво мислят хората отвън за тях, как ли ще реагират, имам предвид на всички съквартиранти, не само двете истерични противни госпожи.
Хора много пишете, не мога да си публикувам отговора.

# 2 064
На последните страници няколко пъти чета "успяла жена", "успял човек"....За Ваня ли говорите?  Shocked Наистина ли това е представата ви за успяла жена? И наясно ли сте с какво се занимава Ваня?

Имах предвид Мира.Според НК е най-добра в работата си.

# 2 065
Цитат

Защо да не е вярно, почти всяко семейство, особено в провинцията, произвежда нещо - дори едни домати на село или на вилата!

# 2 066
На Мира характера й вреди на психиката. Изпада в много сълзливи състояния. Като че ли сама не се търпи на моменти. Самоизмъчена е. Мисията "хот-дог" направо я разсипа. Тя направо се срина, бе  ooooh! 

Много по- добре за физическото ти здраве е да си изразяваш чувствата, отколкото да ги криеш зад желязна маска. Инак можеш да си навлечеш много сериозни здравословни проблеми.  Peace

Не, та не излива необходимото, а го преекспонира и видоизменя, което си е направо вредно.

Вилико никъде не пиша щастлива, а здрава. Същото за съжаление не може да се твърди за Ваня.

# 2 067
На Мира характера й вреди на психиката. Изпада в много сълзливи състояния. Като че ли сама не се търпи на моменти. Самоизмъчена е. Мисията "хот-дог" направо я разсипа. Тя направо се срина, бе  ooooh! 

Много по- добре за физическото ти здраве е да си изразяваш чувствата, отколкото да ги криеш зад желязна маска. Инак можеш да си навлечеш много сериозни здравословни проблеми.  Peace

Не, та не излива необходимото, а го преекспонира и видоизменя, което си е направо вредно.
Когато пее, а тя пее доста често  Mr. Green Mr. Green Макар, че вече се е поспряла след хилядите забележки  Grinning Grinning

Joy Пее, с думите - който пее - зло не мисли ...
Тоест дори пеенето при нея е тъпа поза.

# 2 068
Цитат

Защо да не е вярно, почти всяко семейство, особено в провинцията, произвежда нещо - дори едни домати на село или на вилата!

От 54 семейства ,които преброих в нашия квартал - 11 произвеждат.

# 2 069
  • Ямбол
.....

От 54 семейства ,които преброих в нашия квартал - 11 произвеждат.
И като намериш още стотина такива извадки, може да опиташ да направиш заключение.

Общи условия

Активация на акаунт