Отговори
# 135
значиии да се хвърля и аз в дЛибокото

Корайчо много добре си направи Евалла му на момчето,направи грешка,но застана зад постъпката си. и беше решил още преди ножа да лъсне околко тях. и правилно реши - по добре нещастни отколкото тя мъртва или пратена на село в изгнанието и там с камъни да я утрепят как пък не. и тя сгреши да,но тя незнаеше как ще й понесе алкохола. замислете се и вие 1-вия път когато сте се напили знаели ли сте колко да изпиете  newsm78 мисля че не..и тя не е преценила,а Корайчо несъзнателно тръгна да я целувка понеже беше тъжен и не знаеше какво прави.

а за детето ...е то вече беше грешка на Корайчо,но пък сладка грешка. и по добре разделени и да гледат детето,отколкото то да ги вижда нещастни и баща който не се прибира само и само да не се види с майка му.

# 136
значиии да се хвърля и аз в дЛибокото

Корайчо много добре си направи Евалла му на момчето,направи грешка,но застана зад постъпката си. и беше решил още преди ножа да лъсне околко тях. и правилно реши - по добре нещастни отколкото тя мъртва или пратена на село в изгнанието и там с камъни да я утрепят как пък не. и тя сгреши да,но тя незнаеше как ще й понесе алкохола. замислете се и вие 1-вия път когато сте се напили знаели ли сте колко да изпиете  newsm78 мисля че не..и тя не е преценила,а Корайчо несъзнателно тръгна да я целувка понеже беше тъжен и не знаеше какво прави.

а за детето ...е то вече беше грешка на Корайчо,но пък сладка грешка. и по добре разделени и да гледат детето,отколкото то да ги вижда нещастни и баща който не се прибира само и само да не се види с майка му.

Peace

# 137
Като вземете да правите анализ на Халил ми свирнете там се включвам в дискусията  Joy

# 138
Корай беше страхотен приятел, но ужасен партньор. Peace Нито с Ханде успя да изгради здрава връзка, нито даде шанс на брака си с Гюлсум. Много му беше лесно да се утешава в нейната компания когато Ханде го наскърбяваше и да и завърти главата, но после, когато трябваше да поработи върху запазването на брака им той дори и не се опита. По подобен начин постъпи и с Ханде искаше я цял живот, сгаджосаха се, а той вече се беше уморил от битки и търсеше спокойствие и възхищение в очите на Гюлсум.

Много още мога да пиша ама съм на работа и не ми е удобно.  ooooh!  

# 139
Като вземете да правите анализ на Халил ми свирнете там се включвам в дискусията  Joy
Joy Joy Joy

# 140
Булка, Hug дека са ни тортите  newsm78

# 141
ИмидиЪтли  Hug

Бихте ли се оженили за такъв като Халил newsm78 ooooh!

smile3514OMG, НЕЕЕЕ! Naughty Naughty Naughty

# 142
Задължително  Peace та той си е душичка тя Она го подлуди  ooooh! какъв хубав поглед вади направо се разтапяш пред краката му  Whistling

# 143
  • София
Добро утро и от мен Hug
Нося чичеци за всички ВИП-ове и Не ВИП-ове:
Скрит текст:
Heart Eyes
По въпросът на Джейн......Според мен Корай не трябваше да се жени за Гюлсум.Нито Мехмет щеше да го утрепа,нито нищо нямаше да могат да му направят Чепикови.Той се паникьоса и взе грешно решение.Сега разбирам го ,че направи това,за да спаси Гюлсум,ама кво ,да не би да се жени за всяка ,с която спи Rolling Eyes.Другата му грешка беше,че не прекрати този брак навреме.Айде ожени се,мъчиха се взаимно тримата,е,кво пречеше да се разведат или в Турция не се развеждат Thinking.Чепикови щяха да си я приберат,той щеше да я обезпечи по някакъв начин и така....

# 144
То там Халил и Фериа любовта му не беше споделена,а човек щом обича е готов на всичко за любимата си  Whistling

# 145
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чшшшшшшш, Малкия Нарцис....ще се биеме с тебИ...ти се отказа от Халилчик... Naughty
Аз ще го земам и кой ми опонира, кръв шЪ леймИ... Mr. Green

# 146
Линко те Гюлсум и Корай се разведоха  Peace и Она щеше се маха,ама той беше отхвърлен пак от Ханде и той направи същата грешка и пак приспа с Гюла  Peace

# 147
Чшшшшшшш, Малкия Нарцис....ще се биеме с тебИ...ти се отказа от Халилчик... Naughty

А със свекито как ша Съ погодите newsm78, или ше го пуснеш на Ръзата да я оправя  Joy Joy Joy Joy

# 148
  • София
здравейте,

виждам, че сте подхванали Корай. Много противоречива личност. Чудесен приятел, но лош партньор. Нито при Хандето приложи някаква тактика, нито при Гюлсюм. Всичко беше на принципа "юруш, пък каквото стане"  Tired

# 149
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

А със свекито как ша Съ погодите newsm78, или ше го пуснеш на Ръзата да я оправя  Joy Joy Joy Joy
Ти да не ми мислиш, чИ мойта свекървещица е по-добра от Шерифето? Mr. Green
Ма знайш как съм я излекувала...ся сао вика ква добра сна'а си има... Joy
Особено като един път взе стълбите пред нас с чупка в кръста. Joy

Общи условия

Активация на акаунт