"Шоколадова" коса - 4

• 156 600
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,някой да има впечатления от професионалната боя за коса REF.

шоколадова серия:
-кафе
-тъмен шоколад
-млечен шоколад
-капучино
-кафе с мляко
Присъединявам се към питането.

# 286
Здравейте мили дами ! Моля кажете как се води този цвят. В момента в който го видях полудях по него и тъй като вече месеци не мога да махна червения оттенък от косата си - поне да се възползвам от него Simple Smile
На мен ми прилича на .... кестен .. дано не се изложих Simple Smile Моля дайте мнение и марка ако се досещате за някоя която да предлага този цвят. Благодаря Ви !

http://prikachi.com/images.php?images/267/7365267Z.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/277/7365277b.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/281/7365281b.jpg

# 287
По-нормални снимки няма ли? Тая коя е?

# 288
Няма,съжалявам ! Sad Певицата е Алисия - Ася, видях я по ТВ-то и много ми хареса цветът,търсих в каталозите в нет-а но нищо сходно не открих

# 289
# 290
 Цветът е нещо между кафяво и червено, но ми се струва, че има и виолетов отенък. Иди на фризьор. Такъв цвят едва ли ще постигнеш с експерименти в къщи.
За справка:профила й във фейсбук - Ася Дойчева. Просто покажи снимка на фризьора и действай  Simple Smile

# 291
Моля ви предложете ми някаква безамонячна възможно най-безвредна боя за коса. Търся си някакво чисто,средно тъмно кестеняво,без златни или червени отенъци.

# 292
Цитат
Моля ви предложете ми някаква безамонячна възможно най-безвредна боя за коса. Търся си някакво чисто,средно тъмно кестеняво,без златни или червени отенъци.

Друга освен кастинг не мога да препоръчам, защото не съм ползвала. Може би другите момичета ще кажат. Но Кастнинга е наистина много щадяща боя и има богата шоколадова гама-всякакви цветове като тонове, отенъци и т.н. Друг е въпросът какъв цвят ще се получи Simple Smile

# 293
Кастинга не го харесвам ,цапаше ми хавлията и възглавниците докато не се отми цялата боя. И не мога да кажа,че беше много щадяща.
 Виж някоя професионална -от една италианска косата ми беше много жива и не падаше въобще.
 Последно съм с Велатон мус и съм много доволна - една опаковка боядисвам цялата си коса /дълга е доста и гъста/ и последно взех боята на промо за около 5-6лв ,че и даже се боядисах само/това рядко правя или  почти никога щото оклепвам всичко и не успявам да се боядисам./
 На Ревлон също харесвам .

# 294
  • София-Младост
Последно си купих боя на Orofluido и съм много доволна от покривност, цвят.

# 295
Кестенявия цвят няма как да няма червено в него, той си е кафяво червен. За да няма червени оттенъци, трябва да е с пепелен оттенък "5.1" примерно и да не се води кестен. Но по принцип много рядко една кафява боя може да се получи без червен оттенък, понякога е по-слаб или по-силен, но почти е неизбежно да отсъства.
Ала-Бала, откъде се сдобиваш с боята на Орофлуидо?

# 296
  • София-Младост
Ала-Бала, откъде се сдобиваш с боята на Орофлуидо?
От магазинчето на ул.Алабин.

# 297
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

Около 8 години ползвах Casting.
При последното си боядисване, преди седмица, използвах Perfect Mousse на Schwarzkopf - също без амоняк.
Първи впечатления - с Perfect Mousse не остава оцветяване по хавлията и възглавницата, косата стана по-жива, балсамът действа много добре.

# 298
Благодаря на всички! Мисля да пробвам с  Perfect Mousse или  велатон мус.
Проблема е,че миналата година се боядисах с Олия с някакъв златист отенък.Падна ми боята а косата ми стана оранжева.Боядисах се при фризьор,боята пада и отново започва да се появява това оранжево,разбира се където ми е израснала косата  е естествения цвят. Уж олия е безамонячна..
Явно ще трябва да се боядисвам докато не израсте изцяло,затова си търся боя която да не направи същата беля.

# 299
Привет, темата е безкрайно дълга , така че няма как да я изчета, но вероятно отговора който търся вече го има...
Кажете ми как да "изсветля" най безобидно само 1 тон от косата си. От тъмно кафяво да стане средно кафяво. Но не мога да намеря подходящия цвят....или жълтеят или червенеят....може и от косата да ми е.....
Другото е , че съм с черни очи и мургава и много се притеснявам дали ще ми отива натурално кафяво....
Има ли някаква програмка където мога да се видя... Hug

Общи условия

Активация на акаунт