Късно ли е да родиш на 40?

• 172 257
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 3 360
# 3 361
# 3 362
По същата логика ако имате малко дете физическата активност на 40 год. е като на 20.

# 3 363
  • Пловдив
Жените с по 3 деца, които познавам, винаги са родили третото около 35. Но първото е някъде около 25.
На мен пък първото ми беше на 37, имам намерение третото да е около 42 и половина някъде. Wink

# 3 364
  • София
Магдена, как смееш?! Laughing

# 3 365
# 3 366
# 3 367
Нито съм "за", нито съм "против" по-късното раждане, това е въпрос, който всеки сам решава и преценява, но искам да споделя нещо, което изръси класната на детето - "...абе какво да кажа, ама е страшно като се сблъскат пубертет и критическа" и си струва да се замисли човек Mr. Green

# 3 368
Нито съм "за", нито съм "против" по-късното раждане, това е въпрос, който всеки сам решава и преценява, но искам да споделя нещо, което изръси класната на детето - "...абе какво да кажа, ама е страшно като се сблъскат пубертет и критическа" и си струва да се замисли човек Mr. Green
Ти не разбра ли,тук са се събрали чудеса на природата  Laughing - такива работи като остаряване,критическа и т.н. тях не ги засягат  Naughty Затова проблеми няма никакви Simple Smile

# 3 369
  • София - Рим и обратно
Чудеса, чудеса....ама то си е нечовешко. Преди няколко дни срещнах позната с третото си дете в слинг, самата тя на 40 и кусур...не знам точно колко. Е, ако щете вярвайте, ожалих я, чак ми беше неудобно да я поздравя и да започна да ръся обичайните любезности. Защото не мога да понасям фалшивите такива и не знам как да не звуча фалшиво. Тя изглеждаше просто измъчена, с тъмни кръгове, състарена. Това са си десетина-петнайсет години нон стоп цикъл - бременеене - раждане - кърмене - неспане - търчане....и после пак, и пак.

# 3 370
Ами като се е случило, да го върне ли жената това бебе Crazy

# 3 371
Децата не се ли раждат планирано?

# 3 372
Не знам, чела съм поне за 100 случая из форумите на случайности  Peace

Аз самата ако реша да раждам и на 45 да съм, последна грижа ще ми е мнението на другите. Трудностите са достатъчно и без тях Peace

# 3 373
  • София - Рим и обратно
Ами като се е случило, да го върне ли жената това бебе Crazy
Не, то и на мен да се случи няма да го върна. Просто ми се ще да се престане с това как подмладявало, пък удължавало живота, че и перка на гърба ти пораства може би.
Аз точно това си представям, ако ми се случи да родя след 40 - една зверска умора. А детето пак ще си го обичам и гледам, не е в това въпросът.

# 3 374
Не знам, чела съм поне за 100 случая из форумите на случайности  Peace

Аз самата ако реша да раждам и на 45 да съм, последна грижа ще ми е мнението на другите. Трудностите са достатъчно и без тях Peace

Не знам.
Аз не бих родила, ако съм забременяла случайно.

Общи условия

Активация на акаунт