Ще се включа в следващата дискусия ,ако има нещо интересно да отразя може да бъдете така добри да ми го споделите И Влъх ,сега чакам тука ми се извиниш дет ме набеди ,че чупя стойки и не ти отговарям
Ще се включа в следващата дискусия ,ако има нещо интересно да отразя може да бъдете така добри да ми го споделите
Ще се включа в следващата дискусия ,ако има нещо интересно да отразя може да бъдете така добри да ми го споделите 
....чакай да ти отперя аз един въпрос за отскок!

Не става .. АФКПЕ го гледах ревах като луда .. толкова мъка и чудо ..
като вече се е знаело, че Хазал няма да участва в трети, еми можеха по-иначе да ги завършат или с хепи енд и заживели щастливо или пък да роди момиченце и то да му остане спомен от Фери на Емко абе много ме хвана точно днес яд на финала, знам че няма как да го променим и да се ядосвам и да не се ядосвам свирено е ама какво да направя...
ако втория беше приключил с хепи енд, нямаше как да има трети при положение, че Хазал напуска. Единственото логично нещо (то да им имам логиката ама
И накрая думите му "като не иска Хазал има и други актриси- аз разбирам от този бизнес т.е. той каза че тя не е искала ....и го видяхме че много разбира 

, кво значение има, ай си рипаме

Не става .. АФКПЕ го гледах ревах като луда .. толкова мъка и чудо ..

Препоръчани теми