Късно ли е да родиш на 40?

• 171 445
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 4 485
Мисля,че това е и един от смислите на тази тема - какво можем да направим НИЕ,което зависи от нас, за да не раждаме тепърва на 40 .
Много удобно избягваш да ми отговориш на въпросите, които ти задавам-ТИ какво ще направиш, ако по някакви причини не успееш да родиш до 35-38-40?Кога ще се откажеш, защото вече е късно?ТИ какво ще направиш, за да гарантираш, че на около 40 няма да поискаш още едно дете?

# 4 486
Да, щото ще открием топлата вода като кажем на "младите" кога е по-добре да забременяват, като че ли те не знаят. Животът обаче не е концерт по желание. Виж простотии от рода на това коя какъв изрод щяла да роди щото забременяла на 38 наистина са недопустими. Много интересно как преценяш кои са повече, или съдиш по това ти какви познаваш.
Преценям по тези,които познавам и по темите във форума.Защото тук хората много повече се отпускат с терзанията си,привидно защитени от анонимността.

Е, ние пък съдим от реалния живот, не от форуми. Тук всеки може да пише каквото си иска. И на ТЕБ като страничен човек какъв проблем ти се явява жалването на някоя си? Понеже каза, че се явявало като проблем.

# 4 487
Преценям по тези,които познавам и по темите във форума.Защото тук хората много повече се отпускат с терзанията си,привидно защитени от анонимността.

Обаче нали се сещаш, че хората обикновено пускат теми, когато имат проблем. Колко теми има от рода на "Пускам тази тема ей така, защото всичко ми е ОК", в сравнение с "Изтерзана съм, мъжът ми...."

# 4 488
  • Blondeville

Мда, хубаво е човек сам да си преценЯВА за себе си, без да натрапва своята преценка като единствената правилна  Peace Всеки се надява плановете му за живота да се реализират, но нещата понякога не стават точно когато ги искаме.

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 15:13 от blondie_anna

# 4 489
Къде се изгуби Мамасита, взе да ми липсва вече  Grinning

Тарталетче, ти да не си някоя стара мома на 40 под прикритие  Laughing Че ми е странно младо, образовано момиче да виси по цял ден точно в тая тема   Whistling

# 4 490
Къде се изгуби Мамасита, взе да ми липсва вече  Grinning

абе и аз това щях да питам, мене тая жена много ме кефи, в смисъл ръси невероятни понякога и много забавни неща. е разбира се ако не са болезнени за някои друг.

# 4 491
Аз пък ще кажа на тарталетка, че е закъсняла да бъде млада мама  Grinning На нейната възраст най-добрата ми приятелка вече си имаше неколкогодишен момък  Laughing

# 4 492
Искрено съчувствам на жените, станали на 40 и без дете до себе си.
Но, ако жената не е в добро здраве след 40-те,
по-добре изобщо да не се опитва да има дете, а да си осинови.

Laughing Мамасита кърми и сменя памперси, заета е жената.

# 4 493
Не можете да не познавате типажът,минал 30 ,който отхвърля кой ли не,заради причини като ''хърка'',майка му е вещица,не е достатъчно красив,не обича да ходи на Слънчев бряг,има твърде големи крака,много  космат и други иревелентни причини.Накрая или изпускат влака за деца,или се събират с някого,който е класи под това,което навремето са отхвърляли,но те са се вее изпоженили.

Ако някой мисли така за половинката си, то изобщо за каква любов става въпрос ? Хората, които са влюбени не биха забелязали някакви малки недостатъци на другият. И не подценявай някой от тези неща, особено ако са събрани на куп сериозно могат да разклатят някоя връзка. Ти би ли излязла на среща с някой, който е космат и не достатъчно красив според твоите представи ?

# 4 494
  • София - Рим и обратно
Аз се бракувах на 28, но все отлагах забременяването до 38, щото ме беше страх да не си разваля осанката. Бях чела по женски списания / нямаще бг мама тогава - ни форум, ни платформа, та по списанията се водех/, че ще кача кг, ще имам стрии, ще си разваля бюста...

Слава богу, че аз бях чела други списания, които казваха, че като родиш по-млада, съответно с по-млада и еластична кожа, следи не остават, тъй като тя все още притежава способността да се разтяга почти неограничено. А и килограми се сваляли по-лесно в по-млада възраст... Та така приключвайнки с "изтезанията"  на кожата и фигурата си (бременности и раждания) на 33, в момента на 39, имам общо взето тялото, което имах и на 18. Добре, че в различните списания пише различни неща Outta Joint.

# 4 495
  • София
Е, тва са глупости вече. Като дърта първескиня на 33 мога да ти кажа, че нямам нито една стрия. Mr. Green
А имам позната започнала на 19 и приключила на 24, която освен че е яко със стрии, прилича на мишелин.

# 4 496
Е, тва са глупости вече. Като дърта първескиня на 33 мога да ти кажа, че нямам нито една стрия. Mr. Green
И аз на 40, нямам, но това зависи от физиологията на човека.

# 4 497
А имам позната започнала на 19 и приключила на 24, която освен че е яко със стрии, прилича на мишелин.
Това беше прекрасно вече  Naughty

Стриите са най-малкия проблем когато искаш дете .

# 4 498
Майка ми и леля ми са родили на 24 и на 21 и имат много стрии. Аз също имам по краката. Просто кожата ни е такава - почти прозрачна и от най-малкото нещо остава синина и белег.

# 4 499
  • София
И аз на 40, нямам, но това зависи от физиологията на човека.

В много по-голяма степен зависи от възрастта. Младите по правило се нацепват, а възрастните не.

При около 70% от бременните жени се появяват стрии. Възрастта оказва влияние върху това – около 91% от бременните на възраст 16-18 получават стрии, докато при жени над 35г. рискът значително намалява.

http://drpaskova.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B8-%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%B0 … 1%82%D0%B0-%D0%BD

Общи условия

Активация на акаунт