Отговори
# 420
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не мога ви изчета назад,изтървала съм някои дискусии ама аз снощи и без тва се изказвах за 3-ма  Joy Joy Joy Joy Ще се включа в следващата дискусия ,ако има нещо интересно да отразя може да бъдете така добри да ми го споделите  Mr. Green
И Влъх ,сега чакам тука ми се извиниш дет ме набеди ,че чупя стойки и не ти отговарям  newsm12

# 421
Ооо Ренате,  Hug друго си е ориджинъл  Peace  Laughing

# 422
Не мога ви изчета назад,изтървала съм някои дискусии ама аз снощи и без тва се изказвах за 3-ма  Joy Joy Joy Joy Ще се включа в следващата дискусия ,ако има нещо интересно да отразя може да бъдете така добри да ми го споделите  Mr. Green
И Влъх ,сега чакам тука ми се извиниш дет ме набеди ,че чупя стойки и не ти отговарям  newsm12

Ей, птичко прелетна, видях те аз къде ходиш да се подвизаваш по нощите Joy Joy Joy....чакай да ти отперя аз един въпрос за отскок!

Що ми се струва познат тоя сюжет на слънцето, да не е поредния римейк, аджеба? newsm78

# 423
  • София
Виждам, че сте обсъждали финала. Не ми се говори даже по този въпрос, че вадя пищаците  #2gunfire
Това е резултатът (според мен) от неяснотиите покрай сезон 3 и участието на Хазал. До последно не е било ясно, какво ще стане и затова са скалъпили някакъв финал, който да им дава право да продължат в сезон 3 с или без Хазал. От такива кърпени работи никой няма сметка  Crossing Arms

АФКПЕ изобщо не съм го започвала, защото не мога да си го причиня  Embarassed

За мен Аксой трябваше да спре със сезон 2 и наистина да остане в историята на този бизнес, а не като сега: хем сътвори нещо, хем не на 100%  Tired

# 424
Не мога ви изчета назад,изтървала съм някои дискусии ама аз снощи и без тва се изказвах за 3-ма  Joy Joy Joy Joy Ще се включа в следващата дискусия ,ако има нещо интересно да отразя може да бъдете така добри да ми го споделите  Mr. Green
И Влъх ,сега чакам тука ми се извиниш дет ме набеди ,че чупя стойки и не ти отговарям  newsm12
Ирче, днес дискутирахме по въпросите, които Джейн ни беше задала. Ето ги и тях.
1Смятате ли, че Корай постъпи правилно като се ожени за Гюлсум, и така и тримата - той, Ханде, и Гюлсум бяха нещастни, 2 и трябваше ли като се роди детето, да остане с майка му, въпреки че нищо не ги свързваше.

# 425
Ренате,
Скрит текст:
да римейк е на корейския сериал Boys before flowers.

# 426
Виждам, че сте обсъждали финала. Не ми се говори даже по този въпрос, че вадя пищаците  #2gunfire
Това е резултатът (според мен) от неяснотиите покрай сезон 3 и участието на Хазал. До последно не е било ясно, какво ще стане и затова са скалъпили някакъв финал, който да им дава право да продължат в сезон 3 с или без Хазал. От такива кърпени работи никой няма сметка  Crossing Arms

АФКПЕ изобщо не съм го започвала, защото не мога да си го причиня  Embarassed

За мен Аксой трябваше да спре със сезон 2 и наистина да остане в историята на този бизнес, а не като сега: хем сътвори нещо, хем не на 100%  Tired

И аз мисля, че не са били сигурни за Хазал, а задължително са искали да яхнат гребена на вълната и да продължат да правят рейтинг с Ча. Да, ама не  Naughty Не става .. АФКПЕ го гледах ревах като луда .. толкова мъка и чудо ..
След това обаче ПЕ ме ядоса мноого .. то няма как 3 месеца /поне така помня аз, че показаха толкова да са минали/ след смъртта на любовта на живота си да се влюбиш в друга .. няма как да стане според мен ..  Naughty Naughty Naughty

# 427
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ренате, аз видях в Гюнеша много общо с АФК. Peace

# 428
  • Варненска клюкарка
Наде е добре тогава след тези писаници и различни сценарии за финала защо аджеба ни спретнаха точно този  Crossing Arms  като вече се е знаело, че Хазал няма да участва в трети, еми можеха по-иначе да ги завършат или с хепи енд и заживели щастливо или пък да роди момиченце и то да му остане спомен от Фери на Емко абе много ме хвана точно днес яд на финала, знам че няма как да го променим и да се ядосвам и да не се ядосвам свирено е ама какво да направя...

То и сама си си отговорила... Wink ако втория беше приключил с хепи енд, нямаше  как  да има трети при положение, че Хазал напуска. Единственото логично нещо (то да им имам логиката ама Twisted Evil) беше да умре Фери за да могат да продължат без нея... Няма как да се разделят, разведат и т.н. щото пропада цялата приказка за безкрайната им любов, а като умре любимата пътища (жени) много  Rolling Eyes...Както и стана всъщност- опитаха с няколко момичета, но феновете си искаха Хазал...
Аз не знам защо битува мнението, че Аксой не искал Хазал, при положение, че наистина преговаряше с нея, било и е предложено и сериозно повишение на заплащането...по тази логика, щом преговаряше, вероятно е бил готов и неустойката и да плати Wink  И накрая думите му "като не иска Хазал има и други актриси- аз разбирам от този бизнес т.е. той каза че тя не е искала ....и го видяхме че много разбира Crazy

А преди около два месеца разбрахме от едно изказване на Джейда/Ханде, че Чаатай, най -много от всички е искал Хазал в третия сезон и изказването му в едно интервю, че си е знаел, че без нея няма да се получи, както и всъщност стана...

# 429
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз по въпроса ще кажа само това и отиам си гледам Гюнеша

Емир за тия три месеца изстрада толкова, колкото друг на негово място не би изстрадал за цял живот.
Калкото и да не ви харесва, живота продължава. И той си намери причина да живее. Покрай това може би се влюби...макар, че това на етапа на който спряха ПЕ не може да се каже със сигурност.
По скоро имаше интерес...не беше чак влюбен. Peace
В противен случай да беше лапнал патлака и да се гръмне, та да сме доволни, ма нямаше как да продължи сериала. Whistling

# 430
Откак я чух тая песен и немоа са запра а я слушам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ма за кво са пее в нея newsm78, кво значение има, ай си рипаме newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=94ta0_rKXA0

http://vbox7.com/play:32bf1c07  Hug
newsm44 newsm44 newsm44

# 431
  • София
Виждам, че сте обсъждали финала. Не ми се говори даже по този въпрос, че вадя пищаците  #2gunfire
Това е резултатът (според мен) от неяснотиите покрай сезон 3 и участието на Хазал. До последно не е било ясно, какво ще стане и затова са скалъпили някакъв финал, който да им дава право да продължат в сезон 3 с или без Хазал. От такива кърпени работи никой няма сметка  Crossing Arms

АФКПЕ изобщо не съм го започвала, защото не мога да си го причиня  Embarassed

За мен Аксой трябваше да спре със сезон 2 и наистина да остане в историята на този бизнес, а не като сега: хем сътвори нещо, хем не на 100%  Tired

И аз мисля, че не са били сигурни за Хазал, а задължително са искали да яхнат гребена на вълната и да продължат да правят рейтинг с Ча. Да, ама не  Naughty Не става .. АФКПЕ го гледах ревах като луда .. толкова мъка и чудо ..
След това обаче ПЕ ме ядоса мноого .. то няма как 3 месеца /поне така помня аз, че показаха толкова да са минали/ след смъртта на любовта на живота си да се влюбиш в друга .. няма как да стане според мен ..  Naughty Naughty Naughty

Аз прочетох тук сюжета на АФКПЕ и ПЕ и изобщо не си помислих да го гледам  Rolling Eyes

Аз загледах Слънцето само в началото, че нямам време, ама леко ми напомни АФК с училищната обстановка, бедното момиче и богатото момче. Натам вероятно ще е много различен, ще го погледна  Peace

Ренате, да знаеш, че снощи съм се смяла като луда до късни доби на думите ти за мазето и тръбата, която минава през него hahaha

# 432
Влъх,от вчера та чакам ми отг на въпроса  Rolling Eyes
Аз ти отговорих веднага бе,я си виж личните  Naughty
объркала си бе нямах никъв отг.   Mr. Green чепика те е подгонил и си объркала прозорчиту  Mr. Green

# 433
Аз по въпроса ще кажа само това и отиам си гледам Гюнеша

Емир за тия три месеца изстрада толкова, колкото друг на негово място не би изстрадал за цял живот.
Калкото и да не ви харесва, живота продължава. И той си намери причина да живее. Покрай това може би се влюби...макар, че това на етапа на който спряха ПЕ не може да се каже със сигурност.
По скоро имаше интерес...не беше чак влюбен. Peace
В противен случай да беше лапнал патлака и да се гръмне, та да сме доволни, ма нямаше как да продължи сериала. Whistling

Животът продължава, но едва ли за такъв кратък срок .. както и да е .. излишна беше цялата тази работа с АФКПЕ и ПЕ, ама нас кой ни пита .. хората пари им трябват  Grinning

# 434

Общи условия

Активация на акаунт