Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 7

• 34 399
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И аз в началото се дразнех,ако има цигари около мен.Даже аз ги спирах в продължение на един месец.Първо намалих значително цигарите след работа.После намалих цигарите,които пуша в нас събота и неделя.Молих приятеля ми да ми оставя по 3 цигари за целия ден и се ограничавах с тях т.е. даже не съм си купувала кутии.
Накрая си взех една електронна цигара ,която пафках 10 дена ,но никакви редовни цигари.
Днес гледам,че стaват 4-ри месеца без цигари:)) Ако някой в началото на тази година ми беше казал,че ще спра да пуша никога нямаше да му повярвам,че ще намеря сили да ги откажа!:)))

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 20:44 от Mishel9

# 496
  • Бургас
Ясно е, че няма рецепта, всеки по различен начин се спасява. Laughing
На мен много ми помогна съвета да дишам дълбоко. Както и пиенето на вода.
Иначе цигари около мен има постоянно - мъжа ми пуши. Почти всичките ни познати и роднини също. От цигарите не мога да се изолирам. Но може би най-много ми помогна това, че не съм променила начина си на живот. Пак си пия кафе (в големи количества) както преди, алкохол също консумирам  Laughing - бира или вино вечер с вечерята.

И да ви разкажа случка от снощи в кварталния магазин. Grinning Там от време на време правят промоции на различни цигари, има игри, подаръци и т.н. Снощи имаше промоция на Ева, каквито пушех и аз. Застанала една мома до касите и пита всеки, който мине покрай нея "Пушите ли?". Ако отговора е положителен започва да зарибява. Като минах покрай нея попита и мен естествено. Отговорих едно звучно "НЕ" и се фръцнах на другата страна. Laughing Не знам как съм изглеждала, но девойката се чудеше на къде да се обърне от неудобство, пишман стана що ме попита. Joy Joy Joy А аз толкова горда и щастлива излязох от магазина. newsm18

# 497

И да ви разкажа случка от снощи в кварталния магазин. Grinning Там от време на време правят промоции на различни цигари, има игри, подаръци и т.н. Снощи имаше промоция на Ева, каквито пушех и аз. Застанала една мома до касите и пита всеки, който мине покрай нея "Пушите ли?". Ако отговора е положителен започва да зарибява. Като минах покрай нея попита и мен естествено. Отговорих едно звучно "НЕ" и се фръцнах на другата страна. Laughing Не знам как съм изглеждала, но девойката се чудеше на къде да се обърне от неудобство, пишман стана що ме попита. Joy Joy Joy А аз толкова горда и щастлива излязох от магазина. newsm18
Това ми доставя много голямо удоволствие-те-"Пушите ли?"-аз-"НЕ!" или "Имате ли огънче?"-аз-" Съжалявам, не пуша!" Само аз си знам как съм си извоювала това "НЕ", фръцването определено си заслужава.....
Браво, Мария!

# 498
  • Бургас
Абе, аз не че нарочно го направих. Просто за първи път откакто спрях цигарите непознат ме пита дали пуша. И за първи път отоговарям на въпроса с "НЕ". Друг път обикновенно се нареждам при промоторката още преди да ме е питала, да си купя цигари, че и да спечеля я рекламна запалка, я ключодържател.  Laughing

# 499
Не знам как е в БГ, но тук ако искаш да си направиш застраховка живот, един от въпросите е пушите ли. Ако пушиш месечната вноска се вдига двойно и тройно  ooooh! И всъщност сумата никак не е левче или две. Обаче, за да кажеш, че не пушиш, се приема само, ако мин 1 година си бил абслютно чист!
Та, планували сме да си купим жилище, ако стане ще трябва застраховка живот....аз вече се броя НЕПУШАЧ според стандартите им...и ще се запиша като такъв..ама познайте дали ще ми стиска да пропуша пак Flutter и да плащам тройна вноска или пък ако стане нещо да не ми изплатят застраховката, о, пардон, да не ИМ изплатят, щото аз така или иначе ще съм на ония свят  Simple Smile

# 500
Е... ти не можеш ли да излъжеш? Те как разбират дали в действителност пушиш?

# 501
Това изказване ми звучи като на заклет пушач, и аз си го помислих... Joy
Purple Peanut, шегувам се, извини ме Peace

# 502

Според мен могат при прегледа да установят дали пушиш. Гледах едно предаване за бременни и като надуваха в един апарат отчиташе Simple Smile
Иначе при застраховка - вероятно с аутопсия, абе, да не мислим за такива неща  Mr. Green

# 503
дамскосърце, няма за какво да ми се извиняваш  Hug Аз просто си разсъждавам като българин. 'Що па' тре'а да им се казвам, че пуша като мо'а ги врътна по нашенски си Mr. Green  Стана ми изключително интересно как ще разберат, ако излъжа  Thinking  Единствено като умра може би, но и пак не е много обективно. Взех да се напрЕгам излишно  Mr. Green

# 504
Току що изгасих една цигара. Която ми се иска да е последна .  Tired
Затова съм тук  Rolling Eyes
Здравейте  Grinning

# 505
*Ginger

Надявам се, че не съм закъснял с "Добре дошла"? Simple Smile

Не е толкова страшно, бре, ей...хората студена леща ядат и оцеляват, па вие за едни цигари! Simple Smile

# 506
Току що изгасих една цигара. Която ми се иска да е последна .  Tired
Затова съм тук  Rolling Eyes
Здравейте  Grinning

От теб зависи  Simple Smile
Съвсем реално е да е последната ти.
Миналата година ги отказах горе долу по същото време (16.12.) и една приятелка ми каза, че това е най-хубавият коледен подарък, който мога сама да си направя - пожелавам и на теб да си го подариш  Hug

# 507
Здрасти, *Ginger , много ще се радвам да се присъединиш към нас! Колкото повече, толкова по-весело и лесно, надявам се! Решавай се, във всеки случай не губиш абсолютно нищо, само печелиш!
Аз снощи малко прекалих с алкохола, така да ми се допуши....обаче тази сутрин, както ми беше малко кофти, като си помислих какво щеше да е, ако бях и пушила.... Sick

# 508
  • София
Дамскосърце и аз снощи поприкалих и сега не мога да преценя дали главата ме боли от 3 чаши вино или от цигарения дим в заведението  ooooh! сутринта като се събудих първото нещо,което ме удари в носа беше аромата на пепелник,носещ се от буйната ми  грива   Joy

*Ginger
стискам палци !:)

# 509
  • Бургас
Добро утро! Grinning
Ginger, добре дошла! Ще се справиш, само трябва да го пожелаеш.

Аз пък снощи не прекалих с алкохола. Laughing Но се притеснявах, тъй като мъжа ми беше именник и имахме гости. За първи път бях в компания и се тревожеха дали ще издържа. Безпредметно обаче, изобщо не ми се допуши. Всъщност все по-рядко са моментите в които ми се иска. И са все по-кратки и все по-леки.  Така че кураж на всички, които се страхуват, че няма се справят! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт