Късно ли е да родиш на 40?

• 171 747
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 3 570
  • София
С какво право вие-2-3 персони в тази тема,ще казвате как жена,която иска да има това

че не трябва да го има, с какво право???!!!! За какви се имате? Stop

# 3 571
Много жени живеят с тази идея,че и след 35 са ''млади за дете'' и после се почва едно препускане и търсене като чукнат 40.

Уверявам те, че това не те касае.

# 3 572
Не е "това" и не може да го "имаш". Може би ако разберете това, ще разберете защо държа такъв тон.

Детето е "този" или "тази", не "това", не е аксесоар, не е експириънс, не се ражда ОТ теб, а ЧРЕЗ теб.

# 3 573
Сигурно следва лекция как нашите деца не са наши деца.... и т.н.  Crazy

# 3 574
 Е как, Вселената ги спуска само на напредналите духовно.

# 3 575
Не е "това" и не може да го "имаш". Може би ако разберете това, ще разберете защо държа такъв тон.

Детето е "този" или "тази", не "това", не е аксесоар, не е експириънс, не се ражда ОТ теб, а ЧРЕЗ теб.

"Това" включва всичко, което не е ничия друга работа, освен лична.

# 3 576
  • София

Ти не ми обяснявай какво е детето и как се ражда! " това" е бебе на снимката многознайнице! Може да го имаш, за известен период от живота го имаш, освен ако не пукнеш по време на раждане!

Аз ИМАМ две деца, ти нямаш ли?

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 16:17 от magnet_for_happiness

# 3 577
дами, предлагам да оставим мамасита на връх олимп, откъдето самодоволно да наблюдава несъвършените земни хора, и да се върнем към темата.   bouquet
мен също ме интересуват новостите сред изследванията на бъдещи мами на и над 40 моля някой с пресен опит да сподели.

# 3 578
  • София
Мамаситке, ревизирай си тона и се концентрирай върху собственото си смирение, също така се радвай на върховното си постижение да се размножиш. Обратното нямаше да е особена загуба за генофонда.

Пожеланията към теб са единствено "Каквото повикало, такова се обадило". Представям си пък извън ефир какви ги отнасяш, все пак хората не са пълни простаци и се съобразяват да не ти натрушат лактацията. Sunglasses

# 3 579

И каква казваш е разликата между моето дете и твоето.  newsm78

# 3 580
Разликата е, че моите деца ги гледам в перспектива, не с тунелно зрение. Не са център на битието, не са снимка с мек фокус и фотографски ореол. Съответно понеже виждам по различен начин имането на деца- не като цел, не като събитие, експириънс или притежание, възпитанието е различно. В крайна сметка може да се окаже, че между деца и деца има огромна разлика. Не знам каква ще е, но почти сигурно ще я има.

Детето е цяла екосистема. Биологичното раждане е само част от феномена "дете". Ако някоя жена иска само малкото телце, усмивките, казването на "мама", то тя е пропуснала около 90% от това, което съставлява едно дете. Детето има предистория, изисква отношение още преди да се роди биологично. Някак ми е жал за тия дечица, които се раждат, за да са мамини глезани, трофейчета, нещо като домашни любимци.

Колкото до "личната работа"- някой ден децата ни ще живеят в общество и всяко ще си носи последиците от гледането. Така че може би съм загрижена какви деца и защо се раждат. Интересно ми е какви хора ще станат с цялото това глезене, с това, че са били център на вселената.

# 3 581
  • София
Чудя се как е възможно да ти роди главата такива простотии, а се плаша, че са наистина в главата ти.. страшно е Мамасита, страшно..

# 3 582
Разликата е, че моите деца ги гледам в перспектива, не с тунелно зрение. Не са център на битието, не са снимка с мек фокус и фотографски ореол. Съответно понеже виждам по различен начин имането на деца- не като цел, не като събитие, експириънс или притежание, възпитанието е различно. В крайна сметка може да се окаже, че между деца и деца има огромна разлика. Не знам каква ще е, но почти сигурно ще я има.

Детето е цяла екосистема. Биологичното раждане е само част от феномена "дете". Ако някоя жена иска само малкото телце, усмивките, казването на "мама", то тя е пропуснала около 90% от това, което съставлява едно дете. Детето има предистория, изисква отношение още преди да се роди биологично. Някак ми е жал за тия дечица, които се раждат, за да са мамини глезани, трофейчета, нещо като домашни любимци.

Колкото до "личната работа"- някой ден децата ни ще живеят в общество и всяко ще си носи последиците от гледането. Така че може би съм загрижена какви деца и защо се раждат. Интересно ми е какви хора ще станат с цялото това глезене, с това, че са били център на вселената.
Момиче, спри да се излагаш. Макар че вече дори не е толкова грозно, колкото смешно и жалко.

# 3 583
Чудя се как е възможно да ти роди главата такива простотии, а се плаша, че са наистина в главата ти.. страшно е Мамасита, страшно..

Страшно е за домашните И, за нас кво да е страшно Grinning

# 3 584

И от къде имаш информация как др гледат децата си, или пак звездите ти говорят.

Така че може би съм загрижена какви деца и защо се раждат. Интересно ми е какви хора ще станат с цялото това глезене, с това, че са били център на вселената.
А ако родителят има психични отклонения?

Общи условия

Активация на акаунт