Отговори
# 300
  • Още у мъглата ...
Зизун, чай да те самочичечна  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
То просто ме заболяха малкото коремни мускулчета  Joy Joy Joy Joy Joy

# 301
Охххх, Зизун, Joy Joy Joy да се задупи като бай Чепиков....докато се дупеше къщата му гореше от проблеми под носа, а той никога не беше в час със случващото се. ooooh!

# 302
  • У дома :)
Габо, тва са некви звуци дет издава мюезина кат почне...мой да не е точно, ама кат ми се дра на ухото мой да кайм че съм чула правилно...де да знам ко съ дере...дере се нещо и извива...знам ли... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох, не мога повече  Joy Joy Joy
То аз се сещам за джамията в София, преди години имахме офис наблизо и като стане някво следобедно време и кат се задере, нали и колони има  Joy Joy Joy Joy

Тая па , дрането на нашия мюезин е люлчина песен в сравнение с оня. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Аз тва нема го забрайм никога. ooooh!
Има и още...Истанбул...такси...свири неква мноооу готена песен и ние кат сЪ кършим вътре и по едно времИ мюезина почва и оня спре радиото...и докат бехме на светофара у задръстването тоя се помоли...погали се по фейса...аз сао викам да не изкара килимчето съ задупи тукя...ма не...минахме само с оня другия им начин. #Crazy #Crazy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Ох, вече ша са тръшна  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Айде и аз  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Зиз  Hug това са си много забавни преживявания  Peace

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 16:20 от Elina_R (ВИП Нарцис )

# 303
Ми спим си у хотела у Бергама, ама поне там са мноооу религиозни има мноооу джамии. Ама аз не съм забелязала, чИ едната е баш зад хотела...и спиме си ние щот сме изморени от разходки по камънака на 43 градуса... Crazy Crazy Crazy
И по едно време как си спиме и оня кат речИ '' Ряууууууууу..." И кат съ нае....и ние с милото така... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Кат рипнахме у креватя....и викаме край...наще идат... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Аз целата в пот и стрес... Sick ooooh!
И сао се чуе сестра ми в тишината от другата стая " да ви е....п.....м......на и мюезини и чудо" Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ряуууууу  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Много цветно разказваш  Laughing
Я да ти се наемне тоя  на тебе у тишината как спиш, да те питам дали ти е цветно... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 304
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Да бе забавно....сърцето ти лупа, целата си в Уплах...не мойм си стигнем чаршафа от вибрациите...тръгна да си ходи... Crazy Crazy Crazy

# 305
  • Още у мъглата ...
Да бе забавно....сърцето ти лупа, целата си в Уплах...не мойм си стигнем чаршафа от вибрациите...тръгна да си ходи... Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ти му викаш "Дур!!!", а той продължава да са измъква  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 306
newsm62 newsm62 newsm62

# 307
  • У дома :)

Ама нимой са палши тъй ма Зизо  Hug Тва Ряууууууууу трябва си го  предвидила  , нъл занйш де съ намираш и че по сяко време мой съ изреваат  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 308

Ама нимой са палши тъй ма Зизо  Hug Тва Ряууууууууу трябва си го  предвидила  , нъл занйш де съ намираш и че по сяко време мой съ изреваат  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мило, избродила съм полвин Турция, ама такова чудо не е имало нийде... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

уважавам на хората религията...даже по Байрама кой не скивах, него не поздравих с ''Байрам кутлоусун" ама да ме беха предупредили ко мЪ чака...тогаз нема проблем...ама изненадата ми дойде в поЙче. Crazy

# 309

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ти му викаш "Дур!!!", а той продължава да са измъква  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Ама верно е гадно, и ние преди бяхме на Мария Луиза и в петък оня като почне  Mr. Green #Cussing out

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 16:41 от Jane2013

# 310
златните ми душици привет бе джанъмчета  wavey wavey wavey wavey wavey
Благодаря ви на всички за пожеланията BlushкЪк ми стоплЯти сърчицето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
прегледах ви по диагонал Blushщото време йок Party в 17.30 детската група ще е налице и купоня на макс Crazyшашърдък станах Blushкато луда(всъщност ЩО като)бягам днес Crazyот работа по магазини в къщи  smile3517 smile3517 smile3517 ама е за хубаво Hugтолкоз ми е блокирал мозъкя,чИ чак забраЙх никнеймчето на новото ни попълнение FlutterнЯщУ54  newsm78 newsm78 newsm78  Blushмиличка извини ме и  welcome welcome welcome от мен Hug Hug Hug
Лудосчето и то се е сетило за нас Hug
Зизуноооооо Hug Hug Hugнемо'йм вечИ с твойте постове  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
шимди гидиурум  Stop Stop Stop Stop StopнИзнам когИ шЪ ви смогна да вЪ прочета Blushи от предната тема имам #Crazy #Crazy #Crazy
и ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п.чеЙ ви метнем и аз по некоя паста Blushза по късно дошлите,че то от тия хуни,нищо не остава Flutter Flutter Flutter
Скрит текст:

ади буйрун,афиет олсун  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 16:50 от Zhana Georgieva

# 311
Реших да ви поздравя с една готина песничка дано ви хареса.
http://www.youtube.com/watch?v=QPovAv719CA

# 312
Жанка, Hug Heart Eyes Hug

Афиет олсун! Буйрун! Whistling

Шимди гит ме - сега не тръгвай
шимди гидиурум- сега си търгвам

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 16:45 от НАРЦИС

# 313
  • София
Жани  Hug Hug мерсаж   bouquet  Heart Eyes

Гале много е хубава песничката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes