Отговори
# 330
Като цяло не знам в нашата държава младите общо взето всичко правят но до колкото знам има младижи който се събират с семействата си за по важните празници поне аз познавам такива хора както и аз самата съм със семейството си на празницате но само пия и от време на време пуша не съм заклета пушачка.
А до колкото знам в САЩ на празниците се събират всички на големите празници в смисъл Бъдни вече,Коледа и така нататък.

# 331
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гледах си Фемирски клипчета и АФКПЕ си пуснах иии се започна  newsm45 newsm45 ама много ме е яд за края бееееееееееее не трябваше така да свършвааааааа
Нема гледаш последната минута и те ти щастлив финал... Laughing

# 332
Гледах си Фемирски клипчета и АФКПЕ си пуснах иии се започна  newsm45 newsm45 ама много ме е яд за края бееееееееееее не трябваше така да свършвааааааа
spoko newsm47

Жани Hug

Галя  bouquet

# 333
  • някъде из Врачанско
 wavey здравейте, момичета, нека да ни е честит Петковден, да сме здрави и жизнени, всеотдайни и добри един към друг,
Жани, честито на твоето детенце, да е здрава, весела и да стане добър човек,честито и на теб, като добре реализирала се майка, хубав празник в къщи
wavey Джери 54, добре дошла в диспансера
 newsm51 smile3525  love001 за зизу и творческия екип по новата тема,екстра е,
искам и аз да почерпя, днес правя курбан на моя син, Света Петка му е закрилница, на днешния ден преди 15 години претърпя тежка операция,черпя за негово здраве и да сме здрави всички, силни да понасяме трудностите и изпитанията
Скрит текст:

благодаря ,че ви има, хубава вечер и още дискусии и анализи  bouquet

# 334
Павлинче, да ти е жив и здрав! Hug  bouquet Hug

# 335

Аксой и компания са за...  #Sniper smile3540 newsm66  341uu afwitch

Павлинче,да ти е жив и здрав!

# 336
  • София
Нема гледаш последната минута и те ти щастлив финал... Laughing

Е аз вече го знам края иии  smile3518  Embarassed  Hug Hug

Ренка  Hug Hug

Павлинче жив и здрав!  Hug Hug Hug

# 337
  • София

Павлинче,да ти е жив и здрав!

Вани Hug Hug даа и досега си поплаках малко, а сега се ядосах на тояяяяяяя smile3515 чакай, че аз скоро не съм го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 338
Рени казвам това което съм видяла.И от набор 95 нататък са отвратителни имат се за голямата работа в смисъл някой му каже нещо и готов да се бие или пък голяма работа са че ходят по дискотеките и се напиват или напушват и още по зле пушат цигари.
Павлинче да ти е жив и здрав и да те радва и най вече да те слуша. Hug  bouquet

# 339
Оххххх, пак ли финала Ви натъжи.....ми не го гледайте както Зизу Ви е посъветвала.
Аз така направих навремето, изгледах го доста след като разбрах, че нищо конкретно не са дали от убийството й, а само са загатнали, в последствие със сигурност разбрах в ПЕ, че е умряла, но вече не беше същото.
Павлинче, да ти е жив и здрав сина.

# 340
Айде и аз да пострелям по Аксой  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 341

Вани Hug Hug даа и досега си поплаках малко, а сега се ядосах на тояяяяяяя smile3515 чакай, че аз скоро не съм го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И пак  fight bambam #Sniper

# 342
И да го трепете и да не го, човека си прави парички и хич не му дреме кой го обича и кой не.
Ако мислеше за нас зрителите.......охооооо, но хич не го е еня за нас и феновете на ФЕмир.
Отдавна спрях да му се ядосвам, дори не се сещам за него, толкова ми е безразличен.

# 343
  • София
Рени казвам това което съм видяла.И от набор 95 нататък са отвратителни имат се за голямата работа в смисъл някой му каже нещо и готов да се бие или пък голяма работа са че ходят по дискотеките и се напиват или напушват и още по зле пушат цигари.
Павлинче да ти е жив и здрав и да те радва и най вече да те слуша. Hug  bouquet

Гале напълно съм съгласна, че по-младото поколение са  Sick smile3505 И аз не съм стара де, но съм на 20 и съвсем други неща са ми в главата на мен, даже понякога си мсиля, че аз нещо не съм в ред, защото не ходя по дискотеки / за последно сестра ми ме изнуди бурвално и ме замъкна в Биад и после 2 седмици неможах да се отърся от тоя шок  #Crazy и седях 1 час и после като отидох в Бийч бара, че са едно до друго еми аза си се родих, немога да ходя аз по дискотеки, незнам, не е моята среда това  Rolling Eyes /, не пуша, не мога да кажа и че пия, по 1-2 чаши вино или някой коктейл  Rolling Eyes

Наде аз съм го приготвила ПЕ да го изгледам незнам от кога ама нещо немога да го почна и него ще изгледам някога Laughing

# 344

За Аксой и 40 разбойника

Общи условия

Активация на акаунт