"Шоколадова" коса - 4

• 154 973
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Лакме Хрома е без амоняк,но с оксидант,така ли  newsm78 как е като увреждане на косата в сравнение с другите бои? И отмива ли се лесно?Аз не мога да докарам красив среднокестеняв цвят от порядъка на 6ца,много бързо ми се отмива всичко  ooooh!
Мога напълно отговорно да заявя, че тази боя изобщо не уврежда косата! Не знам каква е тази формула, която след боядисване прави дори по-жива и мека косата, но е факт, поне при мен беше така. Скоро обмислям отново да се боядисам с нея. Единствения и минус е, че като всяка безамонячна боя, цветовете стават по-тъмни от очакваното в началото. След няколко измивания се получава каквото трябва да е. И е доста дълготрайна.

# 646
Ще се поръчва Лакме Хрома  Wink Mr. Green Freya, за средно гъста коса, под раменете 2 бои ще стигнат ли? И после може ли да се ползва само една за в корените и каквото остане за освежаване по дължините? Мисля 5ца да си поръчам   bouquet

# 647
Мисля, че ще стигнат две бои. Иначе всяка боя може след като е отворена да се остави за друг път. Стига да е затворена в тубичката.

# 648
Решено е.Лакмето ще се поръчва  Party
За мен не е никакъв проблем, че стават по-тъмни цветовете, аз напротив точно това искам.
Само, че ще изчакам още, че преди два месеца се боядисвах.
Формулата е точно такава, че не уврежда косата, колкото и странно да звучи, но аз съм склонна да вярвам, защото съм пробвала и други такива щадящи бои.
Ще чакаме сега да се похвалим с новите цветове  Simple Smile Wink

# 649
  • В мечтите
Лакме 6.17 тъмна ли става и силен пепелен оттенък има,някой по надолу спомена,че  е с нея?..че аз се чудя между 6/61 пак и 6/17..или 5/17...те стават доста по тъмни,така че можеби ниво 6,ще бъде  Rolling Eyes

# 650
Лакме 6.17 тъмна ли става и силен пепелен оттенък има,някой по надолу спомена,че  е с нея?..че аз се чудя между 6/61 пак и 6/17..или 5/17...те стават доста по тъмни,така че можеби ниво 6,ще бъде  Rolling Eyes
Зависи каква ти е основата,но не е силно пепелна при мен,  Peace ,моята коса обаче доста червенееше в дължините...умишлено взех пепелен цвят,за да "поубие" малко червените оттенъци.Иначе е много равномерно средно кестеняво,близо до естествения ми цвят,което ме устройва идеално  Heart Eyes Малко по-тъмна е в началото,но след едно измиване става идеален цвят.Боядисах се преди около 3 седмици и не знам до колко ми е актуален цвета,но ако искаш следобеда ще ти щракна една снимка  Grinning

# 651
  • В мечтите
Зависи каква ти е основата,но не е силно пепелна при мен,  Peace ,моята коса обаче доста червенееше в дължините...умишлено взех пепелен цвят,за да "поубие" малко червените оттенъци.Иначе е много равномерно средно кестеняво,близо до естествения ми цвят,което ме устройва идеално  Heart Eyes Малко по-тъмна е в началото,но след едно измиване става идеален цвят.Боядисах се преди около 3 седмици и не знам до колко ми е актуален цвета,но ако искаш следобеда ще ти щракна една снимка  Grinning

Искам много... Hug

# 652
И аз искам снимка  Hug

# 653
Присъединявам се и аз към молбата за снимка!  Simple Smile

# 654
Аз също ще се радвам да видя снимка  Hug
А да ви питам има ли значение, че съм се боядисвала преди около два месеца с амонячна боя и сега като искам с Хрома, дали ще ми хване.

# 655
Момичета,слагам снимките с уточнението /отново/,че боята е на около 3 седмици и че аз съм с червеникава основа по дължините  Peace
тук се вижда червеникавото на върховете
още веднъж.
Исках на слънце да снимам,но след работа имаше такава буря и така се беше затъмнило,че просто нямаше как... Confused
Утре сутрин ако е по-добре времето,ще кача дна слънчева снимка  Laughing
Miss_Bingley ,ако няма да променяш цвета,не би трябвало да имаш проблем  Peace

# 656
  • В мечтите
Ама...че косяга имаш  Heart Eyes...добих представа пепелно си е в корените определено.. Hug

# 657
Благодаря  Blush
Ще кача и снимка на слънце,тук мрачното време навън определено подлъгва  Peace Hug

# 658
Ох аз много харесах един цвят но никъде не мога да го намеря.Хем има кестеняво хем има червено.Не е медно кафяво и т.н какви ли не варианти гледах в интернет и не го намирам.
Видях го на едно момиче.
Уникален цвят .Съжалявам ,че не я попитам.По скоро се доближаваше може би до тъмно червеното а на сянка стоеше кафяво.
Някой случайно знае ли за какъв точно цвят става въпрос и на къде да се ориентирам да гледам?

# 659
DqVoLsKi_ChArOvNa аз мисля, че е auburn brown.Това е точно кестеняво, с леки члевеникави отенъци, в някои случаи може и доста да червенее. Актуален през последните години цвят.
Не е меден.•Жана•· чудни къдрички, но за мен този цвят е всичко друго, но не и шоколад.
Много е естествено обаче, но си е свътъл, доста пепелен и аз не виждам червени отенъци, а по-скоро изсветлели, оранжево-руси.Цвета е хубав и не мога да повярвам, че е боя, все едно е естествен, така стои.

Общи условия

Активация на акаунт