VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 839
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Много ми е противна Ваня. Визуално и като поведение. Мира не ми е любимка, но поне има нещо добро в нея.Докато онзи нарвал, само тъпче в устата или крещи. Заболявания, дори да има, ги ползва само, когато трябва да се качи над другия в спор. Тогава и е много удобно.

# 2 116
Току що ми казаха, че било възможно хората в къщата да се страхуват от Ваня и за това да не искат да си навличат проблеми с нея, защото се говорило, че ТЯ и Хамстера/любовника и/ поръчали убийството на Боби Цанков/който пък бил писал за тях/.
Мацката /ВАНЯ/ държала трафика през митниците..... Тя била поставеното лице на мафията!!!!

Офффф, ама наивност, Божееее...... Тя ако държи трафика, ни ще я разследват, ни ще знае някой за нея....
+1

При друго управление необезпокоявано се продаваха цигари без бандерол, сега почти няма.
Сигурно защото Ваня е в къщата и трафика е спрял. Thinking

Не съм съгласна! Братята роми доста добра търговия въртят с цигари!

Еми вече не ми изскачат толкова често пред колата, предлагайки богатия си асортимент. Crossing Arms
Може да са сменили "явките". Laughing

# 2 117
цигари без бандерол, сега почти няма.

Joy
е, те циганите, дето на всяка крачка досаждат с такива и до ден днешен  по Кирков и др. пазари сами си ги произвеждат, то за туй на Мира проучването е с такива %  Joy hahaha

# 2 118
  • София
Намирам за много недостойно да се подигравате на жена, че била изоставяна от мъжете си. И ще повторя мисълта на титана на мисленето Тоцка, по-добре сама отколкото с мъж като Ивенце. Така, че тези дето се подигравате на Ваня за мъжете и ,погледнете колко от вас си имат по едно Ивенце... Laughing

# 2 119
Колкото по - рано те номинират и евентуално си тръгнеш - толкова по добре...

Тогава защо влизаш изобщо?

# 2 120
Такива моменти са ми много странни. Къщата опустяла, по обяд. Сигурно всички си доспиват нещо.

Почти всички влизат главно за хонорара. Който го получават, стига да не излязат по свое желание.

# 2 121
  • София, България
къде са всички, само стойко и ирина дават  newsm78

# 2 122
Така е, гнусно е да роптаете защо Ваня била груба и викала - но да пренебрегвате коментарите по нейн адрес, макар казани с тиха злоба  Peace

# 2 123
къде са всички, само стойко и ирина дават  newsm78

Е, по участия  Joy

# 2 124

е как защо  Mr. Green

за пари  Naughty

# 2 125
  • Някъде на път....

е как защо  Mr. Green

за пари  Naughty

А някои - за много пари.  Wink

# 2 126
  • София
Защо в момента в къщата са само Ирина и Стойко ? Другите къде са ?

# 2 127
Може да си влязъл за пари - но веднъж вътре ли си - то неимуверно идва момента на доказване  Peace

# 2 128

Съобщението не може да бъде изпратено. 'verhtormashka' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

bash

# 2 129
  • София
Ваня - мафиьот, Йока - мадам, Лилиту - жената на Мафията, гаси подземното риалити  hahaha
Аха, добре е ще да вкарат и малко крими елементи. Едно крило на мафията да се мъчи да вземе превес над друго, например Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт