Отговори
# 180
  • В света на мечтите... ❤
Миши и аз се нареждам за толта  eat  Hug  Hug  Hug
Защо не ти виждам авчето,другите виждате ли го  newsm78

# 181
МарМиш newsm51Ох добре за тумбака Laughing втората е моя Naughty

# 182
  • София
Джейн, много хубаво въпросче  newsm78
Кофтито е, че не може да се отговори еднозначно  Rolling Eyes Брех какви купешки думички използувам  Laughing

Значи, за цялата ситуация с открехването на прозорчето на Гюлсум си бяха виновни и двамцата. В някакава степен обаче, ако се приеме, че Корайчик е по-големият и с по-голям опит (то даже Гюлсумчето няма никакъв опит нито в пиенето, нито в открехването), везната за виновността за случилото се накланя към него. И все пак  Sunglasses
В един нормален свят или пък дори и двамата ако си бяха от една прослойка - проблем никакъв.
В случая обаче  newsm78 Ако не бяха разбрали Чепикови, прави аборт, както Гюнджето, не би трябвало някви огромни терзания, все пак, да има Корай.
Обаче Чепикови разбрахаааа  Laughing Ко праим сега  Rolling Eyes Корайчик се чувстваше гузен за случилото се, но не съм много сигурна дали толкова беше, заради самата Гюлсум или защото Гюлсум е братовчедка на Фери, която той много уважаваше, а от друга страна пък Фери е свързана с Емко, който пък му е най-добрият приятел. Нещо много се навързаха червата, ама това си е тънка нишка  Mr. Green
Мехмедя нямаше да резне Корайчик, то я колко народ се насъбра, па и Емко-президента чак дотърча, той па как разбра, че иде Сандоканя, не е ясно, ама това е за друга дискусия  Mr. Green
И ся тук идваме до моралното, духовното или емоционалното решаване на проблема. Или и трите заедно в някакъв смисъл.
Моралното е, при условие, че знаем от какво семейство е Гюлсумчик, Корайчо да си я земи за жена, да е мислил кат е открехвал прозорчето й.
Емоционалното е, като знае за кого умира от любов, да се извини хиляда пъти и да не си слага хомота, да е мислила, когато си дава прозорчето.
Олеле, колко се отнесох  Rolling Eyes
Та с две думи, от морална гледна точка, трябваше да се ожени, заради традициите в семейството на жената, с която са отворили дюкяна.
От емоционална гледна точка, не трябваше да се ожени, защото така правеше нещастни 3 живота.
Та аз съм по-скоро за това, че не трябваше да се жени, защото нещата станаха много по-гадни впоследствие, дори и за Гюлсумчик. Peace

За детето - тук няма да се впускам в размисли и лирични отклонения. Не трябваше да се ражда това дете, можеше да се направи аборт, но Гюлсум си мислеше, че така ще го обвърже, но дори това не го обвърза, а направи така, че това малко, невиновно за нищо създание, да не може да живее в здрава среда. Peace

Изнаписах го на три прекъсвания, може вече да сте сменили темата, ама толкоз писане, ша си го пусна постчето  Mr. Green

Аборт тц Peaceщото с тяхните разбирания при женитба на Гюлсум с друг ще се разбере че не е детствена и става пак страшно за нея ShockedОх не ги разбирам и не ги възприемам техните традиции #Crazy

Моралното е най правилно в случая Peace

Това Ханде аз не го разбрах въобще дали обича и кой обича #Crazy тя оставаше сама и затова циври и вика на сватбата Laughing а не че обича Корай Shockedспоред мен Peaceпосле бързо и мина Laughing ми тя кат разбра в болницата че Фемир са се оженили и се насълзиха очите Shocked а иначе страда за Корай Mr. Green

Да си дойдем на думата Naughty нерде са тортите Crossing Arms айде че се гътнахме почти с Булка Mr. GreenТРЯБВА ЛИ ДА ВИКАМЕ #Cussing out
Абсолютно съгласна newsm10.
Ууууу,айде гладници Mr. Green
Скрит текст:

# 183

Тц Peace

# 184

Ууууу,айде гладници Mr. Green
Скрит текст:
Охххххх  bouquet а вие с ваща пиячка #Crazy Mr. Green

# 185
Ох Булка,на тва се вика йединиии за мен първата  Naughty

# 186
  • Още у мъглата ...
Ренка  Hug
Хайде на тортлетатаааа  Party Party Party
Права си, кво сме се осериозничили нещо   Mr. Green

Скрит текст:
ох, таз последната е много свежа  Laughing

# 187
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Миши и аз се нареждам за толта  eat  Hug  Hug  Hug

Дани, мила исках да го сменя, ама голямо било и сега чета как да си направя  newsm78 newsm78

# 188
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Никой да не пипа мойта торта... eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat

# 189
  • Варненска клюкарка
Виновна или не Гюлсум, че е пила и не може да носи (отказва Mr. Green)...или може би правилният въпрос е само тя ли е виновна за случилото се? Поведението на Емир в случая е много показателно. Говоря за момента, когато се наложи да си влезе в къщата с помощта на ключар и когато паникьосаната Гюлсум си събираше дрехите и обувките и хукна засрамена от там... Помните ли въпроса и физиономията на Емко..."какво направи ти човече....как можа да го направиш с нея ??!?!?"

пп Между другото там Чач като гледаше изумен Гюлсум-а беше толкова красив Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 190
smile3521 Настана празник newsm44

Зиз коя е твойта чи ни ръзбрах Mr. Green да не я ометем не за друго Laughing

Гъбунке Heart Eyes  bouquet

Белора Peace

# 191
  • Още у мъглата ...

smile3521   Hug newsm68 newsm44

# 192
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Белора Peace
Зиам коя остане...толко съм гладна, че не мойм да избирам....ама една цела си е моя...ай смей некой да ми я пипне... Naughty

# 193

Белора Peace
Зиам коя остане...толко съм гладна, че не мойм да избирам....ама една цела си е моя...ай смей некой да ми я пипне... Naughty
Joy JoyОк Laughing

# 194

Общи условия

Активация на акаунт