Отговори
# 120
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джено, да ти отговорим кратко щот да не премине слънцето... Mr. Green

Корай НЕ трябваше да се жени за Гюлсюм.  Naughty Все пак живеем в 21-ви век. Whistling
Гюлсюма трябваше да си понесе последствията от това, че не знае да пие. Той не я изнасилил, тя сама си даде. Mr. Green

Хандето също има грешки, и си страда заслужено.
Детето не е повод да останеш в семейство дето си нещастен. Какво стана като остана временно? Пак детето не расте с родителите си.

# 121

Корай НЕ трябваше да се жени за Гюлсюм.  Naughty Все пак живеем в 21-ви век. Whistling
Гюлсюма трябваше да си понесе последствията от това, че не знае да пие. Той не я изнасилил, тя сама си даде. Mr. Green

Детето не е повод да останеш в семейство дето си нещастен. Какво стана като остана временно? Пак детето не расте с родителите си.

newsm10 smile3501 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 122

newsm10 smile3501 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Айде и аз да те чичечнем за Убавия въпрос. newsm51  love001 newsm51

# 123
Здравейте момичета. Hug

# 124
Габче, много оригинално кафе си ни поднесла и чайчето е супер усмихнато. Heart Eyes  bouquet
Ето го котенцето, с което Хазалчето се е снимала. Не ми прилича на котараната на Ча, по-мъничко ми изглежда.

Джейн, много интересни въпроси си ни задала.
Според мен, в предвид стеклите се обстоятелства и семейството на Гюлсум(все пак е патриархално турско семейство) правилно постъпи Корай, защото в противен случай щеше да се лее кръв ненужно никому.
Мехмет с този нож може би щеше да нарани Корай, спря го единствено новината за сватбата им, иначе Корайчик беше отишъл под ножа. ooooh!
За мен тези им действия и на двамата за днешния свят извън Турция са неприемливи, и всеки трябваше да има смелостта да си носи кръста за действията си.
Не, не смятам, че след като се появи малкия Каан трябваше да останат заедно измъчвайки и себе си, и детето. Даже мисля, че при липсата на каквито и да е нормални съпружески отношения помежду им въобще не беше нужно да се зачева Каан, но се случи.
По-добре да расте спокойно дете с един родител, отколкото с двама но в ад.

# 125

Гюлсюма трябваше да си понесе последствията от това, че не знае да пие. Той не я изнасилил, тя сама си даде. :mrgreen:

Ей тук с червеното не съм съгласна Rolling EyesА Корай сигурно знае да пие Laughingтой да си понесе последствията Peaceхем знаеше в кой век живееше Гюлсум и семейството и Naughty

Вяра HugГъбке HugГаля HugБиби Hug

# 126
Джейда имала рд гледам и честитят  Mr. Green

# 127
Рениии  Hug

котачето е едно и също,сега е пораснало вече,но не е сигурно дали е на Ча  Peace

# 128
Бях забравила колко е забавно с Вас.  Hug Hug Hug Записвам се да си ви чета и чат - пат да се изказвам.  Joy

Големи благодарности за темата, оформлението и и всичко останало!   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря за кафетата и колажите!   bouquet

Нарциса ме разби с неиния лозунг: "Емир президент"  Joy Joy  Joy Съгласна съм и с това, което е написала по повод брака, ако въобще може да се нарече брак, между Гюлсум и Корай!

Честит празник на всички именници!   bouquet Жани, честито на щерка ти - да е жива и здрава!   bouquet Hug

Честит рожден ден и на Джейда и дано скоро я видим на екран!   bouquet

Успешна седмица!  Hug

# 129
Ренууу,  Hug мнооу обичам да не си съгласна с мене.  Grinning

Наде, кви ножове ма душо? Кой щеше да му позволи да се прай на Сандокан?
Не се е обадил на татю си, не са му насвили сърмите на Ме'емедя. Joy

Колкото до пиенето на Корай....той живее в един свят, оная в друг. Като Гюлсума не знае да пие, да не пие. Корайчик си пие и си брули джанките...да не се е женил за всяка? Mr. Green

# 130
  • Още у мъглата ...
Оооо, Габо....насълсън? Hug Heart Eyes Hug  bouquet

Биен, тенкю  Laughing  Hug Heart Eyes

# 131
Скрит текст:
Миче, ние сме богати.
 - Душевно?
 - Не, скъпа, богати сме духовно, а душевно сме болни...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Полицай спира кола за проверка. Аптечка, триъгълник, пожарогасител, документи - всичко е наред. Разбрал полицаят, че от този няма да изкопчи нищо по стандартната система и му рекъл:
- Имаш ли касетофон в колата?
- Имам.
- Доко Доко имаш ли?
- Имам.
- Пускай!
Пуснал човекът музиката - полицаят захванал здрав кючек и му вика:
- Не ме гледай, ами лепи една банкнота на челото!
spoiler]  Joy Joy Joy Joy Joy

# 132
  • Още у мъглата ...
Биби, бързо да се оправяш  Hug

Е, Габи, тенкс,  Hug, въпреки, че вашите Целофани са в мащаб 3:1 с нашите, ама вие се самопоцелувайте, нас Ча и Каптана ша ни целива  Joy Joy Joy Joy

Айде да влизаме в длИбокото   sport027

Смятате ли, че Корай постъпи правилно като се ожени за Гюлсум, и така и тримата - той, Ханде, и Гюлсум бяха нещастни, и трябваше ли като се роди детето, да остане с майка му, въпреки че нищо не ги свързваше.

Габи и аз така с тая тръстика  Whistling

Джейн  Hug
Ама и ти си една скромна  Mr. Green Ча и Каптана ша те целува  Sunglasses

Абе нек си я има тръстиката, че без тръстика пък пак лошо  Rolling Eyes
А ний ша си я режем и тва си е  Laughing

# 133
Извъобще не оправдавам Корай Peaceза мен е повече виновен Peace

Булка HugКиара Hug

ЧРД на Джейда Heart Eyes здрава щастлива обичана и много успехи във всичко newsm59

# 134
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Миче, ние сме богати.
 - Душевно?
 - Не, скъпа, богати сме духовно, а душевно сме болни...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Полицай спира кола за проверка. Аптечка, триъгълник, пожарогасител, документи - всичко е наред. Разбрал полицаят, че от този няма да изкопчи нищо по стандартната система и му рекъл:
- Имаш ли касетофон в колата?
- Имам.
- Доко Доко имаш ли?
- Имам.
- Пускай!
Пуснал човекът музиката - полицаят захванал здрав кючек и му вика:
- Не ме гледай, ами лепи една банкнота на челото!
spoiler]  Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Верче  Hug Киара  Hug

Общи условия

Активация на акаунт