"Шоколадова" коса - 4

• 156 633
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
Да това определено оранжавее.Аз съм се боядисвала с syoss цвят кафяво стил париж,карамелен кафяв,и съм смесвала два цвята,но всичко идваше доста тъмно,а и бързо се отмиваше.И още съм в издирване на подходящ нюанс .
Китикет,дали си направи снимка?

# 256
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте,
от години се боядисвам с Casting Creme Gloss. Започнах от 323. Последните ми боядисвания са хаотични с 415, 412. При всички случаи обаче ми се получава прекалено тъмен цвят.

В момента косата е с приблизително такъв цвят
Скрит текст:

Искам да постигна нещо такова: http://images.gutefrage.net/media/fragen-antworten/bilder/30504881/0_big.jpg.
Идеи за номер при тази или друга марка?

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 00:44 от pepi:)

# 257
Здравейте,
от години се боядисвам с Casting Creme Gloss. Започнах от 323. Последните ми боядисвания са хаотични с 415, 412. При всички случаи обаче ми се получава прекалено тъмен цвят.
Искам да постигна нещо такова: http://images.gutefrage.net/media/fragen-antworten/bilder/30504881/0_big.jpg.
Идеи за номер при тази или друга марка?
За марки не мога да говоря,защото имам мнение само откъм професионални серии и бои. Но това е 5-ца някаква, може би 5.45 или 5.47 нещо такова ми се върти в главата. Тоест средно кафяво с топъл оттенък. Става въпрос за основния цвят, не кичурите.

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 10:50 от Анонимен

# 258
според мен е кичури, цвета е с един тин по-светъл от това което си показала че си в момента, и малко по топъл

# 259
Palette Natural Colors 868

# 260
Момичета, може ли някакви предположения ей този цвят как се получава?? Точно такова искам.

Примерно ако смеся Syoss 5-8 и 5-28 си го представям, обаче не знам дали ниво 5ца няма да е тъмно newsm78

И аз искам нещо подобно. Видях ето този цвят на Рубела-5.5 Само ме притеснява дали е качествена боята, защото е по-евтина. Някой, ако я е ползвал моля да даде мнение.

http://www.rubella.bg/series/index/45/?page=6

# 261
  • Русе
Преди 2 месеца боядисвах майка ми с Рубела, но с № 3. Като покривност се справи добре и не се изми толкова бързо. Като качество върху косата не знам как е. Майка ми е с къса коса и се подстригва редовно.

# 262
Моята леля се боядисва с рубела вече година и е доволна,но все пак е пенсионер и трудно би си позволила по-скъпа боя.Иначе и аз съм ги заглеждала цветовете в кафявата гама и никак не изглеждат зле.

# 263
  • ВАРНА
Момичета, може ли някакви предположения ей този цвят как се получава?? Точно такова искам.

Примерно ако смеся Syoss 5-8 и 5-28 си го представям, обаче не знам дали ниво 5ца няма да е тъмно newsm78

И аз искам нещо подобно. Видях ето този цвят на Рубела-5.5 Само ме притеснява дали е качествена боята, защото е по-евтина. Някой, ако я е ползвал моля да даде мнение.

http://www.rubella.bg/series/index/45/?page=6

За Рубела незнам,но 5.5 е махагоново и би трябвало доста да червенее,не е като на снимката по-горе,там е поне 6ца според мен,с медно newsm78

# 264
Определено не е 5-ца, за мен е 6-ца, но зависи и основата каква е. Peace

# 265
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Благодаря за отговорите на моето питане   bouquet!

# 266
Мацки, не знам защо ми се получава така напоследък - боя с ниво 5 или 6 и в основата става по-светло, а 1-2 см надолу вече става тъмно... Например със Лореал преферънс 6, със Сайъс 5-8,  с Олия - 5.5, ... все един резултат. Накрая се ядосах и си сложих Олия 4.16, стана тъмничко, но поне в корена е приблизително като останалото... поне е безамонячна последната, та бързо ще се отмие. Давайте идеи за свястна боя, да не става шарено, само да не е професионална, ниво 5 медено нещо... newsm78

# 267
Мацки, не знам защо ми се получава така напоследък - боя с ниво 5 или 6 и в основата става по-светло, а 1-2 см надолу вече става тъмно... Например със Лореал преферънс 6, със Сайъс 5-8,  с Олия - 5.5, ... все един резултат. Накрая се ядосах и си сложих Олия 4.16, стана тъмничко, но поне в корена е приблизително като останалото... поне е безамонячна последната, та бързо ще се отмие. Давайте идеи за свястна боя, да не става шарено, само да не е професионална, ниво 5 медено нещо... newsm78
Защото в корените ти е естествен цвят,а надолу си я боядисвала. Ти нали се беше харесала с онзи цвят, който беше показала тук? И защо не искаш професионална боя, излизат доста по-изгодно реално.

# 268
Момичета с всички тези експерименти и чести боядисвмания в опити да откриете точния цвят не ви ли се изтощават много косите?

# 269
Мацки, не знам защо ми се получава така напоследък - боя с ниво 5 или 6 и в основата става по-светло, а 1-2 см надолу вече става тъмно... Например със Лореал преферънс 6, със Сайъс 5-8,  с Олия - 5.5, ... все един резултат. Накрая се ядосах и си сложих Олия 4.16, стана тъмничко, но поне в корена е приблизително като останалото... поне е безамонячна последната, та бързо ще се отмие. Давайте идеи за свястна боя, да не става шарено, само да не е професионална, ниво 5 медено нещо... newsm78
Защото в корените ти е естествен цвят,а надолу си я боядисвала. Ти нали се беше харесала с онзи цвят, който беше показала тук? И защо не искаш професионална боя, излизат доста по-изгодно реално.

Simple Smile Даа, тогава ми се получи добре, но още при следващото боядисване се получи така с корените. А уж е същия цвят.  newsm78 За професионалната не искам, защото искам да ми е удобно да си я купувам достъпно, а не да поръчвам по нета. Досега съм ползвала 2 професионални, но не съм доволна особено.

Miss_Bingley, най-вероятно има такава опасност. Но поне не се изрусяваме, та е по-поносимо  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт