Отговори
# 165
  • Още у мъглата ...
Габо да те чичечнем, щот толко мноооу си написала...па и убаво...ареса ми. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ай да върнем жеста със самопрегръщане  Laughing

# 166
  • Под Сините камъни
Оооо, Зизунче  HugДръж и ти един чичек за хубавият диспансер   bouquet

# 167
  • В света на мечтите... ❤
Зиз,ама си написала и какво приказва мъжо ти на снимката  Laughing като пребоядисате да покажеш снимки да видим как се е получило  Mr. Green   Hug  Hug  Hug  ет ти и чичек,че нали си нарцис  newsm51
Оооо, даааааа...ми ти го прати да прайми ремонт...щЪ поканим да видиш послИ...сао да не ме кара посли да къртиме мазилкята да търсим ония части от картата... Joy Joy Joy Joy Joy
Joy  Joy  Joy а,дано  Joy  Joy  Joy
Като дойда на парти по случай за новата боя щи подаря нарциси да се гордееш със себе си  Grinning  Hug

# 168
  • София
....
Смятате ли, че Корай постъпи правилно като се ожени за Гюлсум, и така и тримата - той, Ханде, и Гюлсум бяха нещастни, и трябваше ли като се роди детето, да остане с майка му, въпреки че нищо не ги свързваше.

...

Джейн, аз да допълня: смятам, че Корай и с Ханде нямаше да е щастлив. Тя е толкова тежък характер, че рано или късно на него щеше да му писне от капризи  Tired Не трябваше да се жени за Гюлсюм, но след като се ожени, можеше да направи поне някакъв опит да я опознае и евентуално да бъдат някакво сем-во  Tired

# 169
  • Под Сините камъни
....
Смятате ли, че Корай постъпи правилно като се ожени за Гюлсум, и така и тримата - той, Ханде, и Гюлсум бяха нещастни, и трябваше ли като се роди детето, да остане с майка му, въпреки че нищо не ги свързваше.

...

Джейн, аз да допълня: смятам, че Корай и с Ханде нямаше да е щастлив. Тя е толкова тежък характер, че рано или късно на него щеше да му писне от капризи  Tired Не трябваше да се жени за Гюлсюм, но след като се ожени, можеше да направи поне някакъв опит да я опознае и евентуално да бъдат някакво сем-во  Tired
Ей с туй и аз съм съгласна.Той не направи никакво усилие за да бъдат семейство  ooooh!Вярно че се ожени без любов ама и той си беше виновен къде пипа като знае че е от бедно семейство.

# 170
  • Още у мъглата ...
Цитат
Не трябваше да се ражда това дете, можеше да се направи аборт

Да,да...те при кекс или целувката на Фемир в колата,са готови да бият и колят,пък за аборт не знам какво шЪ направят!  Whistling

Ани  Hug
Това вече е друго, Гюлсум и Корай са си семейство, отделна единица, така да се каже, решението си е тяхно, друг е въпросът доколко Гюлсум щеше да е навита  Peace
А защо пък семейството й трябва да научава за това, че да се стига до колене и биене.

А освен това, отношението им спрямо прегрешението на Гюлсум и целувката (само!) на Фери беше коренно различно, за Гюлсум веднага клекнаха след предложението на Корай, а Фери не я "познаваха" дори след тяхната сватба. Този двоен аршин, както и много други двойни аршини на Чепикови обаче са за други дискусии и за което много им се нервя  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 13:20 от Екстри - ВиАйПи (Нарци)

# 171
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
....

...

Джейн, аз да допълня: смятам, че Корай и с Ханде нямаше да е щастлив. Тя е толкова тежък характер, че рано или късно на него щеше да му писне от капризи  Tired Не трябваше да се жени за Гюлсюм, но след като се ожени, можеше да направи поне някакъв опит да я опознае и евентуално да бъдат някакво сем-во  Tired
Доору! Peace  bouquet
Само дето ако се беха взели с Хандела щеха да си живучкат кат пичове. Той я познава най-добре, цял живот е с нея и нищо в нея не би го учудило.
Та щеха да са си семейство та дрънка...цуцунки... Heart Eyes

# 172
А освен това, отношението им спрямо прегрешението на Гюлсум и целувката (само!) на Фери беше коренно различно, за Гюлсум веднага клекнаха след предложението на Корай, а Фери не я "познаваха" дори след тяхната сватба.
thumbsup

# 173
Джейн, много хубаво въпросче  newsm78
Кофтито е, че не може да се отговори еднозначно  Rolling Eyes Брех какви купешки думички използувам  Laughing

Значи, за цялата ситуация с открехването на прозорчето на Гюлсум си бяха виновни и двамцата. В някакава степен обаче, ако се приеме, че Корайчик е по-големият и с по-голям опит (то даже Гюлсумчето няма никакъв опит нито в пиенето, нито в открехването), везната за виновността за случилото се накланя към него. И все пак  Sunglasses
В един нормален свят или пък дори и двамата ако си бяха от една прослойка - проблем никакъв.
В случая обаче  newsm78 Ако не бяха разбрали Чепикови, прави аборт, както Гюнджето, не би трябвало някви огромни терзания, все пак, да има Корай.
Обаче Чепикови разбрахаааа  Laughing Ко праим сега  Rolling Eyes Корайчик се чувстваше гузен за случилото се, но не съм много сигурна дали толкова беше, заради самата Гюлсум или защото Гюлсум е братовчедка на Фери, която той много уважаваше, а от друга страна пък Фери е свързана с Емко, който пък му е най-добрият приятел. Нещо много се навързаха червата, ама това си е тънка нишка  Mr. Green
Мехмедя нямаше да резне Корайчик, то я колко народ се насъбра, па и Емко-президента чак дотърча, той па как разбра, че иде Сандоканя, не е ясно, ама това е за друга дискусия  Mr. Green
И ся тук идваме до моралното, духовното или емоционалното решаване на проблема. Или и трите заедно в някакъв смисъл.
Моралното е, при условие, че знаем от какво семейство е Гюлсумчик, Корайчо да си я земи за жена, да е мислил кат е открехвал прозорчето й.
Емоционалното е, като знае за кого умира от любов, да се извини хиляда пъти и да не си слага хомота, да е мислила, когато си дава прозорчето.
Олеле, колко се отнесох  Rolling Eyes
Та с две думи, от морална гледна точка, трябваше да се ожени, заради традициите в семейството на жената, с която са отворили дюкяна.
От емоционална гледна точка, не трябваше да се ожени, защото така правеше нещастни 3 живота.
Та аз съм по-скоро за това, че не трябваше да се жени, защото нещата станаха много по-гадни впоследствие, дори и за Гюлсумчик. Peace

За детето - тук няма да се впускам в размисли и лирични отклонения. Не трябваше да се ражда това дете, можеше да се направи аборт, но Гюлсум си мислеше, че така ще го обвърже, но дори това не го обвърза, а направи така, че това малко, невиновно за нищо създание, да не може да живее в здрава среда. Peace

Изнаписах го на три прекъсвания, може вече да сте сменили темата, ама толкоз писане, ша си го пусна постчето  Mr. Green

Аборт тц Peaceщото с тяхните разбирания при женитба на Гюлсум с друг ще се разбере че не е детствена и става пак страшно за нея ShockedОх не ги разбирам и не ги възприемам техните традиции #Crazy

Моралното е най правилно в случая Peace

Това Ханде аз не го разбрах въобще дали обича и кой обича #Crazy тя оставаше сама и затова циври и вика на сватбата Laughing а не че обича Корай Shockedспоред мен Peaceпосле бързо и мина Laughing ми тя кат разбра в болницата че Фемир са се оженили и се насълзиха очите Shocked а иначе страда за Корай Mr. Green

Да си дойдем на думата Naughty нерде са тортите Crossing Arms айде че се гътнахме почти с Булка Mr. GreenТРЯБВА ЛИ ДА ВИКАМЕ #Cussing out

# 174
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ха здраствуйте братушки и сеструшки  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Днес е слънчево и навън и в сърцата,нека да е все така   Nature Sunny   Nature Sunny   Nature Sunny

Пожелавам на всички прекрасен и спорен понеделник и успешна нова седмица  Hug Hug Hug Hug Hug

По въпроса за сватбата на Корай аз смятам,че виновния е малко повече той,защото все пак беше наясно какво е семейството на Гюлсум за разлика от други момичета,които е имал за една нощ,когато е бил под умствения контрол на чичо му Джак от Тенеси  Peace А,Гюлсюм също не е невинна,тя сама се набута между шамарите така да се каже,защото е толкова наивна,мисли си,че след като момчето говори с нея и се държи приятелски това са сигнали за харесване,може би в нейното село такива са били разбиранията за показване на интерес,но както й да е,грешката е сторена,постъпката на Корай наистина беше джентълменска,но не и правилна,защото можеше да  й помогне и по друг начин да не я върнат родителите й на село,освен чрез предложение за брак,но така го скалъпиха сценаристите,явно за да покажат пак може би,че в Турция не е препоръчително правенето на кекс без брак  Peace
И така изводът ми е,че и двамата си имат вина и съответно направиха много грешки,за които си понесоха и последствията  Peace

Ето и от мен едно ФЕмирско кафе за обедната смяна като мен  Laughing  Heart Eyes

Скрит текст:
Миче, ние сме богати.
 - Душевно?
 - Не, скъпа, богати сме духовно, а душевно сме болни...
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Полицай спира кола за проверка. Аптечка, триъгълник, пожарогасител, документи - всичко е наред. Разбрал полицаят, че от този няма да изкопчи нищо по стандартната система и му рекъл:
- Имаш ли касетофон в колата?
- Имам.
- Доко Доко имаш ли?
- Имам.
- Пускай!
Пуснал човекът музиката - полицаят захванал здрав кючек и му вика:
- Не ме гледай, ами лепи една банкнота на челото!
spoiler]  Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

мммммм, подреждам се и за позакъснялото кафе, което никога не е май  Joy Joy Joy и го гарнирам, с този мукален фон, лайк ама много лайк  Wink

# 175
# 176
Влъх,от вчера та чакам ми отг на въпроса  Rolling Eyes

# 177
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Да си дойдем на думата Naughty нерде са тортите Crossing Arms айде че се гътнахме почти с Булка Mr. GreenТРЯБВА ЛИ ДА ВИКАМЕ #Cussing out

# 178
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Едната торта я отнасям одмЪ... Mr. Green

# 179
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Едната торта я отнасям одмЪ... Mr. Green

Hug Hug Hug Hug Hug нося и следващите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт