Късно ли е да родиш на 40?

• 171 429
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 525
  • София - Рим и обратно
Aми прaви й впечaтление всичко, Елицa. И не е зaщото е невъзпитaнa, нито aз й сочa с пръст хорaтa hahaha

# 526
  • София
Разбира се, че не е невъзпитана. Възпитанието покрива периметъра кое и къде да се коментира.

# 527
И аз принципно не разбрах каква е драмата, като им личи възрастта, ама happy mama да обясни. Тя натъртва постоянно в темата.

Чак драма няма . Wink
Но основно в темата се дават съвети на авторката , че е млада , жизнена , като роди ще стане още по-жизнена и че всичко е ОК  . За нея .
Дай Боже да е така !

Ама да си знае какво евентуално може да очаква след известно време . Wink
Дано пък тя да е обградена само с широко скроени хора и възпитани деца и да я подмине , пожелавам й го ! Hug

# 528
Щом жената иска детенце,нека си роди!И да не си го слага на сърце,че някой може да я пита,дали е баба на детето си! Wink

# 529
Ок,раждаш на 40.Точно когато ти навлизаш в критическата детето ти пък навлиза в пуберитет,добър или лош според зависи.Тук не сме Холи Бери или Мадона,съответно другите деца се подиграват"Тва баба ти ли е бе" Детето"тийнът"се прибира бясно и обидено че ви сравняват с баба но какво да каже.
По-клиширан пост в тази тема няма, нищо от горе написаното не съвпада с реалността в момента, а с реалността преди 30-40 години. Менопауза не означава сбабичосване. Остеопорозата не е задължителна, ако има НРТ. А подигравки има там, където няма възпитание.

Бах му майката направо усетих как смъртта витае около мен на тези преклонни, старчески години!  Joy
oponent, поста ти ме разсмя с наивността си!  Hug На двадесет и колко години си?

Едва ли е на 20, по-скоро е родила на 20 ако не и по-рано и се успокоява с мисълта, че нея подобна "опасност" не я грози.

....И на мен това ми хрумна, като прочетох поста на опонент, ама нещо днес не ми е особено заядливо, та си затраях  Laughing
Даже близо не сте.Е,когато някой неочакван "шамар"ти отнесе розовите очила на м...а си много неща ще видиш ама късно.Според зависи са нещата,за някои е късно за други не,а за в Бг.....отговорете си сами,на някой може и да не му харесва това което чете но си е така,когато детето ви е на 20 вие на колко ще бъдете?На 60,айде не ми обяснявайте.....

# 530
Даже близо не сте.Е,когато някой неочакван "шамар"ти отнесе розовите очила на м...а си много неща ще видиш ама късно.Според зависи са нещата,за някои е късно за други не,а за в Бг.....отговорете си сами,на някой може и да не му харесва това което чете но си е така,когато детето ви е на 20 вие на колко ще бъдете?На 60,айде не ми обяснявайте.....
[/quote]
И какво от това?Майка ми е на 63 и е супер енергична жена, която все още работи.Не мисля, че ще имам проблем да бъда майка на 25 годишно "дете" на нейната възраст.

# 531
....А и около 20-тата си годишнина всеки трябва да поеме своя път. Няма да дунудуркам детето до 40 години, че да правя сметки 40+40.....

# 532
Абе напоследък виждам аз колежки в критическата и далеч не с ипредставям да дундуркат бебе, ама...

# 533
  • София
На 60 ще ни се наложи да продължим да работим още 3 години поне, съгласно действащото законодателство в България в момента, така че какво им е на 60-те години  Joy?

# 534
Абе дали на 60 може да кърмиш?

# 535

Ти 25 годишното си дете мислиш да го кърмиш? newsm78

# 536

А, аз като стана на 60 - моето синче ще е на 35, та няма да го кърмя, ама се замислям - ако взема да родя още деца, което в момента хим не ми се иска, дори ми се повръща от диеята, ама ей така си мисля....

# 537
  • София

А, аз като стана на 60 - моето синче ще е на 35, та няма да го кърмя, ама се замислям - ако взема да родя още деца, което в момента хим не ми се иска, дори ми се повръща от диеята, ама ей така си мисля....
тук разговора е за раждане на 40, не на 60, объркала си темата  Mr. Green

# 538
....А и около 20-тата си годишнина всеки трябва да поеме своя път. Няма да дунудуркам детето до 40 години, че да правя сметки 40+40.....

Детето няма да си дондуркаш до 40, но ако и то роди на 40 е много малко вероятно да дондуркаш внуци. Не че и това е задължително де  Wink Знам сега, че всички ще отрекат, че се надяват на внуци един ден.

# 539
На 60 ще ни се наложи да продължим да работим още 3 години поне, съгласно действащото законодателство в България в момента, така че какво им е на 60-те години  Joy?
Simple Smile Нищо,всяко десетилетие е с плюсове и минуси,всичко може и за нищо не е късно,само да сме живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт