Отговори
# 510
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Та кат казах и рекох...къде ми е пиенйетУ???

Джесооо, Hug Heart Eyes Hug

# 511
  • Още у мъглата ...
Джейни  Hug  кога беше тва туитване, па го изтървах ooooh!

като стана въпрос за туитъра, там ме следват някви дето имат по 50000 последователи, като ме последва един такъв и след него още 30  Shocked кви са тия не ми е ясно  newsm78 Нещо навързани ли са  newsm78

Ели, аз също не можах да туитя, но си мисля, че тага, не беше за двамата в Беяз шоуто, а само за Хазал, поне само нейното име беше вътре  Peace

# 512

Добре, че си призна без бой, иначе щях да те запукам с гаубицата...
Умната ....smile3508, ако не русата, щото имам щерка!

newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43
Чей се предпазим...ама що да не си кажа бе...аз мноу обичам изповедалнята... Mr. Green
Ама вместо мЪ плашиш с гаубица да беше ме чичекнала. Joy

Сбъркала си портата... аз кога си играех с Калашников / made in Kazanlak, BG/ ти си била баш под стола!
Може да ти метна една скрита лимонка, да си поиграеш...ама кат' те гледам най-много да взривиш огледалото...
Joy Joy Joy Joy

# 513
  • У дома :)
като стана въпрос за туитъра, там ме следват някви дето имат по 50000 последователи, като ме последва един такъв и след него още 30  Shocked кви са тия не ми е ясно  newsm78 Нещо навързани ли са  newsm78

Ооо Ели,ще ставаш известна,то в туйтър,всеки е навързан с някой  Joy
Вани/ако не бъркам/  Hug  ами и аз като звездите, белким ма последвал и Ча  Mr. Green Не съм наясно много затова питам  Peace

# 514
  • Още у мъглата ...
Лелее, щях да забравя  ooooh!

Павлинче  Hug, да ти е живо и здраво синчето, най-вече много здраве, късмет и щастие  Hug Heart Eyes

# 515
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренатке вие със Зизуна,кви оръжия изкарахте бе  Shocked Не мойм ви фана диалога Mr. Green
Давайте по Аксой бей да ги мятаме задружно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 516
Преди лягане да обстрелям малко Аксой,че...  #Sniper #Sniper

Ели,Вани съм да.  Simple Smile Е не се знае кога и кой известен ще те последва Wink

Лека ви вечер хухавелки диспансерови  Hug  Mr. Green

# 517
Габи  Hug, може и да си права, че е само за Хазал, че моя турски е  Mr. Green, ама в free текста си пишеха и Чаги и аз затова така реших  Rolling Eyes А то е защото Хакан/Керем ще участва скоро  Grinning
Ели, и аз го хванах случайно, беше вкрая наработния ми ден, около 5-5,30 ч

По Аксой

# 518
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Сбъркала си портата... аз кога си играех с Калашников / made in Kazanlak, BG/ ти си била баш под стола!
Може да ти метна една скрита лимонка, да си поиграеш...ама кат' те гледам най-много да взривиш огледалото...
Joy Joy Joy Joy
Огледалото е последното нещо което ще взривя....пък и не ме виждаш за да прецениш. Mr. Green
Колкото до написаното от теб...нещо не мога да ти хвана мисълта и знаеш ли....даже не желая да опитвам. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 519
Ренатке вие със Зизуна,кви оръжия изкарахте бе  Shocked Не мойм ви фана диалога Mr. Green
Давайте по Аксой бей да ги мятаме задружно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Рекох, че ще почерпи, пък тя се стиска...

# 520
  • У дома :)
Вани  Hug лека вечер и на теб Hug Hug Hug

# 521
  • някъде из Врачанско

А, така! Да си дойдем на думата...   newsm10 newsm10 newsm10
newsm44 newsm44 newsm44 newsm18 newsm18 newsm18  bigdance2 Фемир Форевър и аз съм с вас,без тях съм загубена, не минава ден без да ги гледам, леле,  Joy Joy Joy

# 522
  • Още у мъглата ...
Аксой ли казахте  Mr. Green

Айдеееее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това за загрявка, а от скривалището  Party Party Party

Скрит текст:

# 523
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Джейн,  Hug Hug Hug Hug Hug

Мацки покрай Фемиркият разговор днес, ей това ми изплува веднага, как ви се струва, на място или не? Боса, знаете кой, нали  Joy Joy Joy

# 524
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Джейн,  Hug Hug Hug Hug Hug

Мацки покрай Фемиркият разговор днес, ей това ми изплува веднага, как ви се струва, на място или не? Боса, знаете кой, нали  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт