Отговори
# 525

Сбъркала си портата... аз кога си играех с Калашников / made in Kazanlak, BG/ ти си била баш под стола!
Може да ти метна една скрита лимонка, да си поиграеш...ама кат' те гледам най-много да взривиш огледалото...
Joy Joy Joy Joy
Огледалото е последното нещо което ще взривя....пък и не ме виждаш за да прецениш. Mr. Green
Колкото до написаното от теб...нещо не мога да ти хвана мисълта и знаеш ли....даже не желая да опитвам. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Стилът е "Думам ти дъще, сещай се снахо!"... Joy Joy Joy
Да тренираш, нали ще ставаш свекърва!
 Peace

# 526
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Сбъркала си портата... аз кога си играех с Калашников / made in Kazanlak, BG/ ти си била баш под стола!
Може да ти метна една скрита лимонка, да си поиграеш...ама кат' те гледам най-много да взривиш огледалото...
Joy Joy Joy Joy
Огледалото е последното нещо което ще взривя....пък и не ме виждаш за да прецениш. Mr. Green
Колкото до написаното от теб...нещо не мога да ти хвана мисълта и знаеш ли....даже не желая да опитвам. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Стилът е "Думам ти дъще, сещай се снахо!"... Joy Joy Joy
Да тренираш, нали ще ставаш свекърва!
 Peace
Знаеш ли....ще спра до тук, защото почваш да ставаш доста груба. Нямам намерение да правя шоу на публиката. Не, че не мога....но, не искам.

# 527
А, бе, аз да не съм си сложила шапката невидимка, а?

Ехоооооооо, вижда ли ме някой  newsm78

Ренате, повърни се малко назад, че бирчока ти изветре, джанъм.

Павлинче
, поводче имало нещо детето (сори не съм чела). Да ти е живо и здраво момчето.

# 528
  • Още у мъглата ...
Джейн,  Hug Hug Hug Hug Hug

Мацки покрай Фемиркият разговор днес, ей това ми изплува веднага, как ви се струва, на място или не? Боса, знаете кой, нали  Joy Joy Joy

Мариетче Hug
Много хубаво туй първото, не го бях слушала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А Енрике си е Енрике  Heart Eyes Heart Eyes

newsm68 newsm68 newsm44 newsm44

Манка  Hug

# 529
МарМиши, баш моя музикален вкус, вчера беше нацелила топ 5 от 6 и днес същоо  Hug Hug Hug   love001

Mr.President and First lady! bowuu

# 530
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Манке, аз до сега нямах време да те видя...бях заета да метам лимонки по огледалото. Mr. Green

Ама понеже вече съм свободна....и без огледало... Wink ще те отразя.... Hug Heart Eyes Hug

# 531
dancing dancing dancing

Манка аз та отразих още преди 3 стр Laughing

# 532
  • Варненска клюкарка
http://www.youtube.com/watch?v=PTaXw-E4vII&feature=player_embedded

Ето го споменатия клип, но с по-добро качество. Освен, че на Ча му изтичат очите, забрави, че са му дали и да рисува, по едно време чак се сепна, когато водещата се размърда... И как реагира на гласа на Хазал....ноооо.... в 10:52 погледа на Юсуф е за отбелязване -направо му каза  на Ча "брато разкриха тА" Joy

# 533
За Латинодивата  Hug Heart Eyes

newsm44 newsm68 newsm44 newsm44 newsm68

# 534
# 535
Ехооо.........   wavey
Привет и от мен!  Hug Hug Hug
Реших да намина за малко,  Partyма то много материал за четене ooooh!, та викам да по- прескоча малко Whistling.

# 536
Ивче, абе и друг път си споменавала, Че Ча се бил сепнал, аз защо не го видях!? newsm78

# 537
  • някъде из Врачанско
Манке, Hug благодаря за поздрава, бях забравила в почерпката да сложа питие, ей сега пийни си за негово здраве, имаше голяма изпитание на 14 октомври 1997 beer3 cheers Wine Glass  bouquet

# 538
Ренате, повърни се малко назад, че бирчока ти изветре, джанъм.

Ооооо, Ман Hug Hug Hug, бирата я улових още във въздуха!

# 539
dancing dancing dancing

Манка аз та отразих още преди 3 стр Laughing

Ренкуууууу, пропуснала съм го къз. Чек да се попраим

Общи условия

Активация на акаунт