"Шоколадова" коса - 4

• 156 633
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Аз нямам бели коси, просто от другите марки няма мноого светло карамелено-кестеняво.  Sad

# 241
Понеже е безамонячна ще хване ако си руса. Красиви са цветовете наистина, но много бързо пада. На 2 измивания при мен Sad

# 242
Ех, жалко... Ето такъв цвят искам:
Скрит текст:

# 243
Този цвят е супер нежен и приятен,аз също съм опитвала да го постигна ,но без резултат и сега съм два тона по- тъмно,а уж нещо подобно ми обещаваше фризьорката.Сега съм решила да пробвам с нещо в домашни условия,но се чудя дали тези цветове не са по-скоро към тъмно русите нюанси newsm78

# 244
Ами и аз се чудя дали не се водят тъмно руси, защото по каталозите като гледам кафявите са ми все изключително тъмни, макар че се водят светло златисто кестеняво примерно.  Tired Но пък и тъмно русите не ми харесват, това което единствено ми хареса е цвят пралина на Пърфект мус. Въпреки че е нетрайна, мисля да рискувам.  Twisted Evil Ей това (не че очаквам да стана като жената на снимката  Laughing):

Скрит текст:

# 245
Ех, жалко... Ето такъв цвят искам:
Скрит текст:
Какъв цвят по-точно, защото това отдолу е различно от това, което е на горния слой коса? И двата се водят русо, не знам как го виждате вие светлокестеняво  Shocked  горния е тъмно русо с някакъв оттенък подобен на златист,а отдолу си е направо русо, естествено русо бежово. Въобще ако искаш да го постигнеш моя съвет е да отидеш на фризьор. Цветовете на опаковките не показват нищо, зависи каква ти е основата, самата коса,боядисвана ли е преди това, с какво и т.н. Тези руси тонове са едни от най-трудно постижимите, защото освен изсветляване има и определени нюанси, един добър колорист би трябвало да знае как да постигне точния желан цвят с минимално увреждане на косата. Може да питаш в темата за блондинките все пак, но най-добре е да е при професионалист (ако наистина искаш точно такъв цвят),а не експерименти с разочароващ край вкъщи.

# 246
Искам да вметна,че бях при фризьор,за изсветляване и после нагаждане на цвят подобен на този,еми не се получи,не знам редно ли е да спомена салона и името на ''специалиста''. newsm78
Предложиха ми повторна боя за тяхна сметка,но ефектът не се получи и си тръгнах с тяхното съжалявам,нека се отмие и да опитам пак. И сега ще се опитам сама да творя Laughing

# 247
Фрея, наистина си права, че е тъмно русо, но аз не бях сигурна просто. Най-добре е фризьор, да, но аз съм ходила и ефектът, който се получи, щях да си го направя и сама - нищо и половина.  Peace

Аз се наклепах с пралината все пак - ами много ми харесва цвета, едно такова светло карамелено, чудесен е. Аз преди бях рижава и за мое учудване почти не си личи вече. Рижавата боя при мен много лесно се измива. Не съм се изсветлявала. Естествената ми коса явно е доста светло кестеняво, аз смятах, че се водя по-скоро средно кестенява, но като си сравнявам косата с каталозите в магазина, всичко от кестенявата гама ми е тъмно.

Може би ще трябва скоро пак да се боядисам, за да не падне толкова бързо, но определено много ми харесва като цвят и е близък до естествения ми - може би затова стана добре.

# 248
kiticat, радвам се че ти се е получил цвета и си доволна! Понякога освен цвета на основата значение отдава и самия тип коса. Моята примерно много трудно приема друг цвят, пигментът е много силен и изсветляването е много трудно.

# 249
kiticat Може ли снимка на цвета ти? Интерсно ми е как изглежда.

# 250
kiticat Може ли снимка на цвета ти? Интерсно ми е как изглежда.
newsm10и аз бих искала да видя цвета!

# 251
Ок, момичета, утре ще снимам, приятелят ми казва, че е станал по-тъмен от естествения ми, но мен си ми харесва.

# 252
.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 13:21 от zlichko

# 253
Искам да припомня,че тази тема е за разновидностите на Шоколадовата коса! Не на руса, червена или черна. Има си други теми по конкретните цветове.

# 254
Искам да припомня,че тази тема е за разновидностите на Шоколадовата коса! Не на руса, червена или черна. Има си други теми по конкретните цветове.

Именно.

Общи условия

Активация на акаунт