Отговори
# 315
Жани, Честит празник на твоята мъничка принцеса, много здраве, щастие и късмет, много радост да ти носи и и пожелавам всичко на-най-хубаво занапред! Весело изкарване на празника! baloni

За теб мамче

Скрит текст:

# 316
Жанка, Hug Heart Eyes Hug

Афиет олсун! Буйрун! Whistling

Шимди гитме - сега не тръгвай
шимди гидиурум- сега си търгвам

амЪ шЪ тЪ бъхтям теби мЪ  Hug Hug Hug Hugсамо мЪ пунтираш тукЯ Hugсен севийорум(сал да си мЪ по'праила)Зизуноооооооооо Hug Hug Hug
ади шимди гидиурум  Joy Joy Joy Joy Joy

# 317
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

амЪ шЪ тЪ бъхтям теби мЪ  Hug Hug Hug Hugсамо мЪ пунтираш тукЯ Hugсен севийорум(сал да си мЪ по'праила)Зизуноооооооооо Hug Hug Hug
Ми аз да го научиш правилно...инак си тръгваш пък се молиш да не тръгваш...знам ли те... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Цунки за тебИ...за желанието да го говориш...щот аз се въздържам...  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 318
  • У дома :)
Да бе забавно....сърцето ти лупа, целата си в Уплах...не мойм си стигнем чаршафа от вибрациите...тръгна да си ходи... Crazy Crazy Crazy

Ама нимой са палши тъй ма Зизо  Hug Тва Ряууууууууу трябва си го  предвидила  , нъл занйш де съ намираш и че по сяко време мой съ изреваат  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мило, избродила съм полвин Турция, ама такова чудо не е имало нийде... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

уважавам на хората религията...даже по Байрама кой не скивах, него не поздравих с ''Байрам кутлоусун" ама да ме беха предупредили ко мЪ чака...тогаз нема проблем...ама изненадата ми дойде в поЙче. Crazy

Абе права си  newsm10 и аз щях да се стресна  Peace

# 319
Зиз, днеска муза няма ли, нещо анализчета, искам да предложа оня кекс с дива мента между Корайчик и Ханела.  bouquet

# 320

Ми аз да го научиш правилно...инак си тръгваш пък се молиш да не тръгваш...знам ли те... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Цунки за тебИ...за желанието да го говориш...щот аз се въздържам...  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

адииииииииии РИДАКТИРъх сЪ Hug Hug Hugучи ме бе къз Blushрадвам се че ми ги казваш правилно Blushизчезвам чИ сЪ застоях   animal037  animal037  animal037

# 321
Ми тая сцена мноооу кратка...трее си измислям мноооу....требе да помислим. Thinking

# 322
# 323
# 324
Улусои какво стана че плачеш.

# 325
Ми спим си у хотела у Бергама, ама поне там са мноооу религиозни има мноооу джамии. Ама аз не съм забелязала, чИ едната е баш зад хотела...и спиме си ние щот сме изморени от разходки по камънака на 43 градуса... Crazy Crazy Crazy
И по едно време как си спиме и оня кат речИ '' Ряууууууууу..." И кат съ нае....и ние с милото така... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Кат рипнахме у креватя....и викаме край...наще идат... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Аз целата в пот и стрес... Sick ooooh!
И сао се чуе сестра ми в тишината от другата стая " да ви е....п.....м......на и мюезини и чудо" Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 326
  • София
Aбе май има разлика от Курбан Байрам и Коч Байрам.
Аз бех тая година по Шекер Байрама и тоя им е най дългия.
Лишават се от све...нема секс, яденйе, пиейне...и тн. Даже пият вода в определен час на нощта.
Ръководят се от календар. И кат запее мюезина стаа... Crazy Crazy Crazy

Лани в Баргама кат изви у 05.20ч. и аз кат рипнах у креватя... #Crazy #Crazy #Crazy
Мани, беше се едно ми пее в ухото. Joy

Добре, това предполагам се спазва от по-възрастните все още. Младите едва ли не ядат, не пият и т.н.  newsm78

# 327
Aбе май има разлика от Курбан Байрам и Коч Байрам.
Аз бех тая година по Шекер Байрама и тоя им е най дългия.
Лишават се от све...нема секс, яденйе, пиейне...и тн. Даже пият вода в определен час на нощта.
Ръководят се от календар. И кат запее мюезина стаа... Crazy Crazy Crazy

Лани в Баргама кат изви у 05.20ч. и аз кат рипнах у креватя... #Crazy #Crazy #Crazy
Мани, беше се едно ми пее в ухото. Joy

Добре, това предполагам се спазва от по-възрастните все още. Младите едва ли не ядат, не пият и т.н.  newsm78
По мой наблюдения младите нищо не спазват. Peace
Освен тия крайно религиозните дет си имат и по 3-4 жени. Crazy

# 328
Габо, тва са некви звуци дет издава мюезина кат почне...мой да не е точно, ама кат ми се дра на ухото мой да кайм че съм чула правилно...де да знам ко съ дере...дере се нещо и извива...знам ли... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох, не мога повече  Joy Joy Joy
То аз се сещам за джамията в София, преди години имахме офис наблизо и като стане някво следобедно време и кат се задере, нали и колони има  Joy Joy Joy Joy

Тая па , дрането на нашия мюезин е люлчина песен в сравнение с оня. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Аз тва нема го забрайм никога. ooooh!
Има и още...Истанбул...такси...свири неква мноооу готена песен и ние кат сЪ кършим вътре и по едно времИ мюезина почва и оня спре радиото...и докат бехме на светофара у задръстването тоя се помоли...погали се по фейса...аз сао викам да не изкара килимчето съ задупи тукя...ма не...минахме само с оня другия им начин. #Crazy #Crazy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 329
  • София
Гледах си Фемирски клипчета и АФКПЕ си пуснах иии се започна  newsm45 newsm45 ама много ме е яд за края бееееееееееее не трябваше така да свършвааааааа

Общи условия

Активация на акаунт