Късно ли е да родиш на 40?

• 172 154
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 3 465
  • София
Децата са продукт на брака- глупости! Сестра ми има брак и няма деца, аз имам деца и нямам брак, хохохо!
Да не запееш сега колко е важно да има подпис. Stop

Къде пише за брак? Thinking
Не четеш май..

Но всъщност децата са продукт на брака, а не само на женското желание.  

Ще ме прощааш Мамаситке,ама аз не се имам за бракувана ни в тесния,ни в широкия ти смисъл.

Щото може да се каже, че ако толкова искаш да си майка, би трябвало да се прежалиш за първия срещнат и просто да го направиш, ако ще с цената на това да си разведена с дете, нали? А не да чакаш хем идеалния, хем после и майчинския инстинкт да задоволяваш.
Изумителна си просто! Crazy Hug хахха, падам с твоите умопомрачителни безумни разсъждения hahaha Joy #Silly

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 16:11 от magnet_for_happiness

# 3 466
Извинявай! Wink

# 3 467
Mamacita Bandida, моля те, кажи че не говориш сериозно  Simple Smile
или поне си признай, че не можем да приемем личните ти преживявания и светоусещане като правилата на живота.
това, че ти нямаш нужда или желание да направиш/ имаш нещо/ някого, не означава, че друг няма силната мотивация да постигне точно това, което за теб е загуба на време/ нерви/ енергия или просто не те кефи.

# 3 468
  • най-шареното място
Пак я заядохте задето обяснява факти.
Сексът води до деца.
Ама вземали сте мерки, ама било сигурно...
Отскоро е така и не е 100% сигурно. Всеки секс може да доведе до дете. Особено ако не си за аборт.

И с брака така. Отскоро не е двойка? Отскоро не е само с подпис или венчавка закрепено.
Семейството си е такова и като няма де юре частта.

# 3 469
Мамасита,  нещо напоследък ми се струва, че ти идват в повече грижите за две деца и почваш да ги редиш едни Crazy Какво значи майчинството не е кой знае какво newsm78 ти би ли се отказала от децата си?

# 3 470
Пак я заядохте задето обяснява факти.
Сексът води до деца.
Ама вземали сте мерки, ама било сигурно...
Отскоро е така и не е 100% сигурно. Всеки секс може да доведе до дете. Особено ако не си за аборт.

И с брака така. Отскоро не е двойка? Отскоро не е само с подпис или венчавка закрепено.
Семейството си е такова и като няма де юре частта.

newsm10

# 3 471
  • София
Ох, всезнаещата особа ще бори следродилната депресия с "аз, Аз, АЗ" ли?
Ама, г-жа, кой се интетесува от теб изобщо, монахиня ли си, селски шут ли си?

Кофти, явно и брак не са й предложили...
 Sunglasses

# 3 472
  • най-шареното място
За много жени е така - част от живота, нещо приятно, с негативите си.
Не са малко.
Не очаквам да се рзбират по тази тема с другите родители, закоито децата са най-хубавото в живота.
Напротив, нормално е разбере ли се за подобно разминаване да има леко отдръпване даже.

# 3 473

Кофти, явно и брак не са й предложили... Sunglasses

След един развод, вече бягаш като дявол от тамян от предложения за брак.

# 3 474
"Ще ме прощааш Мамаситке,ама аз не се имам за бракувана ни в тесния,ни в широкия ти смисъл."

Искаш да кажеш, че си девствена?

# 3 475
  • София

Кофти, явно и брак не са й предложили... Sunglasses

След един развод, вече бягаш като дявол от тамян от предложения за брак.
Мда и се биеш в гърдите,колко е правилно решението да се пуснеш на първия срещнат,да родиш дете и да се разведеш.

# 3 476
да ви кажа и аз подкрепям мамасита донякъде.имам приятелка на 33 г., която от години опитва за бебе и не става, прави ин витро, абе всичко което предлага съвременната медицина. не и е установен някакъв сериозен проблем, които категорично да не и позволи да стане майка, ама не става.тя много не ми споделя, но от разговорите и става ясно, че и на мъжът й му е писнало вече да обикаля клиники и да прави спермограма. на няколко пъти и предложих идеята за осиновяване, не че е моя работа, но просто не се сдържах. този предложение обаче категорично не се приема.
имам и друга приятелка със същият проблем, на която обаче двама различни доктори и казаха, че не може да има деца. тя си осинови и след 5 месеца забременя със свое.та и аз мисля че всичко е в главата на жените, а мъжето просто го търпят.
та по темата, за мен лично не е късно да имаш дете на 40 г., но ако поради някаква причина не стане, то осиновеното дете също те прави майка, дори и по-добра от биологична, защото си дал шанс на едно същество за по-добър живот. И аз като мамасита не го разбирам това хвърляне на ужасно много пари без резултат по разни клиники и правенето на десетки опити ин витро без резултат. опитваш като не стане просто си осиновяваш дете или пък се примиряваш, иначе ми се струва, че някои жени буквално се побъркват на темата собствено биологично дете на всяка цена.

# 3 477
това, че ти нямаш нужда или желание да направиш/ имаш нещо/ някого,

То е много лесно да обясняваш, че нямаш нужда, или желание, ама след като вече го имаш нещото Grinning
 Това е както някой богаташ обяснява на безпаричния, че то парите не са най-важното и без тях може да ти е хубав живота...

# 3 478
  • София
"Ще ме прощааш Мамаситке,ама аз не се имам за бракувана ни в тесния,ни в широкия ти смисъл."

Искаш да кажеш, че си девствена?
Да в ушите Joy

# 3 479
хмм, "богатите също плачат", че и обикновено по-драматично изглежда  Laughing но от скромния си житейски опит съдя, че е далеч по-комфортно да поплачеш в новичкия си мерцедес отколкото в 20-годишното си пежо.

Общи условия

Активация на акаунт