VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 819
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 085
  • ЯМБОЛ
               Мира е като китайска капка с нейните непрекъснати обяснения и анализи.

# 2 086
Цитат
В късното издание снощи Мира ми събра двете граници с "проучването", че 60% от българите
произвеждат хранителна продукция? Това струва ли Ви се ,че е вярно? Моето мнение е,че процентите отново са завишени поне 2 пъти!

Защо да не е вярно, почти всяко семейство, особено в провинцията, произвежда нещо - дори едни домати на село или на вилата!

От 54 семейства ,които преброих в нашия квартал - 11 произвеждат.

А пък в родния ми град - сигурно 80-90% произвеждат! България не е само София и българите не са само хората, които пишем в нета! Simple Smile

И аз произвеждам - имам две саксии на балкона - босилек и розмарин.   Mr. Green
бтв. а и яйца не съм купувала от години - дават ми домашни от щастливи кокошки.  Laughing

# 2 087
Е, ако говорим за такова производство - и аз произвеждам - имам ябълково дърво саморасляк под терасата  Peace

# 2 088
- Ще имате ли смелост да номинирате ВАНЯ директно в лицето и?
- Ще имате ли смелост да и кажете в лицето, че ви е противна и ви дразни?
- Ще имате ли смелост да и се озъбите в директен спор, ако ви се развика за нещо?
- Ще изтърпите ли да ви мачка, само за да сте добре и за да не си навлечете гнева и?

- Не само Ваня, който и да е.

-Ваня не ме дразни, но ако някой ме дразни ще преценя дали да му кажа, но преценката няма да е на база дали имам смелост или не.

- Надали ще предоставя възможност да ми се развика някой, но все пак ако има такъв момент, няма да влизам в спор и аз с крясъци. Ще предложа на кресливия, да се успокои и тогава, ако иска да поговорим.

- Не мисля, че ще дам почва да ме мачкат, виж може да се пробват, но няма да им се получи в крайна сметка.

# 2 089
viliko -незнам колко е в 5-те най-големи, но според официална информация в 7-те най-големи живее 1/3 от населението в България! Simple Smile Т.е другите 2/3 са достатъчни да обърнат статистиката! Освен това в големите градове има голям процент хора, които са от село или малък град!, които живеят там, но имат села, вили и пак си произвеждат по нещо! Mr. Green

# 2 090
.....

От 54 семейства ,които преброих в нашия квартал - 11 произвеждат.
И като намериш още стотина такива извадки, може да опиташ да направиш заключение.
и от различни слоеве на населението  Wink

като например - от селата
... и над 1 милион цигани ,които произвеждат и изкарват на пазара Simple Smile

# 2 091
- Ще имате ли смелост да номинирате ВАНЯ директно в лицето и?
- Ще имате ли смелост да и кажете в лицето, че ви е противна и ви дразни?
- Ще имате ли смелост да и се озъбите в директен спор, ако ви се развика за нещо?
- Ще изтърпите ли да ви мачка, само за да сте добре и за да не си навлечете гнева и?

- Не само Ваня, който и да е.

-Ваня не ме дразни, но ако някой ме дразни ще преценя дали да му кажа, но преценката няма да е на база дали имам смелост или не.

- Надали ще предоставя възможност да ми се развика някой, но все пак ако има такъв момент, няма да влизам в спор и аз с крясъци. Ще предложа на кресливия, да се успокои и тогава, ако иска да поговорим.

- Не мисля, че ще дам почва да ме мачкат, виж може да се пробват, но няма да им се получи в крайна сметка.

Много точно  Peace
От самите нас зависи отношението на околните!!!
Това, че повечето са тъпачки, злобарки, изтрещели лелки или путьовци - не е защото Ваня е виновна

# 2 092
За съжаление жените в предаването показват основно колко са отмъстителни.
Жалко е, че никой не прощава нищо. Лияна не можа да прости на Стойко думите, Йоана- отхвърлянето на Пламен, Ваня и Мира- нищо на никого не прощават и те...
И никой не се замисля дали пък няма капка истина в упреците срещу тях.
Вероятно и при мъжете е така, но поне не го показват толкова детински.

# 2 093
viliko -незнам колко е в 5-те най-големи, но според официална информация в 7-те най-големи живее 1/3 от населението в България! Simple Smile Т.е другите 2/3 са достатъчни да обърнат статистиката! Освен това в големите градове има голям процент хора, които са от село или малък град!, които живеят там, но имат села, вили и пак си произвеждат по нещо! Mr. Green

Чакай сега - да има мсело, където баба произвежда и ми дава - не прави автоматично мен производител, моля  Laughing

# 2 094
  • Пловдив
Току що ми казаха, че било възможно хората в къщата да се страхуват от Ваня и за това да не искат да си навличат проблеми с нея, защото се говорило, че ТЯ и Хамстера/любовника и/ поръчали убийството на Боби Цанков/който пък бил писал за тях/.
Мацката /ВАНЯ/ държала трафика през митниците..... Тя била поставеното лице на мафията!!!!

Praynig  Praynig  Praynig МИРА да му мисли! ВАНЯ вече я заплаши, че ще и направи ЖИВОТА ТЪМНО ЧЕРЕН.   hahaha  hahaha  hahaha
Какви години доживяхме! И мафиотка да вкарат в БИГ БРАДЪР

# 2 095
Да , аз бих номинирала Ваня очи в очи и не се притеснявам от това. Тя си е една класна ръководителка и няма да ме бие надявам се . Иначе не би ми пукало от нея , аз лично не я понасям и се чудя от къде събра толкова агресия и незачитане на останалите в къщата , ако не й играят по свирката. Пламен вече ми е фаворит, Тервел тотално се изложи, Стойко е супер бъзлив, а да, и Мариан бива  Party

# 2 096
каква е целта на Ваня, защото снощи повтори че нямала стратегия, а влизането й имало цел, но тя не била да стигне до финал, нещо съм пропуснала, че от нейните истерии и назидателни викове превключвам канала докато спре  Laughing
Целта на Ваня е да изкара някой лев, както разбрахме всички нейни банкови сметки са запорирани от комисията Кушлев и името й е опетнено. С две думи, влезнала е за пари и да чисти име  Peace.

# 2 097

Произвеждат ,но изкарват и на пазар newsm78
По цялата тази логика в България няма запустели райони!

http://play.novatv.bg/program/vipbradrnazhivo

# 2 098
За съжаление жените в предаването показват основно колко са отмъстителни.
Жалко е, че никой не прощава нищо. Лияна не можа да прости на Стойко думите, Йоана- отхвърлянето на Пламен, Ваня и Мира- нищо на никого не прощават и те...
И никой не се замисля дали пък няма капка истина в упреците срещу тях.
Вероятно и при мъжете е така, но поне не го показват толкова детински.

Мъжете винаги са имали друг подход. Те умеят да бъдат повече над нещата  Peace
Жените не винаги са така открити, обикновено са тихи и злобни - това показва самото предаване. Ваня е изключението тук.

# 2 099
              Мира е като китайска капка с нейните непрекъснати обяснения и анализи.

Joy Peace

Общи условия

Активация на акаунт