"Шоколадова" коса - 4

• 154 988
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
mim987, имаш много дълга коса.  Shocked  Благородно завиждам.  Blush
В края на русия ми период пробвах Велатон мус 8.1 мисля. Стана си бая сивееща. Преди това бях на ниво 9-ка. Не знам за покриване на червено как ще е, но откъм пепеляво го докара тогава. Ако си доволна от Велатон, може да пробваш този вариант. Имай предвид, че на каталозите не излизат точно цветовете, още повече в интернет. Търси хубава марка, която да ти понася на косата - другото често се донамества със смесване на бои.  Peace
ПС: Знам, че искаш бързо да стане махането на червеното, но без фризьор ще трябва да се въоръжиш с търпение. Определено не е лесно.

# 616
  • софия
О мила дай и разбира се, това за мен е един прекрасен продукт, безобиден за косата и даващ неочаквано добър резултат. Аз от 15 години съм с черна коса, обичам си я, отива ми много, НО...бели косми! Какво да правя като след две седмици съм посребряла отпред. Няколко години под ред свалям черното но не изтрайвам да се гледам така, защото не съм свикнала да се виждам в огледалото с друг цвят на косата и хоп пак черничко. По миналия месец се боядисах с професионала боя Yansen да си освежа дължините /черните/, на следващия реших да мажа римувър. Безпроблемно направи косата ми кафеникава. Мазах се 6 пъти, като понякога слагах по половин римувър...но третото шише не слагах.Косата ми стана супер светла. После сложих окислителя, косата се фиксира и леко потъмня, но и изравни. Спокойно можеш да си ходиш така по улиците, защото не ставаш шарена, нито рижава. Важен фактор е, да не мажеш корените, а само дължините отначало.
  Моя приятелка маза само веднъж майка си, която беше тъмно кестенява и направо бяха шокирани как косата и стана тъмно руса. Затова и те съветвам да пробваш пак. Не забравяй да миеш косата 3-4 пъти след като си се мазала с римувъра и следвай инструкциите.Няма начин да не стане. Имай впредвид, че косата се поизсушава от премиването, а не от римувъра.

Би ли ми казала коя точно боя на Роза Импекс, виждам на сайта им 5-6 вида.

# 617
  • София
Това не е боя, а римувър - Decolor time.

# 618
Мисля да си поръчам боя Лакме Хрома (да се възползвам от промоцията  Wink) 6/61. Според вас в домашни условия ще мога ли да се справя или да хода на фризьор? Оксиданта какъв трябва да е 5.4 или 8.4? Гледам, че боята и оксиданта са по 60 мл., дали една боя ще ми е достатъчна, косата ми е средно дълга, малко под раменете, гъста.  Hug

# 619
Мисля да си поръчам боя Лакме Хрома (да се възползвам от промоцията  Wink) 6/61. Според вас в домашни условия ще мога ли да се справя или да хода на фризьор? Оксиданта какъв трябва да е 5.4 или 8.4? Гледам, че боята и оксиданта са по 60 мл., дали една боя ще ми е достатъчна, косата ми е средно дълга, малко под раменете, гъста.  Hug
Ще се справиш и в къщи, боята е много приятна за нанасяне. Вземи си обаче две опаковки. Оксидантът по мое мнение по-добре да бъде 5.4, но ако искаш да изсветляваш с тон/нюанс вземи по-силния. Макар че тази боя не е особено подходяща за изсветляване.

# 620
  • В мечтите
merym16,качи после снимчици моля те,че откога се чудя над този номер  Rolling Eyes

# 621
Момичета, боядисвали ли сте се от червено в шоколадово? Напоследък се замислям, дали да не мина в тази гама, но се питам дали ще успея сама?

# 622
QnicaTod и аз съм пред тази дилема, но знам, че не го ли премахна преди това червеното, винаги ще избива повече отдолу. Иначе ще се получи ако ще потъмняваш. Тоест да нанесеш поне с един тон по-тъмно шоколадово.

# 623
QnicaTod и аз съм пред тази дилема, но знам, че не го ли премахна преди това червеното, винаги ще избива повече отдолу. Иначе ще се получи ако ще потъмняваш. Тоест да нанесеш поне с един тон по-тъмно шоколадово.
Да, но ще е трудно положението с моята половин светло червено, половин лилаво Sad

# 624
  • София
Аз покрих червеното с 500 на Нектра колор, стана тъмно кафяво, обаче не ми стигна за цялата коса и крайчетата са ми червенки. Вчера се гледам на дневна светлина навън и стоеше много приятно, все едно преливат кичури. Другия път ще видим с каква боя ще се мацам, защото червеното все ще избива, пък и тази боя е много гъста и трудно се разнася, то затва и не ми стигна. Tired Все пак не се водете по мен, защото аз я нанасях след римувър, а както знаем след него потъмнява косата. Rolling Eyes

# 625
Да, но ще е трудно положението с моята половин светло червено, половин лилаво Sad
Моята е точно червено-лилава  Grinning

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 18:01 от Анонимен

# 626
  • пловдив
Здравейте, взех си от боята на Лакме Хрома светло кафяво 5.00 номер ,вярно е че постоях вместо 40,50 минути,но се получи много тъмно почти черно.Имах изсветляване по краищата на косата и те се покриха много добре,и все едно не съм имала омбре.Надявам се ,обаче да се изсветли постепенно,тъй като е безамонячна.Иначе,взех 2 бои понеже съм с дълга коса,добре се разнаят,лесно се измива и има хубав блясък. Ако купувате,вземайте по-светъл нюанс Simple Smile

# 627
fllower82, още след първото измиване би трябвало да се отмие тъмното. Поне две три трябва да минат за да си проличи истинския цвят, повечето безамонячни са така.

# 628
Лакме Хрома покрива ли добре бели коси ?

# 629
  • пловдив
Лакме Хрома покрива ли добре бели коси ?
Мисля ,че за безамонячна покрива доста добре.Съдя по това как покри изсветлените ми кичури,не се забелязва разлика с останалата коса.Ще видим какво ще стане при следващите измивания.
Freya ,надявам се да получи изсветляване,защото не ми се иска да съм черна отново след като вече свикнах с по-светъл цвят...
Хайде ще пиша след това какъв е резултата.

Общи условия

Активация на акаунт