Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 7

• 34 401
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Чета ви, чета и ви завиждам най-искрено!!!!!!!!!!  Hug Искам да ги откажа. След като спрях да кърмя, започнах да пуша отново като комин. Ужас чак се мразя. Всяка цигара ми бърка не знам къде. Като я запаля и ми иде да се тресна някъде. Дайте ми кураж, моля ви!!! Имам пълна кутия в чантата, днес си я купих и не искам да я отварям. Още повече, че в момента бебеправим и бибило хубаво, ако не пуша. Всички около мен пушат, майка ми, сестра ми, мъжа ми (който лесно ще вербувам да е с мен по пътя с отказването), приятелките ми........
Писна ми от сутрешната кашлица. Става ми гузно като застана под абсорбатора да запаля поредната и малкия да почне да ме дърпа за ръката да ходим да си играем, а аз му отказвам, щото видиш ли, имам "важна" работа.  Cry
Иринчетооо, след като не искаш да си бременна, дано да е така. Но тези положителни тестове не са случайни. Аз съм правила аборт-6ч сутринта влезнах за аборта и въкъщи си бях към 14.00. Ако ти се наложи просто вземи някого със себе си, аз бях с пълна упойка и след това е малко тегаво и е по-добре да имаш със себе си някого. Пък и за моралната подкрепа също, защото тогава емоционалното ми състояние преди да си тръгна от болницата не беше много читаво. Успех!!!  Hug

# 481
matsutka, добре дошла и дано скоро има с какво да се похвалиш Simple Smile
И да отвориш кутията, не е толкова страшно, просто трябва да кажеш веднъж стоп, дали ще е в началото, в средата или в края на кутията, няма значение  Simple Smile

Успех!

# 482
matsutka, не я отваряй тая кутия, подари я на майка ти Peace Успех и кураж!

# 483
matsutka, успех! Попаднала си на точното място за кураж. Тук момичетата са много разбрани и наистина са готови да ти помогнат. Но ако ти сама не го искаш и не се постараеш, колкото и кураж да ти даваме, няма да стане Simple Smile Претегли плюсовете и минусите и ще видиш колко по-добре е без цигари. Особено и бебеправенето вече е един сериозен довод. Дано по-скоро се похвалиш и с отказването и с бебенцето!  Praynig

# 484
  • София
Много много благодаря, момичета!!!! Майка ми пуши същите цигари и вярно ще взема да й я дам.  Mr. Green

# 485
Чета ви, чета и ви завиждам най-искрено!!!!!!!!!!  Hug Искам да ги откажа. След като спрях да кърмя, започнах да пуша отново като комин. Ужас чак се мразя. Всяка цигара ми бърка не знам къде. Като я запаля и ми иде да се тресна някъде. Дайте ми кураж, моля ви!!! Имам пълна кутия в чантата, днес си я купих и не искам да я отварям. Още повече, че в момента бебеправим и бибило хубаво, ако не пуша. Всички около мен пушат, майка ми, сестра ми, мъжа ми (който лесно ще вербувам да е с мен по пътя с отказването), приятелките ми........
Писна ми от сутрешната кашлица. Става ми гузно като застана под абсорбатора да запаля поредната и малкия да почне да ме дърпа за ръката да ходим да си играем, а аз му отказвам, щото видиш ли, имам "важна" работа.  Cry
Иринчетооо, след като не искаш да си бременна, дано да е така. Но тези положителни тестове не са случайни. Аз съм правила аборт-6ч сутринта влезнах за аборта и въкъщи си бях към 14.00. Ако ти се наложи просто вземи някого със себе си, аз бях с пълна упойка и след това е малко тегаво и е по-добре да имаш със себе си някого. Пък и за моралната подкрепа също, защото тогава емоционалното ми състояние преди да си тръгна от болницата не беше много читаво. Успех!!!  Hug
Благодаря ви много за съветите, спри ги мила, много е лесно чак ми е смешно сега как съм пушела тези гадости, само първата седмица е зора после ти минава веднъж два пъти в деня мисълта да запалиш, но също толкова пъти, дори и повече ни минават мисли за шоколад например. Дано да е фалшива тревога моето, на 19 години съм, но ако се наложи ще споделя с майка, тя е най.голяма подкрепа, ще се моля на Господ да не е това, което си мисля, успех с борбата с цигарената отрова  Hug

# 486
Искам да ги откажа. След като спрях да кърмя, започнах да пуша отново като комин. Ужас чак се мразя. Всяка цигара ми бърка не знам къде. Като я запаля и ми иде да се тресна някъде.
matsutka, виждам, че си готова да ги спираш. Мисля, че както при повечето пушачи( влючително и мен), най-големият ти проблем е страхът как ще стане, как ще живееш без цигари и т.н. Повярвай, наистина е лесно, просто трябва да се решиш. Първите 2-3 дни ти е криво и после такава еуфория те наляга, такава радост...Стискам ти палци!!!

# 487
  • София
Да, честно да си кажа това е най-големият ми страх относно цигарите. Едва ли ще мога да издържа 2-3 дни, точно от тях най-много ме е страх, че даже и от първите часове. Те са ключови при мен. Бързо се предавам обикновено. Довечера ще говоря с мъжкото тяло и ще му споделя идеята си. той винаги застава до мен в това начинание, накрая разбира се и двамата пропушваме отново. Този път мисля да е завинаги.  Praynig

# 488
matsutka

Поздравления за решението! Оттук нататък има само една крачка, но... Трябва да я направиш, когато психически си абсолютно готова за нея! Не трябва да има никакво колебание, в противен случай ще влезеш в кръга на "бившите непушачи" - тези, които не са пушили ден, два, три...
 Просто трябва да "узрееш", че спираш да пафкаш!!! Няколко дена се надъхвай, че спираш....повтаряй си го по няколко пъти, без да си определяш дата, просто си се надъхвай, че спираш!  Ето няколко нещица, които могат да помогнат за мотивацията ти:

http://yasengenovsky.blogspot.com/2013/11/blog-post.html?showCom … ent=1384867133854

http://velqn.com/?p=1140

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 11:27 от Три Седмици

# 489
  • София
matsutka

Поздравления за решението! Оттук нататък има само една крачка, но... Трябва да я направиш, когато психически си абсолютно готова за нея! Не трябва да има никакво колебание, в противен случай ще влезеш в кръга на "бившите непушачи" - тези, които не са пушили ден, два, три...
 Просто трябва да "узрееш", че спираш да пафкаш!!! Няколко дена се надъхвай, че спираш....повтаряй си го по няколко пъти, без да си определяш дата, просто си се надъхвай, че спираш!  Ето няколко нещица, които могат да помогнат за мотивацията ти:

http://yasengenovsky.blogspot.com/2013/11/blog-post.html?showCom … ent=1384867133854

http://velqn.com/?p=1140

Много много благодаря. Все още не съм рашила категорично, в смисъл че днес няма да е, но обмислям сериозно нещата. Задължително ще изгледам линка като си легне малкото.

# 490
Леле, 35 минути.  Shocked За какво иде реч накратко, че ми стана любопитно? Flutter

# 491
Аз го изгледах, добро е за хора, които смятат да отказват цигарите, иначе все познати неща. За мен малко е спорен момента с останалите навици. Първият път като спирах, наистина в началото не пиех кафе, алохол и пр.,както съветва този пич, но пък започнах да ям много. Сега като ги спирах, изобщо не промених навиците си, изобщо,  и ми беше по-лесно, но може и да е защото е за втори път newsm78. Хората са много различни, аз като чета как някои момичета тук отказват цигарите като си имат под ръка за успокоение, просто изумявам. Ако имам цигари вкъщи, особено първите 2-3 дни, няма да издържа, дори предният път рових по саксиите и изпуших 1 забравен фас първия ден Sick
т.е. всеки сам някак си се наглася според самия себе си.....

# 492
Taka е, но това все пак не е панацея, не е пенкилер...тези неща са си индивидуални за всеки, но ако успее да ти вдигне мотивацията, значи си е свършило работата Simple Smile

# 493
  • София
Аз го изгледах, добро е за хора, които смятат да отказват цигарите, иначе все познати неща. За мен малко е спорен момента с останалите навици. Първият път като спирах, наистина в началото не пиех кафе, алохол и пр.,както съветва този пич, но пък започнах да ям много. Сега като ги спирах, изобщо не промених навиците си, изобщо,  и ми беше по-лесно, но може и да е защото е за втори път newsm78. Хората са много различни, аз като чета как някои момичета тук отказват цигарите като си имат под ръка за успокоение, просто изумявам. Ако имам цигари вкъщи, особено първите 2-3 дни, няма да издържа, дори предният път рових по саксиите и изпуших 1 забравен фас първия ден Sick
т.е. всеки сам някак си се наглася според самия себе си.....

Joy hahaha и аз съм така

# 494
При мен е обратно...и в момента точно зад гърба ми има 4-5 кутии с по 4-5 цигари, и в колата имам 3-4 цигари, в къщи съпругата ми все още пуши...така знам, че аз контролирам нещата и не пуша, защото не искам, не ми се пуши, така съм решил и т.н., а не защото нямам цигари! Точно това имам предвид, когато казах, че отказването е лесно, стига да "узрееш", да хванеш момента...трудно става насила, не е да не се получава, но е трудно! Трябва сам за себе си да си го решил! При мен е така Simple Smile Успех!

Общи условия

Активация на акаунт