Отговори
# 435
  • София
Бел, а защо Хазал не е искала? Наистина ли е само заради Балканите? Все пак продължава вече успешен проект, заплащането ще е по-високо, познава екипа, работата  newsm78 Просто ми е чудна причината, поради която е отказала. Трябва да е много голяма причина   Tired

# 436
Аз по въпроса ще кажа само това и отиам си гледам Гюнеша

Емир за тия три месеца изстрада толкова, колкото друг на негово място не би изстрадал за цял живот.
Калкото и да не ви харесва, живота продължава. И той си намери причина да живее. Покрай това може би се влюби...макар, че това на етапа на който спряха ПЕ не може да се каже със сигурност.
По скоро имаше интерес...не беше чак влюбен. Peace
В противен случай да беше лапнал патлака и да се гръмне, та да сме доволни, ма нямаше как да продължи сериала. Whistling

Животът продължава, но едва ли за такъв кратък срок .. както и да е .. излишна беше цялата тази работа с АФКПЕ и ПЕ, ама нас кой ни пита .. хората пари им трябват  Grinning
newsm10

# 437
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Емир за тия три месеца изстрада толкова, колкото друг на негово място не би изстрадал за цял живот.
Калкото и да не ви харесва, живота продължава. И той си намери причина да живее. Покрай това може би се влюби...макар, че това на етапа на който спряха ПЕ не може да се каже със сигурност.
В противен случай да беше лапнал патлака и да се гръмне, та да сме доволни, ма нямаше как да продължи сериала. Whistling

Животът продължава, но едва ли за такъв кратък срок .. както и да е .. излишна беше цялата тази работа с АФКПЕ и ПЕ, ама нас кой ни пита .. хората пари им трябват  Grinning
За мен изобщо не беше излишна, даже много се накефих на ПЕ.  Laughing
Ама тва е сигурно щот принципно не съм фенка на Хазал и хич не ми липсваше. Peace

# 438
# 439

Скрит текст:
В противен случай да беше лапнал патлака и да се гръмне, та да сме доволни, ма нямаше как да продължи сериала. Whistling[/b]
Съгласна съм с написаното от теб, с единствената разлика, че за мен три месеца са кратко време за да започне отново и смятам, че беше влюбен в Гюнеш, защото самата Ханде и го каза, а  при нея няма хък-мък в това отношение няма, лови новините във въздуха и познава Емир до болка, по-добре от него самия. Същото му го каза и Корай във фитнеса, но Емир още не проумяваше какво всъщност се случва с него-ревност ли, любов ли...но където е ревността, там е и любовта, даже и полицайката Джан усещаше, че Емир е влюбен в Гюнеш.

# 440
Ренууу, мноооу ме кефиш кат постоянно ми ходиш в опозиция. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Да не би да имаме някакви проблеми за които не знам.... Laughing

# 441
Ренате, аз видях в Гюнеша много общо с АФК. Peace

Да, ама не много...тия балони ... драйфа ми се от тях...а пък мойта "любимка" Едже-Ямур ...ептен ми обърна червата с хастара навън...
Joy Joy Joy Joy

# 442
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не мога ви изчета назад,изтървала съм някои дискусии ама аз снощи и без тва се изказвах за 3-ма  Joy Joy Joy Joy Ще се включа в следващата дискусия ,ако има нещо интересно да отразя може да бъдете така добри да ми го споделите  Mr. Green
И Влъх ,сега чакам тука ми се извиниш дет ме набеди ,че чупя стойки и не ти отговарям  newsm12

Ей, птичко прелетна, видях те аз къде ходиш да се подвизаваш по нощите Joy Joy Joy....чакай да ти отперя аз един въпрос за отскок!

Що ми се струва познат тоя сюжет на слънцето, да не е поредния римейк, аджеба? newsm78

Да на някакъв корейски бил,ама аз не съм го гледала,от тия на Ванито корейските,тя го е гледала и каза,че бил римейк  Hug Hug

# 443
Ренате,там е горе-долу по-добре, отколкото в АФК, но пак си е голям дразнител Laughing

# 444

Скрит текст:
В противен случай да беше лапнал патлака и да се гръмне, та да сме доволни, ма нямаше как да продължи сериала. Whistling[/b]
Съгласна съм с написаното от теб, с единствената разлика, че за мен три месеца са кратко време за да започне отново и смятам, че беше влюбен в Гюнеш, защото самата Ханде и го каза, а  при нея няма хък-мък в това отношение, лови новините във въздуха, същото му го каза и Корай във фитнеса, но Емир още не проумяваше какво всъщност се случва с него-ревност ли, любов ли...но където е ревността, там е и любовта, даже и полицайката Джан усещаше, че Емир е влюбен в Гюнеш.
Еми ей тук е разликата...за мен му беше достатъчно.
Пък и кат върнем 3 години назад дет чака Ферка да се наиграе... Laughing
Дип, че много се обичам и не си го мисля...ама и моя така да спи до менИ 3 месеца, нема забелезвам, че се е улюбил. Joy

# 445
Ренате,там е горе-долу по-добре, отколкото в АФК, но пак си е голям дразнител Laughing

Вани, голям зор, бе душо, да им различа физиономиите...всичките са ми еднакво жълти... Joy Joy Joy

# 446
Ренате, аз видях в Гюнеша много общо с АФК. Peace

Да, ама не много...тия балони ... драйфа ми се от тях...а пък мойта "любимка" Едже-Ямур ...ептен ми обърна червата с хастара навън...
Joy Joy Joy Joy

Това е сестрата на Зейнеп, нали. Всъщност не съм много сигурна, че са сестри ама на такава ми мяза. (аз съм на първи епизод). Еджето не моиш я сбърка никъде не съм виждала такива зъби и уста да ти се  Sick

# 447

Вани, голям зор, бе душо, да им различа физиономиите...всичките са ми еднакво жълти... Joy Joy Joy

Ренате,знам,знам и аз преди няколко години бях така,а пък сега-свиква се и даже са ми хубави вече и си ги гледам  Joy

# 448

Скрит текст:
Съгласна съм с написаното от теб, с единствената разлика, че за мен три месеца са кратко време за да започне отново и смятам, че беше влюбен в Гюнеш, защото самата Ханде и го каза, а  при нея няма хък-мък в това отношение, лови новините във въздуха, същото му го каза и Корай във фитнеса, но Емир още не проумяваше какво всъщност се случва с него-ревност ли, любов ли...но където е ревността, там е и любовта, даже и полицайката Джан усещаше, че Емир е влюбен в Гюнеш.
Еми ей тук е разликата...за мен му беше достатъчно.
Пък и кат върнем 3 години назад дет чака Ферка да се наиграе... Laughing
Дип, че много се обичам и не си го мисля...ама и моя така да спи до менИ 3 месеца, нема забелезвам, че се е улюбил. Joy

Точно това е - за три години не я забрави, а след това за три месеца, хайде от отмъщение стана влюбване Thinking Thinking Thinking някак ми беше странно след всичко, което преживяха ... Аз ги хартесвам и двамата и Хазал и Ча, млади са и са страшно талантливи.

# 449

За мен изобщо не беше излишна, даже много се накефих на ПЕ.  Laughing
Ама тва е сигурно щот принципно не съм фенка на Хазал и хич не ми липсваше. Peace

Ей те т'ва в червеното биваше да си го запазиш за себе си...хубаво е да си директна ... ама сме тук заедно, заради магията ФЕМИР! Peace

Общи условия

Активация на акаунт