Отговори
# 450
Ренате, аз видях в Гюнеша много общо с АФК. Peace

Да, ама не много...тия балони ... драйфа ми се от тях...а пък мойта "любимка" Едже-Ямур ...ептен ми обърна червата с хастара навън...
Joy Joy Joy Joy

Това е сестрата на Зейнеп, нали. Всъщност не съм много сигурна, че са сестри ама на такава ми мяза. (аз съм на първи епизод). Еджето не моиш я сбърка никъде не съм виждала такива зъби и уста да ти се  Sick
Да, същата, в целия си "позеленял" блясък! Joy Joy Joy Joy

# 451
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ааааа, Ренате...няма такива работи. Naughty
Споделяла съм не веднъж мнението си за Хазал. Не я харесвам, ама не я плюя.
Аз съм тук заради магията ЕМИР, а не Фемир.

Ама, ако ти преча да си ходя... Mr. Green

# 452
Ренууу, мноооу ме кефиш кат постоянно ми ходиш в опозиция. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Да не би да имаме някакви проблеми за които не знам.... Laughing

Joy Joy Joy Аз отдавна съм казала за трите месеца Peace за мен е нереално такава любов да се забрави за толкоз кратко Peace

# 453
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз да си кажа по-въпросите на Джейн.Наде ,мерси че ме светна за дискусията днеска  Hug
За мен Корай ,не трябваше да се жени за Гюлсум изобщо.Ок,виновен е но и нейната вина не беше по-малка ,какво правеше там да се качи при мъжете сама ,и да се налива с алкохол.Уж много примерни,много срамежливи ,пък те от нас по-отракани бе  Naughty За да и помогне,че и той има вина съгласна съм,че има такава,можеше да и предложи да и наеме жилище и да и помага ,докато се изучи и си стъпи на краката .От там да си бъде самостоятелна и това е .Защо трябваше да се заробва в нещастие,кому беше нужно това.Обичала го ,ми то не може ти като го обичаш и той да изпитва същото бе .Много ме дразнеше Корай,с това си примирение с нещастието и да не търси и да се бори за щастието си с Ханде,при положение,че цял живот се е надявал да го обикне,и когато това стана ,той се зароби с Гюлсума.И после дете за капак,да се зароби в двойна доза ooooh! Детето не трябваше да го спира да се разделят,така детето какво видя ,караници и неразбории между родителите си ,и израсна в такава среда ,по-добре да са разделени и да прекарва ,малко с единия,малко с другия време,отколкото да ги гледа крещейки си постоянно .Ей това е моето мнение по въпроса  Peace
За ПЕ,няма да говоря,че за мен това е недоносче на АФК,направено Аксой да се гъчи с пари  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 454
Ренате, аз видях в Гюнеша много общо с АФК. Peace

Да, ама не много...тия балони ... драйфа ми се от тях...а пък мойта "любимка" Едже-Ямур ...ептен ми обърна червата с хастара навън...
Joy Joy Joy Joy

Това е сестрата на Зейнеп, нали. Всъщност не съм много сигурна, че са сестри ама на такава ми мяза. (аз съм на първи епизод). Еджето не моиш я сбърка никъде не съм виждала такива зъби и уста да ти се  Sick
Да, същата, в целия си "позеленял" блясък! Joy Joy Joy Joy
newsm47 мен пък ми по аресваше там в Слънцето кат го следях Laughing

# 455
  Оффф... Докато ви настигна голям зор.

Павлина HugЖана HugЖиви и здрави да са ви дечицата и много радост да ви носят!

Относно нашия "любимец"Аксой,знам,че #2gunfire #2gunfire #2gunfireне му влияе,но искрен-

но се надявам,че непрекъснато го присърбява на едно точно определено място. Joy Joy Joy

# 456
Аз да си кажа по-въпросите на Джейн.Наде ,мерси че ме светна за дискусията днеска  Hug
За мен Корай ,не трябваше да се жени за Гюлсум изобщо.Ок,виновен е но и нейната вина не беше по-малка ,какво правеше там да се качи при мъжете сама ,и да се налива с алкохол.Уж много примерни,много срамежливи ,пък те от нас по-отракани бе  Naughty За да и помогне,че и той има вина съгласна съм,че има такава,можеше да и предложи да и наеме жилище и да и помага ,докато се изучи и си стъпи на краката .От там да си бъде самостоятелна и това е .Защо трябваше да се заробва в нещастие,кому беше нужно това.Обичала го ,ми то не може ти като го обичаш и той да изпитва същото бе .Много ме дразнеше Корай,с това си примирение с нещастието и да не търси и да се бори за щастието си с Ханде,при положение,че цял живот се е надявал да го обикне,и когато това стана ,той се зароби с Гюлсума.И после дете за капак,да се зароби в двойна доза ooooh! Детето не трябваше да го спира да се разделят,така детето какво видя ,караници и неразбории между родителите си ,и израсна в такава среда ,по-добре да са разделени и да прекарва ,малко с единия,малко с другия време,отколкото да ги гледа крещейки си постоянно .Ей това е моето мнение по въпроса  Peace

Да те чичекнем.... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Мнооууу убаво написано и ми Ареса. Peace

# 457
  • София
За мен целта е да се покаже голямата, незабравима и даже (ако искате) нереалната любов. Сериалите в повечето случаи са художествена измислица, реалността е друга, но аз лично гледам сериали за отмора и не ми се иска да навлизам в такива емоции (АФКПЕ) или да ми демонстрират, как за 3м. се забравя една уж истинска любов  Tired
Бори се години наред за една любов, която забрави за отрицателно време  Peace

То е ясно, че в реала е друго. В реала вероятността момче като Емир да се влюби в момиче като Фери е малка, ама нали затова са сериалите  Heart Eyes

# 458
Ирка тирбушонче търсеше момичето Joy ми кат няма от кой Mr. Green

# 459
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма кво ти харесва бе Ренку,ей така да ме напряга тая,че ако мога да я измъкна #2gunfire #2gunfire
Само като се вманиачила в бабато си,неин бил на никой нямала да го даде,и две серии се сополиви за това,еле като впримчи Керем,вече е много доволна  box box

# 460
Ма кво ти харесва бе Ренку,ей така да ме напряга тая,че ако мога да я измъкна #2gunfire #2gunfire
Само като се вманиачила в бабато си,неин бил на никой нямала да го даде,и две серии се сополиви за това,еле като впримчи Керем,вече е много доволна  box box
Ан тъй...дръж чичек  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 461
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка тирбушонче търсеше момичето Joy ми кат няма от кой Mr. Green
Да,че цял живот с шампанско и хайвер е ставала и лягала милата  Mr. Green
Зизуно ,ай и на теб  newsm51 newsm51 newsm51

# 462
Аз говоря за актрисата не за героинята Peace

А за любовта на Ханде мое поспориме Mr. Green

# 463
Споделяла съм не веднъж мнението си за Хазал.Не я харесвам, ама не я плюя.

Аз пък я харесвам! Е-е! hahaha
И съм тук, заради двамата! Е-е!
hahaha

# 464
Споделяла съм не веднъж мнението си за Хазал.Не я харесвам, ама не я плюя.

Аз пък я харесвам! Е-е! hahaha
И съм тук, заради двамата! Е-е!
hahaha
Еми супер...радвам се за теб. Laughing
Аз пък съм тук заради Емир и хич не ми дреме за Хазал. Гледах я заради него.
 Joy hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт