Отговори
# 285
  • София
Зизке тенк ю за сърмичките   bouquet Hug и аз си взимам 2  Mr. Green
Ди  Hug Hug на теб за толтите, ще си взема ама едно мъъъничко парченце, че после ще има алеле майко кат се кача на кантара  Joy Joy

# 286
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ма как изкачам от нищутУ, посмея се и па си отиам у нищутУ Joy Joy Joy

Май съм за по-сериозни хапуИ , ко ши кайте  Mr. Green
Имаш нужда от стрес...некой ти кай "Ряуууууууу...." Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 287
  • Още у мъглата ...
Ми спим си у хотела у Бергама, ама поне там са мноооу религиозни има мноооу джамии. Ама аз не съм забелязала, чИ едната е баш зад хотела...и спиме си ние щот сме изморени от разходки по камънака на 43 градуса... Crazy Crazy Crazy
И по едно време как си спиме и оня кат речИ '' Ряууууууууу..." И кат съ нае....и ние с милото така... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Кат рипнахме у креватя....и викаме край...наще идат... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Аз целата в пот и стрес... Sick ooooh!
И сао се чуе сестра ми в тишината от другата стая " да ви е....п.....м......на и мюезини и чудо" Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Ох, не  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Я преведи кво е  '' Ряууууууууу..."  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 288
  • У дома :)

Имаш нужда от стрес...некой ти кай "Ряуууууууу...." Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ако е Чачи найш как ши съ стресна , той ши вика Ряуууууууууу, па аз  Мяууууууууу  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 289
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Утре е курбан байрам така се казва празника им. Хапват доста особено на вечеря утре и не работят почивка са Simple Smile  Peace

Ето едно инфо макар,че не е пълно ... http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D1%80%D0%B1%D0%B0%D0%B … D1%80%D0%B0%D0%BC

И ето за по любопитните молитва от Мекка

Скрит текст:

# 290

Ако е Чачи найш как ши съ стресна , той ши вика Ряуууууууууу, па аз  Мяууууууууу  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мой да Чачи ако го преквалифицираме в мюезин. Joy Joy Joy Joy
Инак сао с ряууууууу си оставаш и стреса...да видиш как се поти човек на климатик. Joy Joy Joy Joy

# 291
Габо, тва са некви звуци дет издава мюезина кат почне...мой да не е точно, ама кат ми се дра на ухото мой да кайм че съм чула правилно...де да знам ко съ дере...дере се нещо и извива...знам ли... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 292
  • Още у мъглата ...
Утре е курбан байрам така се казва празника им. Хапват доста особено на вечеря утре и не работят почивка са Simple Smile  Peace

Ето едно инфо макар,че не е пълно ... http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D1%80%D0%B1%D0%B0%D0%B … D1%80%D0%B0%D0%BC

Мерси и на теб, Лудосче  Hug
То техните байрами, все едно като нашите Коледа и Великден  Laughing
Само дето няма "Ряуууууууу...." ... при нас  Joy Joy

# 293
ЗиЗу аз само ще го гледам как шъ боядисва таваня няма да пипам  Laughing само ей така ще гледам и ще коментирам...

# 294
ЗиЗу аз само ще го гледам как шъ боядисва таваня няма да пипам  Laughing само ей така ще гледам и ще коментирам...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 295
  • Още у мъглата ...
Габо, тва са некви звуци дет издава мюезина кат почне...мой да не е точно, ама кат ми се дра на ухото мой да кайм че съм чула правилно...де да знам ко съ дере...дере се нещо и извива...знам ли... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох, не мога повече  Joy Joy Joy
То аз се сещам за джамията в София, преди години имахме офис наблизо и като стане някво следобедно време и кат се задере, нали и колони има  Joy Joy Joy Joy

# 296
Утре е курбан байрам така се казва празника им. Хапват доста особено на вечеря утре и не работят почивка са Simple Smile  Peace

Мерси и на теб, Лудосче  Hug
То техните байрами, все едно като нашите Коледа и Великден  Laughing
Само дето няма "Ряуууууууу...." ... при нас  Joy Joy

Ами подобен е празника една от най-близките ми приятели тук утре ще прави празнична вечеря и ще ходя у тях и снощи разпитах доста за празника. Интересно ми беше... а молитвите им имат доста смисъл е малко по пресилено е от нашата вяра ама какво да се прави. Иначе и ние имаме Раууу ама нашето е по тихо щото на попа не му дават микрофон хахаха на нашия имам предвид Simple Smile и не го пускат на колони Simple Smile

# 297
  • Под Сините камъни
Ми спим си у хотела у Бергама, ама поне там са мноооу религиозни има мноооу джамии. Ама аз не съм забелязала, чИ едната е баш зад хотела...и спиме си ние щот сме изморени от разходки по камънака на 43 градуса... Crazy Crazy Crazy
И по едно време как си спиме и оня кат речИ '' Ряууууууууу..." И кат съ нае....и ние с милото така... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Кат рипнахме у креватя....и викаме край...наще идат... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Аз целата в пот и стрес... Sick ooooh!
И сао се чуе сестра ми в тишината от другата стая " да ви е....п.....м......на и мюезини и чудо" Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Айде до по късно че тряа прибирам дятито от даскало

# 298

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох, не мога повече  Joy Joy Joy
То аз се сещам за джамията в София, преди години имахме офис наблизо и като стане някво следобедно време и кат се задере, нали и колони има  Joy Joy Joy Joy

Тая па , дрането на нашия мюезин е люлчина песен в сравнение с оня. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Аз тва нема го забрайм никога. ooooh!
Има и още...Истанбул...такси...свири неква мноооу готена песен и ние кат сЪ кършим вътре и по едно времИ мюезина почва и оня спре радиото...и докат бехме на светофара у задръстването тоя се помоли...погали се по фейса...аз сао викам да не изкара килимчето съ задупи тукя...ма не...минахме само с оня другия им начин. #Crazy #Crazy

# 299
  • Още у мъглата ...

Ох, не мога повече  Joy Joy Joy
То аз се сещам за джамията в София, преди години имахме офис наблизо и като стане някво следобедно време и кат се задере, нали и колони има  Joy Joy Joy Joy

Тая па , дрането на нашия мюезин е люлчина песен в сравнение с оня. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Аз тва нема го забрайм никога. ooooh!
Има и още...Истанбул...такси...свири неква мноооу готена песен и ние кат сЪ кършим вътре и по едно времИ мюезина почва и оня спре радиото...и докат бехме на светофара у задръстването тоя се помоли...погали се по фейса...аз сао викам да не изкара килимчето съ задупи тукя...ма не...минахме само с оня другия им начин. #Crazy #Crazy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Ох, вече ша са тръшна  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт