"Шоколадова" коса - 4

• 154 980
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
  • В мечтите
Лакме Хрома покрива ли добре бели коси ?
Мисля ,че за безамонячна покрива доста добре.Съдя по това как покри изсветлените ми кичури,не се забелязва разлика с останалата коса.Ще видим какво ще стане при следващите измивания.
Freya ,надявам се да получи изсветляване,защото не ми се иска да съм черна отново след като вече свикнах с по-светъл цвят...
Хайде ще пиша след това какъв е резултата.
Аз съм  много доволна откъм покриване на бели коси и следващия път пак бих я пробвала.Аз взех 6.61 и е чуден цвят.

# 631
Аз си взех 6/17 и съм много доволна,много хубав и траен цвят,без изсушаване на косата  Peace

# 632
Заинтригувахте ме с безамонячната боя на Лакме. Аз съм ползвала амонячната серия и съм с доста добри впематления. Боядисвах се с 6/00 + и бях доволна, много добро покритие на бялата коса. Сега минах на Вела Колестон 5/77 - шоколадовите нюанси - изобщо не съм доволна, слабо покритие, изсушаване на косата.
Белослава, наистина ли 6.61 ти покри белите коси? Питам, защото видях, че е пепелен цвят, а нали за покрите на бялата коса трябва да се се смеси с основен / натурален/?

# 633
Някоя от вас да знае с каква боя най-добре може да се постигне този цвят?

# 634
  • Пловдив
В момента и мойта е точно шоколад,ама стана тъмен,въпреки че взех русо от Плете Делукс-400.Ще ми се един тон по-светла и ще ходя на фризьор...С какшо изсветяват,знаете ли newsm78

# 635
Калина, задай си въпроса в правилната тема, моля. Това са руси цветове, не шоколадови.

# 636
Калина, задай си въпроса в правилната тема, моля. Това са руси цветове, не шоколадови.

ами като отвориш линковете си пише Brown hair , а не Blond  Peace реших,че темата е за всякакви нюанси на кафявото

# 637

ами като отвориш линковете си пише Brown hair , а не Blond  Peace реших,че темата е за всякакви нюанси на кафявото
Нито един от показаните цветове не е кафяво  Peace

# 638
Какво ви е мнението за Лореал Мажирел? В салона, в който ще ми правят сватбената прическа рабоят с иноа и лореал като бои.Искам да си освежа цвета в тъмно кестеняво, почти черно, но да е без амоняк.
Нали ме правиха някакво шоколадово ама не стана еднакво, макар че доста ми хареса, а сега имам 2 см личащи си корени и май ще си уеднаквявам цвета моя си, убедих се, че просто този цвят най-много си ми отива  Simple Smile
искам хубав, плътен, лъскав и наситен тъмен цвят
тъмните цветове на мажирел как са, като трайност и покривност

# 639
  • В мечтите
Miss_Bingley към кой  номер си се насочила,аз от Иноа като трайност не съм доволна,честно казано.Имам една дори цяла опаковка и се чудя,може би ще е разменя.Доста по-доволна съм от Лакме Хрома. Peace

# 640
Belloslava[/b] номерата не ги знам, но искам цвят като този

Ще го постигна лесно, защото самата ми коса е почти такъв цвят естествената, но исакам по-храктерен, бляскав и наситен цвят та затова търся боя, с която да го пистигна, само че да е максимално щадяща косъма  Simple Smile
косата ми в момента е по-светла и ще стане със сигурност цвета  Simple Smile
в една друга тема ми препоръчаха лакме без амоняк, но тъй като ще е при фризьор, а тя разполага с мажирел и иноа

принципно този цвят го постигам с кастинга и става идеален, но не искам да я ползвам нея, че много я развалиха

# 641
  • В мечтите
Miss_Bingley страхотен е цветът,сподели с кой номер те е направила после  Peace

# 642
И аз след няколко боядисвания установих, че с цвета, който ми е като естествения, най се харесвам. Преди го постигах с Лореал Преференс 5, но ми се иска безамонячна боя. Виждам, че има много недоволни от Кастинга и тази няма да е. Последно се боядисвах с Гарниер Олиа, не е лоша боята, харесва ми, но се чудя с 5цата дали ще постигна цвета. Ако някой го е ползвал, моля да сподели  Hug Последно се боядисах с 6ца и много ми изсветля косата и сега се притеснявам, ако взема 5ца да не се получи пак  newsm78

# 643
Аз мисля да си взема Лакмето без амоняк. Освен в Златна Рибка, откъде мога да си я взема?Няма ли я по магазините или само в някои салони се предлага и он лайн? newsm78
merym16 и аз се чудех на Олията.Момичето от снимката, втората, която съм показала се боядисва точно с Олия-тъмно кестеняво+средно кестеняво.
По каталога на Лакмето тъмно кестенявото е точно след черното и се води 3.00 и аз ще си взема него.
Но мисля, че ще ми трябват две бои, защото косата ми е дълга и гъста.

# 644
  • ВАРНА
Лакме Хрома е без амоняк,но с оксидант,така ли  newsm78 как е като увреждане на косата в сравнение с другите бои? И отмива ли се лесно?Аз не мога да докарам красив среднокестеняв цвят от порядъка на 6ца,много бързо ми се отмива всичко  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт