Отговори
# 465
Ааааа, Ренате...няма такива работи. Naughty
Споделяла съм не веднъж мнението си за Хазал.Не я харесвам, ама не я плюя.
Аз съм тук заради магията ЕМИР, а не Фемир.

Ама, ако ти преча да си ходя... Mr. Green

Аз пък я харесвам! Е-е! hahaha
И съм тук, заради двамата! Е-е!
hahaha
Еми супер...радвам се за теб. Laughing
Аз пък съм тук заради Емир и хич не ми дреме за Хазал. Гледах я заради него.
 Joy hahaha Joy hahaha

Аз пък го загледах заради Халилудко Heart Eyes

# 466

hahaha
 Joy hahaha Joy hahaha

Аз пък го загледах заради Халилудко Heart Eyes

Хахахаха  Joy Joy Joy

# 467
  • някъде из Врачанско
Благодаря за поздравите, вие също да сте здрави и сплотени във вашите семейства, като гледам имаме доста млади хора и може да се осъществят и запознанства, синът ми е роден 1992г, има книжка, но нямаме кола, та кара на приятели, когато му дадат или им трябва шофьор, иначе обича купоните и дискотеките, но в последно време повече се събират на домашна обстановка, иначе за още по-малките -работя с хора, няма да ви казвам как се държат втори, трети клас, те не знаят значението на добър ден, казваш им и те те гледат като извънземно, не отговарят, аз повтарям и те шашардък, а иначе -родителите им млади, натокани, изтупани и те не казват добър ден, нищо не струва да поздравиш човек, дори да не го познаваш, ние сме малък град около 13 000 , и повечето се познаваме, та се дразня, ама като накажат детето си да не взема книга от библиотеката ми бъркат в до дъното на душата.Всичко зависи от семейството, сами виждаме какво става в огледален свят-ето го примера с нещастието Голсюм-Корай, много ми е трудно да се изкажа, имам мнение, ама и аз съм от патриархално семейство и имам по-стари разбирания за моите 46 години, но ми е мъчно за тях, особено за хубавото им детенце, Корай е свикнал да има всичко ей така, и не успя да опази хубавото чувство на искрено събеседване с патриархалната и неопитна Голсюм, а за нея ми е тъжно, щото не разбра,че той не я обича, не заслужаваха и двамата това изпитание, но ето това е животът, заплитани в ситуации, а когато се водим само от чувстата винаги има страдание-фемир, и при двамата имаше силни чувства, имаше и болка и грешки, че и аз греша, и аз сега съжалявам за толкова много грешки, но не мога да върна времето назад, нищо не мога да променя, остана само голяма болка, терзания за някои думи, ситуации, лошо поведение, но сега пък имам вас, дебатите тук и филма.  love001 55

# 468
Оф бе  ooooh! ,
Скрит текст:
някаква(може и да е мъж де) ме е последвала в тъйтър,това пише на профила й: yes i'm a girl, yes i smoke weed and yes i love sex. Simple Smile Follow me back, and DM for a naughty pic Wink  Shocked  Mr. Green

Кажете ми мога ли да я блокирам и как.  Peace

# 469
Малиииии цели 30 стр. сте изписали  ooooh!

Вчера, на най интересното ми дръпнаха шалтера (не съм си била платила нета) и ся пак требе да ви гоним, ама нещо немам нерви да се връщам назад. Нещо интересно  newsm78

Понеже някои от вас много се интересуват от спорт, за тях е следващото инфо.

spam2 На 18, 19 и 20.10 купата на УЕФА ще бъде в София. По време на обиколката си в България, купата ще мине и през други градове: Велико Търново (21.10), Пловдив (22.10) и Стара Загора (23.10).  
Повече информация можете да получите тук

На същия линк можете да се регистрирате за ВИП достъп и да се снимате с купата  Heart Eyes

Ренатка

# 470
Ирчи  Hug, тенкс, и аз съм на твоето мнение този път  Hug
Имаше едно подвъпросче, би ли се оженила за такъв като Халил Joy Joy Joy, имаме 2 положителни отговора, можеш се сетиш на кой  Joy Joy Joy

А Хазал е прекраснааа, а Ча я харесваа и то много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm18 newsm18 newsm18 ФЕМИР ЗАВИНАГИ! FEMIR FOREVER! newsm18 newsm18 newsm18
newsm18 newsm18 newsm18 ФЕМИР ЗАВИНАГИ! FEMIR FOREVER!newsm18 newsm18 newsm18

Джери  Hug Hug Hug Peace

По Аксой и 40 те разбойника  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 471
Оф бе  ooooh! ,
Скрит текст:
някаква(може и да е мъж де) ме е последвала в тъйтър,това пише на профила й: yes i'm a girl, yes i smoke weed and yes i love sex. Simple Smile Follow me back, and DM for a naughty pic Wink  Shocked  Mr. Green

Кажете ми мога ли да я блокирам и как.  Peace
можеш отваряш профила и и там дет да последваш има едно човече даваш на него и избираш огноре

# 472
Добър вечер сладки мои патенца  Hug   bouquet Рени   Hug скъпа радвам се че сте гледали светлинно шоу в Търново  Laughing Релаксче  Hug и за всички   bouquet Зиз тенкс за темата   bouquet

# 473
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз не харесвам Серка,ама гледам ПО,заради Чачко  Peace
Е на Ренку,зарад Халидулко,аз пък зарад Чепика ,Йо зарад Меемеда Mr. Green Всеки си има някакви предпочитания и любим персонаж  Joy Joy Joy

# 474
За мен целта е да се покаже голямата, незабравима и даже (ако искате) нереалната любов. Сериалите в повечето случаи са художествена измислица, реалността е друга, но аз лично гледам сериали за отмора и не ми се иска да навлизам в такива емоции (АФКПЕ) или да ми демонстрират, как за 3м. се забравя една уж истинска любов  Tired
Бори се години наред за една любов, която забрави за отрицателно време  Peace

То е ясно, че в реала е друго. В реала вероятността момче като Емир да се влюби в момиче като Фери е малка, ама нали затова са сериалите  Heart Eyes

# 475
Сис,мерси  Hug Блокнах я/го.  ooooh!

Адашче  Hug

# 476
  Относно Корай да си напиша и аз мнението.Дали трябваше да се жени за Гюлсум?Според мен

след като "сгафи" - да!Средата в която живеят Фери и Гюлсум е на светлинни години от него-

вата.Фери за една целувка я пребиха и на село,а при Гюлсум има извършен грях/спорид Чепици-

те естественно/и Мехмедчо тръгна на сериозно с ножа.Та Корай правилно предложи брака,но...

за мен Корай е приятел мечта,а като мъж и съпруг кръгла нула.Много дълъг стана поста и само ще

отбележа униженията който понася Гюлсум от приятелите му при което Корай гледа безмълвно.  #Cussing out #Cussing out#Cussing out

# 477
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн Hug Това са Ренку и Влъха  Mr. Green Ама аз ми е прекалено хубав Халидулко,как да го взема,то постоянно ще съм у напрежение коя ще ми го отнеме ,и затова ще откажа такъв мъчителен съюз  Mr. Green

# 478

hahaha
 Joy hahaha Joy hahaha

Огледалце, огледалце, коя е по-, по-, най-.. това ли е причината или ще ставаш свекърва... Joy Joy Joy Joy Joy

# 479
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джейн Hug Това са Ренку и Влъха  Mr. Green Ама аз ми е прекалено хубав Халидулко,как да го взема,то постоянно ще съм у напрежение коя ще ми го отнеме ,и затова ще откажа такъв мъчителен съюз  Mr. Green
Чшшшшшшшш, алоооуууу мене що не ме споменахтИииии...аз даже казах, че зиам Халилчик одмъ и ако некоя посегне кръв ш'съ лей... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт