Късно ли е да родиш на 40?

• 171 441
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 75
Вероятно имат и претенции за възрастна на родителите си. Аз намирах, че майка ми е стара. Разликата ни е 29 години. Моето дете също ме смята за стара, а баща си за антика. А се водя сравнително млада майка.

Зле сте си възпитали децата. Какво друго да кажа?  newsm78

Честно казано по-добре на казвай нищо. Иначе да, права си, само мир да има. Иначе, ако ми се спореше щях да кажа, че си откровена простачка, но не ми се спори и ще си замълча.  Hug

П.П. Усеща се обаче, че и майката ти се е провалила там някъде, но нека бъда възпитана и си замълча.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 09:43 от Касита

# 76
 Tired Каси, на моменти си просто ... какво става с теб?

Аз също съм искала млада майка и моята беше такава, защото ме е родила на 19. Но днес от моята позиция мога да кажа, че бих родила първото си някъде към 28-29-30.

# 77
Какво да става с мен? Обижда детето ми, обижда мен, а аз да мълча, защо? Каквото повикало, такова се обадило в крайна сметка.
Родих рано, на няма и 24, съпругът ми стана баща на 30, въпреки това за детето ми сме стари. За него и 20-годишните са вече позастаряващи. Дали не е нормално това за едно дете на 9? за мен е, и това е всичко друго, но не и проява на невъзпитание от негова страна.
За някои неща може и да си затварям едното око, но за откровени грубости по адрес на децата ми- НЕ!

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 09:42 от Касита

# 78
Защото, като пропусна себе си дори конкретно - из темите ужасно често самата ти обиждаш най-малкото...
Иначе действително е гадно. И аз мисля, че не е точно възпитание. Въпреки, че моят син е на 7 и не ни намира за стари, дори напротив - а аз съм на 33 вече...

# 79
Хайде не се карайте ! Hug
Децата обичат и млади учители . Peace
На РС , класната каза , че децата не харесвали господина по ИИ , защото бил стар  Sunglasses , а класната била по-възрастна от него и по тази логика и нея не харесват ! Grinning

# 80
 hahaha Голяма сладур, вашата класна...

# 81
  • В градината...
arlena, в "Искам бебе" има една тема за кандидат-мамите над 35, пепоръчвам ти да пишеш в нея, поне има какво да научиш  Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 82
Някой са стари по рождение.
Не мисля,че възрастта около 40-те е табу ,напротив !
Към авторката - действай ! Всичко останало е на махленско ниво.

# 83
Момичета страшно съм ви благодарна, че отговаряте! Благодаря и на позитивните, и на скептичните!  Hug   Hug  Hug

Имах нужда да чуя мнения и размисли и от двете посоки. Помогнахте ми.

Както каза zorni4ka, аз вече съм решила и ще се гмурна в дълбокото, пък...божа работа. Никой не е казал че ще се получи изобщо, напротив, хиляди варианта има, за да не стане. Но поне съм наясно че го искам и ще опитаме. Един път живеем, а в тази 'мечта' срещам вазимност и от човека до мен. Чувствам се силна, честно казано  не се притеснявам от това че няма да имам енергия след време, аз по принцип си останах инфантил по външност и не ми дават годините Crazy, т.е. надявам се да не се сбръчкам дотам след 15 години, че детето да го е срам от мен Joy но да стигнем дотам...дай боже

perunika благодаря, ще цъфна и в 'Искам бебе ' след време Simple Smile Сега си мисля да си направя хормонални изследвания и да се посъветвам с гинеколог...дано всичко е наред и ставам още  Joy

Прегръдки на всички!

# 84
  • В градината...
Арлена, ама ти да не мислиш, че си говорим предимно за бебета, напротив - много е весело при нас  Peace

# 85
Пожелавам ти успех и бързо да постигнете заветната цел!

# 86
И моето дете ми казва, че съм стара Mr. Green Изпаднах в лек шок първия път като ми го каза, защото стара не съм, нямам 30, а тя е на 5. Но го приемам на шега, тя обикновено ми го казва когато нещо забравя - "забравяш, стара си". А и ми е ясно, че колкото и млада да съм на нея й изглеждам много голяма и това винаги ще е така.
Но ако тръгнат да си говорят в градината и в училище определено няма да имам проблем, най-млада съм, че и баща й също Mr. Green И има поне две-три майки от групата, които са родили някъде около 40 според мен, поне така ми изглеждат, не знам точната им възраст. А и другите като ги гледам повечето са родили около 30-35.

# 87
Щом като природата е дала възможност да се ражда на тези години,кои сме ние да казваме може или не може?.Тя си знае най-добре. Peace

# 88
Тя , природата , от 10 -12 г. дава възможност . Wink

# 89
  • София
Тя , природата , от 10 -12 г. дава възможност . Wink
ами да не губят време значи, щото децата искали млади майки  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт