Късно ли е да родиш на 40?

• 171 456
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 540
То няма да е прецедент да го кърми на 25. Имаше такава народна песен Simple Smile.

Ама диетите как се намесиха, не разбрах.

# 541
Даже близо не сте.Е,когато някой неочакван "шамар"ти отнесе розовите очила на м...а си много неща ще видиш ама късно.Според зависи са нещата,за някои е късно за други не,а за в Бг.....отговорете си сами,на някой може и да не му харесва това което чете но си е така,когато детето ви е на 20 вие на колко ще бъдете?На 60,айде не ми обяснявайте.....
На 60 ще ни се наложи да продължим да работим още 3 години поне, съгласно действащото законодателство в България в момента, така че какво им е на 60-те години  Joy?
Simple Smile Нищо,всяко десетилетие е с плюсове и минуси,всичко може и за нищо не е късно,само да сме живи и здрави.

# 542
....А и около 20-тата си годишнина всеки трябва да поеме своя път. Няма да дунудуркам детето до 40 години, че да правя сметки 40+40.....

Детето няма да си дондуркаш до 40, но ако и то роди на 40 е много малко вероятно да дондуркаш внуци. Не че и това е задължително де  Wink Знам сега, че всички ще отрекат, че се надяват на внуци един ден.
Раждаш деца, за да отгледаш деца. Внуците са бонус.

# 543
Абе дали на 60 може да кърмиш?

Ти 25 годишното си дете мислиш да го кърмиш? newsm78

А, аз като стана на 60 - моето синче ще е на 35, та няма да го кърмя, ама се замислям - ако взема да родя още деца, което в момента хим не ми се иска, дори ми се повръща от диеята, ама ей така си мисля....
тук разговора е за раждане на 40, не на 60, объркала си темата  Mr. Green

Е, защо да съм я объркала - нали по логиката на темата - никога не си стар - ако се чувстваш млад.
Когато се изтъкне мотив защо не е примерно добре да се роди по-късно - веднага навлизат една групичка анализатори, които да обяснят - че това е просто тъпотия  Laughing

# 544
....А и около 20-тата си годишнина всеки трябва да поеме своя път. Няма да дунудуркам детето до 40 години, че да правя сметки 40+40.....

Детето няма да си дондуркаш до 40, но ако и то роди на 40 е много малко вероятно да дондуркаш внуци. Не че и това е задължително де  Wink Знам сега, че всички ще отрекат, че се надяват на внуци един ден.
Раждаш деца, за да отгледаш деца. Внуците са бонус.

Много правилно го каза! Изпревари ме  Grinning

# 545
Бонус е баба ви...
Ако някоя от вас каже, че не иска внуци, няма да чака и да им се радва - то тогава мога дълго да обяснявам какви сте...
Всяка жена, чието дете е към 30те вече - очаква точно това!
А от друга страна бабите са най-любими на внуците...та така.

# 546
В даден момент ставаш стар за множене. Организмът не напразно преминава в друг режим и спира функцията си за разплод.

# 547
Доколкото аз разбрах въпросът е добре ли е да се роди на 40? А не: по-добре ли е да се роди на 40.
Естествено, че човек е по-добре откъм физика да роди по-рано, но това не забранява и раждането по-късно.

И аз искам да съм родила децата по-млада, ама ако може и на този акъл да съм Simple Smile.
Моето впечатление е, че хората, които най-яростно зашитават своя избор, вероятно дълбоко в себе си имат някакви сериозни колебания.

40 години е ОК за дете, 60 е вече много. На тази възраст, аз си мисля, че е по-добре голямо дете да осиновиш. Имаме положителен пример сред познатите.

# 548
Както вече писах майка ми ме е родила на 40. Аз родих на 30. Познайте кой дондурка внуче 9 години. Е сега, няма да е жива внучето като се ожени, ама не може всичко да има човек.

# 549

Ако някоя от вас каже, че не иска внуци, няма да чака и да им се радва - то тогава мога дълго да обяснявам какви сте...

ТОва ти го казваш. Аз съвсем друго казах, ама не четеш или не осмисляш какво четеш.

Свекър ми на о/о 70 напусна наскоро една от трите си работи Simple Smile. Започне ли да работи е като булдозер. Не може за 2 мин да седне едно кафе да изпие, само трябва да му се търсят задачи.
А свекърва ми и тя към 70, ходи почти всеки ден на спорт, отвелно не слиза от колелото и отделно се занимава с един куп неща.

# 550

ТОва ти го казваш. Аз съвсем друго казах, ама не четеш или не осмисляш какво четеш.

Ох, сериозно ли?  Laughing
Започваш да анализираш...слушам те...

# 551
  Моля, моля, твърдо съм решена да дочакам внуци. И ще ги гледам, ще видите Grinning

# 552

Ох, сериозно ли?  Laughing
Започваш да анализираш...слушам те...

Не ми е работа да те анализирам. Приписваш ми думи, които аз не съм казала, а и никой друг не е. Това ми направи впечатление. Може и да не се изразявам аз правилно, знам ли Simple Smile.

# 553
  • София
Както вече писах майка ми ме е родила на 40. Аз родих на 30. Познайте кой дондурка внуче 9 години. Е сега, няма да е жива внучето като се ожени, ама не може всичко да има човек.
Как може да кажеш такова нещо? Да е жива и здрава жената, да дочака правнуци!
Едната ми прабаба живя до 95.

# 554
 Темата винаги ще поражда спорове .Винаги ще има две мнения.От тук ще се мине към осиновяванията и т.н.
 Всеки сам трябва да прецени възможностите ,сили и здраве ...да създаде нов живот .
 Това за бабите и дядовците е Божа работа.Моите родители починаха преди 12г, т.е на 57г  е   и...
 Аз съм на 40г  и не съм против да родя на 40г !!!

Общи условия

Активация на акаунт