Отговори
# 390
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ко стаа бе..? Joy Joy Joy Joy Joy

Аресаха ми постовете.... Whistling

Яле на Рена дет си купила книжката...ай ся обадена на ББ... Mr. Green

# 391
  • У дома :)
Ко стаа бе..? Joy Joy Joy Joy Joy

Аресаха ми постовете.... Whistling

Яле на Рена дет си купила книжката...ай ся обадена на ББ... Mr. Green

И на ЦЦ  Mr. Green

# 392
А недей с лошото де Зизу нека си кара Ренито. Joy

# 393
А недей с лошото де Зизу нека си кара Ренито. Joy
Рени е страхотна шофьорка Hug, тя ви бъзика, ма вие и се хващате Joy Joy Joy Joy

# 394
Аз не съм казала нищо за Рени и за книжката просто одеве дискотирахме.

# 395
Еееее, Ирче, много сме били писали, ми друг път Вие, като пишете, а, питаш ли ме как Ви настигам, а понякога и не успявам!?! Rolling Eyes
Йоанче, завършеха на АФК не го приемам, като подигравка с мен, като зрителка, защото още от самото начало се говореше, че е предвидено Фери да роди момиченце и да умре при раждането. После пък ни заобещаваха хепи енд, но скоро след това ни заляха с инфо, че Хазал няма да участва в третия сезон и аз лично бях подготвена отдавна преди края на АФК, че Хазал няма да продължи.
Така, че дори и обещанието за щастлив финал, не ме накара да повярвам в него 100% и все имах съмнения, че може да завърши кофти заради инфото, което беше изтекло.
Като подигравка с търпението ми и зрителските ми очаквания приех незавършеха на ПЕ, тогава наистина бях бясна, защото ни бяха обещали официално в Дизито със статия, че, ще има финален 9 епизод на 27.12, даже и снимки пуснаха в нета и аз много исках да има такъв.

# 396
Аз не съм казала нищо за Рени и за книжката просто одеве дискотирахме.
Знам Гале, това беше към тея дето ще я топят Joy Joy Joy Joy, следващия път се качвам при Зиз и после в новините  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 397
# 398
Киарче, аз май ти бях споменала за него,почвай го,засега е младежки и не е толкова труден за поглъщане,а по-нататък ще видим.  Laughing

# 399
Аз да уточня. Hug

# 400
Да, Вани, Hug първо ти и после и Ирка го спомена и си викам да не остана назад ще му дам шанс и без това сега не съм увлечена по някой конкретно. Аз гледам и "Костюмари" ама той е в съвсем друг стил.  Peace Simple Smile

# 401
# 402
  • София
Наде е добре тогава след тези писаници и различни сценарии за финала защо аджеба ни спретнаха точно този  Crossing Arms  като вече се е знаело, че Хазал няма да участва в трети, еми можеха по-иначе да ги завършат или с хепи енд и заживели щастливо или пък да роди момиченце и то да му остане спомен от Фери на Емко абе много ме хвана точно днес яд на финала, знам че няма как да го променим и да се ядосвам и да не се ядосвам свирено е ама какво да направя...
А за ПЕ сме коментирали много, знаеш моето мнение  Peace Mr. Green и моя сценарии за ПЕ  Joy Joy

Айде аз ви оставям, по-късно ще цъфна пак   Mr. Green Hug Hug Hug Hug

# 403
Почни го,пък ако ти хареса,ще си споделяме  Mr. Green

# 404
Хайде да потанцуваме.
 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44
http://www.youtube.com/watch?v=tL7W6ZvQwUA

Общи условия

Активация на акаунт