Късно ли е да родиш на 40?

• 171 716
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 4 035
  • най-шареното място
Независимо от университета, "рано е да раждам в университета" не е перфектния план.
Макар да е по-добър от "първо диплома, после работа и жилище и тогава ще мислим за дете".

# 4 036
Докато "учиш" в български ВУЗ може не едно, а три деца да родиш. Виж, в истинските университети не знам как е.

# 4 037
В 10-годишната история на АУБ имаше само две родили, и то се налагаше да прекъсват. Така са устроени нещата, че не можеше с бебе и да следваш. А и някак средата и климата не предразполагаха към това.

Да. Това и аз знам, че е точно така.

# 4 038
  • Tам през Атлантическия океан
Докато "учиш" в български ВУЗ може не едно, а три деца да родиш. Виж, в истинските университети не знам как е.

Прекъсва се ако е нужно ,после продължаваш  Grinning

Много прекъсваат после пак продължадват и по други причини не е задълже да си бременен  Laughing

# 4 039
Само дето едно прекъсване в АУБ може да ти излезе доста солено, особено ако е неочаквано и непланирано...

# 4 040
И защо да не можеш да родиш 3-4 месеца преди да се дипломираш?
Много подценявате останалите, не всички са учили в свободни, платени ВУЗ-ове,някои сме учили наистина сериозно.
Аз даже бях една от малкото/ 10-12 човека от 60-70 човека поток/, които  си взехме държавния изпит от първия път.Говоря за магистърска степен, задочно обучение.

# 4 041
  • Tам през Атлантическия океан
А , вЕ Елена Ди , щом не е АУБ не се брои  Mr. Green  Wink

# 4 042
Моля ти се, това, че АУБ е платен не го прави несериозен. След него дойдоха платените и несериозни. Иначе Американския може би беше по-сериозен от други като изисквания да си на линия непрекъснато.

Де да знам, 3-4 месеца преди дипломиране- риск си е, особено ако си закопал семестриална такса, а се наложи например лежане в болница или се появи друг проблем.

А, магистър задочно...това е друго нещо. Таквоз нещо завърших, докато малкият караше "ужасните две" и още по-ужасните три. Ама след АУБ ми беше като песен.

# 4 043
А , вЕ Елена Ди , щом не е АУБ не се брои  Mr. Green  Wink
Цък, нееее.  Naughty
Какво знаем ние от държавните университети, дето сме си скъсали задниците да учим, за да влезем, най- малкото.

# 4 044
Какви платени и несериозни, за Софийския говоря.

# 4 045
Е, да кажем, че SAT не е изпит и не се учи за него...нито пък TOEFL.

В български ВУЗ може да влезеш и без да знаеш кьорав чужд език. Викаш- за АУБ не се учи...

Не че си хваля университета, просто ми е интересно откога има репутацията на несериозен.

В български ВУЗ има ли го това да те изключват от курса за три отсъствия? С проверка кой е дошъл.

# 4 046
Говоря за магистърска степен, задочно обучение.

В АУБ няма задочно.

# 4 047
  • София
Мамасита не е по темата, ама все се каня да те питам,кой е този урунгел,който си си сложила за аватар-чисто любопитство.

# 4 048
В АУБ бракове и бременности са толкова голяма рядкост, че чак са новина в студентските медии:

http://aubgdaily.com/baby-on-the-way/

"Мамасита не е по темата, ама все се каня да те питам,кой е този урунгел,който си си сложила за аватар-чисто любопитство."

Сестрата на Лудвиг Витгенщайн.

# 4 049
Говоря за магистърска степен, задочно обучение.

В АУБ няма задочно.
И по българските университети сме учили редовно обучение, и поименно са ни проверявали, и заверки не са ни давали заради отсъствия.

Общи условия

Активация на акаунт