VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 805
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Варна
Донесли са им сирене и кашкавал. Сега да се оплачат, че няма какво да ядат.
Охооо, и тиквеник ще си правят.
Ама освен Мишо, Стойко, Мира, Мариан и Ирина, никой друг не се вижда в къщата.

# 2 161
Banshee, кеф ли ти е да се гавриш с хората  Shocked

Да ти кажа - по-скоро с животинката се изгаврих   Peace  Laughing

# 2 162
Мира ще разбере по-късно ,че Иринка има и друга страна. Тя номинира Ана ,а можеше и тогава да е Ваня.

Снощи Тервел се секнеше в градината SickГнусно. Мъжкарско. Някой щеше ли да му направи забележка Simple Smile

# 2 163

Ирина не се подмазва. За какво да влиза в  конфликти. Тя има правото да изразява мнение и коментира, аз не мисля че всичко трябва да им се казва на на хората в очите- особено на Ваня, то  след това ще последва един просташки монолог от обиди и крясъци, за какво да си създава главоболия.

такива "мили и  тихи... "
не винаги са и добри

ми тя си каза де, стоя си мирно и тихо и знам, че скоро ще изляза, що да се впряга?

а после ама защо, ама аз...  ooooh!

# 2 164
Ирина била ли е друг път толкова дейна и инициативна в кухнята?

# 2 165
Аз искам Пламен да остане.Кефя му се Simple Smile

# 2 166
  • София
Ваня и сие не искат да се нанесат при Ирина в президентския апартамент, а искат тя да го освободи и да отиде при Мира. Всъщност те може би изобщо не желаят да ходят там, защото иначе ще изпуснат купона при мъжете. Йоана как се издразни като разбра, че Пламен е стоял до 5 сутринта да си приказва с Мира и Анна.

# 2 167
  • Ню Йорк

Banshee, така чух. Аз не следя много редовно, само гледах Тервел, когато ѝ говореше за облеклото в началото.

Много тихо днес в къщата ...

Да не би да намекваш нещо, а? Wink

Тихо, тихо, ама ето Ваня си идва  вече...  Mr. Green

Ти да не си на 5г? Много незряло от твоя страна, повдига ми се от такива като теб  Sick

# 2 168
Снощи Тервел се секнеше в градината SickГнусно. Мъжкарско. Някой щеше ли да му направи забележка Simple Smile

Не си ходила на баскетболни мачове, например, да видиш какво секнене и плюене пада. После тичат едни момченца и бършат пода. Joy

# 2 169
А после говорят за "злобни хора" и "ниска култура"  Rolling Eyes

# 2 170
Мира пак започна анализа и обобщенията, а стана преди 10мин. hahaha

# 2 171
Ффффф Иринка си дава тоалетната на Мишо, че по-спокойно било. Баси цирка  Mr. Green
Защото някакви хора стояли в другата тоалетна "на по-топло"  Shocked и Мишо не искаше да им омирисва. Мисля, че каза Йоана.

Мира ще разбере по-късно ,че Иринка има и друга страна. Тя номинира Ана ,а можеше и тогава да е Ваня.
Ирина това го обясни вече тази сутрин обяд, по-скоро. Че в началото с Ани не са имали контакт заради Джаред и й била най-далечна. А след като той излязъл почнали много да си приказват и се сприятелили.

Ирина била ли е друг път толкова дейна и инициативна в кухнята?
Да, разбира се. Още от първите дни.

# 2 172
Мира пак започна анализа и обобщенията, а стана преди 10мин. hahaha

Сънувала е нещо. Да не го забрави...  Laughing

# 2 173
Основният проблем на Ваня в къщата е, че има още една силна жена с богат житейски опит. Която и друга силна жена да бяха вкарали, Ваня щеше да я мразя. Тя иска да е едноличен лидер и всички да й се кланят.

# 2 174
  • Пловдив
Вярно е! Ако БИГ БРАДЪР черпеше идеите си от БГ-МАММА щеше да е далеч по-интересен.

Например:
1. Да се даде мисия на МИРА да мълчи 48 часа!
Резултат: Щеше да и си вдигне рейтинга само за 2 дни. НО после като проговори щеше да има бой в къщата. Никой нямаше да може да вземе думата.   Joy  Joy  Joy

2. Да се даде мисия на ВАНЯ за 1 седмица да прислужва на всички, като чисти току що изцапани тоалетни, вдига поставени не на място кърпи, ЗАБРАНИ и се да прави забележка, каквото и да се случи вътре, ДА МИНЕ на ПРЯКО ПОДЧИНЕНИЕ на МИРА/НО чак след като Мира проговори след 48 часово мълчание/
Резултат:  #Crazy  #Crazy  #Crazy Непредвидим! Рейтинга на предаването и гледаемостта му ще скочат многократно.

3. На МИШО Шамара да се даде мисия за 1 седмица да възхвалява от сутрин до вечер БОЙКО БОРИСОВ и с всички сили да убеждава своите съквартиранти, колко умен, честен и велик политик и човек е БОЙКО. Да напише и песен за негова възхвала.
Резултат: Ще има смях!!!!!  Joy Joy  Joy  Joy

4. На ПАВЕЛ ЧЕРНЕВ мисия: Да помага и живее в Бежански лагер със сирийци и други бежанци от мюсюлмански произход в продължение на 1 седмица. Да се моли като мюсюлманите по 5 пъти на ден коленичил на килимчето. Каквото им дадат за ядене на тях - това и на него.
Резултат: ВОЛЕН СИДЕРОВ ще се пръсне от смях   hahaha  hahaha  hahaha
а ние ще видим наистина живота в Бежанските лагери през погледа на Павката

5. ЛИАНА - мисия за 1 седмица да работи на полето от сутрин до вечер /вместо фитнес/, занимаваща се със земеделие или ГАРДЪНИНГ, както е модерно да се нарича на последък. От справянето и с работата да зависи храната на съквартирантите.
Резултат:  newsm78  newsm78  newsm78  - тук вече не знам.....

АКО НЯКОЙ СЕ ПРОВАЛИ в мисията съквартирантите остават БЕЗ ХРАНА и ЦИГАРИ за 1 седмица.

За другите участници още не се сещам какво да измисля. Ако имате идеи давайте!  bowuu  bowuu

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 13:39 от sylya

Общи условия

Активация на акаунт