Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 7

• 34 410
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София

Честита година без цигари, zayo!  newsm44 smile3525

# 451
Честито и от мен, това е страхотно!   bouquet

# 452
Днес ми е ден за чистене и както казваше Алън Кар " не можех тел. канал да сменя, без да запаля", си припомням, че след всяка манипулация пушех- след прахосмукачката, след мопа, след банята и т.н. А днес след прахосмукачката си спретнах 1 бърза маска за лице Flutter, намирам време за толкова неща.....
Като четох по-старите постове, разбрах, че А. Кар е починал и то не скоро, а мислех да му пиша Rolling Eyes
А това, че се е разболял от рак на белите дробове може да е чиста случайност. Световните статистики отчитат намаляване на пушачите, но увеличение на рака на белия дроб- той се провокира от много други фактори, уви.....иначе и заплахата от един ХОББ си е достатъчен мотив за спиране на цигарите.

# 453
Има и наследствен фактор рака, освен това въздухът вече е отровен, както и храните.
Иначе реално 90% от болестите, както и характерът са наследствени  Simple Smile

Обаче случайно или не, този, който рекламираше марлборото също беше умрял от рак на дробовете, ако не се лъжа. Аз пушех точно такива последните 5 г и всеки път като палех се сещах за това  ooooh!

# 454
Днес ми е ден за чистене и както казваше Алън Кар " не можех тел. канал да сменя, без да запаля", си припомням, че след всяка манипулация пушех- след прахосмукачката, след мопа, след банята и т.н. А днес след прахосмукачката си спретнах 1 бърза маска за лице Flutter, намирам време за толкова неща.....

Да  Joy и аз писах преди няколко дни, че имам толкова много свободно време  Mr. Green

За рака, през последните години починаха 3-ма мои познати от такъв на белия дроб, от тях само единият беше пушач. Другите двама не бяха дори пасивни пушачи. При това живееха в малки населени места, с чист въздух и без стрес. Каквото е писано, такова, не можем да си избягаме от съдбата...

# 455
Каквото е писано, такова, не можем да си избягаме от съдбата...
Така е. Тук е момента да се извиня, че повдигнах неприятна тема, а е ясно, че за отказващите цигарите( особено за новаците като мен), неприятните теми са особено неприятни и трябва да се избягват, доколкото е възможно, че сме доста лабилни Simple Smile. Именно мисълта, че съдбата ми е предначертана, ме е карала да водя доста по-порочен и летаргичен живот, дето се вика-нищо не зависи от мен. Но всъщност тя е горе-долу предначертана, винаги ти се оставя някакъв избор, дават ти се 2-3 пътя, ти избираш кой да хванеш...краят е един и същ, но важно е как си живял, а качеството на живот без цигари е несравнимо Hug ама и аз се извъдих 1 философ...Simple Smile

# 456
...важно е как си живял, а качеството на живот без цигари е несравнимо Hug ...

Точно това е и моето мнение. След като ги отказах се чувствам жива. Дишам леко, сънят ми е по-пълноценен, по-активен човек съм като цяло  Simple Smile

# 457
Цитат
Обаче случайно или не, този, който рекламираше марлборото също беше умрял от рак на дробовете, ако не се лъжа. Аз пушех точно такива последните 5 г и всеки път като палех се сещах за това 

Мдааа - Юл Бринър, голям актьор и голям пушач! Наистина умира от рак на белия дроб, след като цял живот е рекламирал Марлборо! Интересно е, че негов добър приятел е Стив Маккуин, с когото играят във "Великолепната седморка, и който също умира от рак на белия дроб, след като през целия си живот не спира да пафка! Все пак последното телевизионно участие на Юл Бринър остава в историята, след като Човекът Марлборо  заявява - "Now that I'm gone, I tell you: Don't smoke, whatever you do, just don't smoke."

# 458
Марлборо или Мелник.....все е тая.
Много поучително, Две седмици, благодаря!

# 459
  • Перник
Здравейте на всички! По-рано бях писала,че с мъжа ми ще посетиме клиника за спиране на пушенето „Алън Кар” е направихме го и за мое голямо учудване той ги спря още след първата терапия(20.10.),макар да беше по пристрастен от мен.Аз не успях да ги откажа от първия път и се наложи да посетя и втората,която беше на 17.11. и вече не пуша близо 2 седмици,за което много се радвам!Това е,исках да споделя просто Laughing

# 460
 didoko_mace, поздравления!!! Много се радвам за вас  bouquet

# 461
Ехо, хора, много е тихо....Предполагам, че това означава пълно спокойствие, а не затишие пред буря Simple Smile)). На мен днес ми е много невървежен ден, нервя се с основание, но не бих казала, че ми се пуши. По-скоро бих се завила с одеалце и да си почета, но.....до довечера имам толкова неща да свърша  Rolling Eyes Пожелавам много късмет на всички!

# 462
Ехо, хора, много е тихо....Предполагам, че това означава пълно спокойствие, а не затишие пред буря Simple Smile))

И аз се надявам да е положителен знак - толкова за забравили цигарите, че даже не мислят за тях и темата  Simple Smile

# 463
  • Бургас
дамскосърце, аз се чувствам по същия начин - нервно ми е, но определено не ми се пуши. Имам нужда от нещо съвсем различно от цигара, като например  Grinning -
Скрит текст:

Ей таквиз дребни нещица биха ми дошли мнооого добре по това време на годината. Mr. Green

И все пак, радвам се че не ми се пуши. Няколко дни изобщо не ми се е приисквало, все едно никога не съм пушила и съм много щастлива от това. Grinning

# 464
Мария, пожелавам ти го от сърце, може би по празниците....
Аз съм запалена скиорка, други спортове са повече усилие за мен, а това е удоволствие-природа, тишина и спорт!Обаче...твърде скъпо, уви...Но дори когато пушех, рядко си вземах цигарите, когато се кача(за 1 ден де) да покарам, дотолкова нищо не ми е липсвало!

Общи условия

Активация на акаунт