Отговори
# 360
  • У дома :)
Aбе май има разлика от Курбан Байрам и Коч Байрам.
Аз бех тая година по Шекер Байрама и тоя им е най дългия.
Лишават се от све...нема секс, яденйе, пиейне...и тн. Даже пият вода в определен час на нощта.
Ръководят се от календар. И кат запее мюезина стаа... Crazy Crazy Crazy

Лани в Баргама кат изви у 05.20ч. и аз кат рипнах у креватя... #Crazy #Crazy #Crazy
Мани, беше се едно ми пее в ухото. Joy

Добре, това предполагам се спазва от по-възрастните все още. Младите едва ли не ядат, не пият и т.н.  newsm78
По мой наблюдения младите нищо не спазват. Peace
Освен тия крайно религиозните дет си имат и по 3-4 жени. Crazy

По тоя повод да ви кажа, че в едно село тука до нас си организират някакви футболни срещи с отбори от Турция/ама ветерани и нали се сещате ,че не са много млади/ и естествено след това имат и банкети,ами ако  ви кажа тия турци как перат кебапчета не  е истина, а пък уж свинско не ядяли,така че не само младите не спазват Peace

# 361
Рени има младежи който мислят но има който акъла им е а бе хич го няма.
Много хубаво че кара шофьорските курсови пожелавам му успех и като я вземе книжката без авариина и да кара по полека.
Благодаря Hugей там ще е проблема  Rolling Eyes ама с баща му трябва да се справиме и да си седне на дзадника

Така се калявате за други турски сериали Laughing я ако гътнат някой от двамата в  Слънцето Mr. Green

# 362
  • София
Хилоу, бе сладки по-сладки най-сладки,  Hug Hug Hug

Слънчице, нидей рива моля те, аз гледам точно както каза Зизу, без последната минута, то който го е мислел тоя финал не е бил нормален - не може пет серии такава нечовешка мъка, неееее, как само лежи на гроба, плаче, тъжен и шот хич не е гадно музиката те довършва - най ужасните серии, които лично аз само набързо съм превъртала и основно от клипчетата знам за какво иде реч.  Пук после ПЕ хич не съществува за мен - то не бе гонене, търсене, караници, любови, ужасна нечовешка мъка и хоп нова любов -  ама хич не ми се вързва сценарият, с всичко гледано от АФК. Бях чела по-рано из темите, че е писано серия за серия явно и то затова и образите на Емир и Ферия леко те сбъркват днес така / утре иначе, ама пък, ей преди тази последна минута и от там насетне - не му е тук мястото. Аз искам хепи финал -  с любов, много любов и пак любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Павлинче, да ти е здрав и щастлив сина,  Hug Hug Hug

Хайде отивам да ям, картофени кюфтета, до после  Hug Hug Hug

И аз много исках хепи енд Мариетка ама не ни го дадоха Weary какво ти връзване то все едно ПЕ отделен сериал, то и помен за Фери не остана  ooooh! поне от това което съм прещраквала и от коментари на моми1етата тук знам, ама както и да е, то като ти текнат сълзите няма как да ги спреш  Rolling Eyes  Hug Hug Hug

# 363
Попринцип на неговата възраст е нормално в смисъл да се прави на мъж пред момичетата ама това отминава едно време и аз се заглеждах в коли и така нататък ама вече много рядко ама ако е някоя готина и нов модел да ама иначе не ми прави впечатление дали ще се прави на гъзар.По добре да може да кара при това внимателно а пък момичета колкото искаш.

# 364
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тея пък писали,писали,чак се и уляли  ooooh!

# 365
  • София
Попринцип на неговата възраст е нормално в смисъл да се прави на мъж пред момичетата ама това отминава едно време и аз се заглеждах в коли и така нататък ама вече много рядко ама ако е някоя готина и нов модел да ама иначе не ми прави впечатление дали ще се прави на гъзар.По добре да може да кара при това внимателно а пък момичета колкото искаш.

newsm10 абе ти колкото и добре и внимателно да караш аз като гледам какво е по пътищата  ooooh! то толкоз некадърен народ се е качил на коли, че нямам думи и нестига, че виновни па и устати бе, теб те изкарват виновен  Shocked

# 366
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оле за шофьорите,аз съм казала,че ще набия някой скоро.В най-лошия случай може мен да набият  Joy Joy Joy

# 367
Е Ирче аз ще се включа днес активно и ме секваш направо. Mr. Green Heart Eyes
ОООО ами в София миналата седмица по новините даваха че имало схеми за купуване на книжки.А представете си колко народ са си взели книжките така и после защо ставали катастрофи.

# 368
ОООО ами в София миналата седмица по новините даваха че имало схеми за купуване на книжки.А представете си колко народ са си взели книжките така и после защо ставали катастрофи.
Мойта си я купих newsm47

# 369
Павлинче  Hug да ти е живо и здраво синчето  bouquet

Оооо Нарцисчева  Hug мина ли треската /мускулната, не слънчевата/ Mr. Green

# 370
Мойта си я купих newsm47
Аз пък имам ,но не карам, ама имам акт за превишена скорост  Shocked Joy Joy Joy Joy

# 371
мноу са напрегнах  smile3512

# 372

Що бе Релаксче   newsm78

# 373
# 374
правят ми се на екстра вържин някои  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт