Късно ли е да родиш на 40?

• 171 939
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 3 795
 Неприятни не мога да кажа, но са ми направо непонятни. По време на следването имаше някакви такива - едната ми е приятелка, родителите и бяха разведени, даже не знам дали и се бяха женили, баща и беше от друга държава, никога не е имало семейство момичето, казваше си, че това иска от първа среща. Понеже беше много красива, ухажьори всякакви и до края на следването се ожени. И други  се ожениха, гаджосват се хората, после остават заедно, естествени неща.

Обаче такава стръв и разсъждения, па другите жени какво правели, па защо 40-годишните чакали - това подходящи размисли ли са за младо момиче, което сега би трябвало да е влюбено, да са влюбени в нея, да върти света на малкия си пръст? Да пукна, ако въобще съм знаела за съществуването на мамешки форум.

Егаси вселенската досада.

# 3 796
На стаж съм и е супер мъртвило - нито мога да си тръгна,нито имам да правя нещо Laughing И си хортувам с вас.
Сигурно съм скучна за средните българи - ние тук си нямаме Студентски град и Биад и се излиза сигурно 2 пъти в седмицата.Иначе нямаме време - ако искаш да си взимаш годините.Тук няма влачене с години на изпити от първата година.Затова моите колеги не ''купонясват денонощно''.
Имам си план за живота ми,но той не е ригиден - променя се според обстановката,но да...винаги имам цел и план.Не съм като много от българските студенти,които основно мислят как да се напият и с кого да си легнат.

Аз искам да имам деца след еди-колко си години най-рано.И не бих се отказала от това и не бих се примирила като сестрата на Магнет.
Не говоря за деца на първа среща,но след като връзката е станала сериозна,живеем заедно - съвсем естествено е да правим и планове за бъдещето и как искаме то да изглежда.Все пак не сме на 15,а във възраст когато де факто ковем бъдещето си за поне следващите 10 години.

# 3 797
 Ама как, моля ти се. Следвай си плана и ела да ни кажеш като станеш към 40 как се е изпълнил.

# 3 798
Дано дъщеря ми да е като Тарталета, не като мен! Wink
Какво я нападате, не разбирам? Crossing Arms

# 3 799
  • София
Хехе на 23 последното за което мислех е мъж  и деца и не съжалявам, беше щуроооооооооооооооооооооооо  Crazy

Айде бай от мен,отивам в реалността,гледайте къв готин ден е навън,а не съм и на работа Party

# 3 800
Нали имаш бебе, как да си на работа? Sunglasses
Голяма еуфория Laughing, това обаче си е за теб, не мисли, че като станеш на 50, с първокласник, ще си пак така надъхана. Mr. Green

# 3 801
На Тарталетка просто мястото й не в темата. Никакви допирни точки няма с темата - ни години, ни опит, ни деца.  В прав текст й се каза. Така че в даден момент да се опитва да се измъкне с "малка съм и не разбирах какви глупости писах" вече не става. Laughing Пък и оправданието "скука на стажа" е тъпо. Нали е амбициозна и с хъс /поне аз така разбрах/, все трябва да открие нещо, което на стажа да я заинтересува. Ако - не, при толкова обширен форум да търси нещо по-подходящо за нея.

# 3 802
 Абе каква скука на стажа, ай ние не сме били на стаж. Кьори се в компютъра и философства, за смях на мамите, а около нея младежите си мятат белтъци и се разбират за довечера.

Дано дъщеря ми да е като Тарталета, не като мен! Wink
Какво я нападате, не разбирам? Crossing Arms

Не ти вярвам Laughing

# 3 803
Абе каква скука на стажа, ай ние не сме били на стаж. Кьори се в компютъра и философства за смях на мамите, а около нея младежите си мятат белтъци и се разбират за довечера.
Хаха Ирис,не знам как е в България.
Аз съм само тук,в офиса.Имам и шеф и неговата секретарка. Приключих със задачите за деня и нямаме клиенти нито със записана среща нито с без.

Моето място в темата е до толкова какви грешки да не правя,за да не съм първескиня 40+. Забавляваме се чудесно,просто моето забавление не е всяка вечер дискотека,напиване до припадък и спане с когото падне.Явно не сте имали сериозна връзка на моята възраст.

# 3 804
  Мноу ясно, че не съм. На твоята възраст знайш как ще ме върже някой за сериозна връзка.

Младите жени трябва да са като принцеси, а не да угаждат на някой льольо и да се нагаждат към него. Кога, ако не на 20 ще изживееш бурни страсти, невъзможна любов, среднощни обаждания с любовни обяснения, кога ще разбиеш няколко сърца?
 Нема как да стане, докато висиш в бг-мама и планираш бременност след 6-години. То пък и как се планира така... но нейсе.

# 3 805
  Мноу ясно, че не съм. На твоята възраст знайш как ще ме върже някой за сериозна връзка.

Разбирам Simple Smile Аз не съм по безразборният секс на каквато и да било възраст.

# 3 806
 Разбираш дръжки.

# 3 807
  • най-шареното място
Много интересно!
Имаш сериозна връзка на 23, но децата ще дойдат по план на 30.
И това е добре, понеже няма да са 40...

Ако връзката е сериозна, щеше да допускаш до 1-2 години деца и да имаш по-малко твърди планове.
Твърдите планове обикновено са "по-принцип".

# 3 808
Абе зависи. Моите връзки, както и тези на приятелките ми, винаги са били сериозни. И с перспектива за деца. Е, много ясно, че на 16 са били просто перспективи. Та не мисля, че на 23 си толкова млад. Какво ли пък толкова друго интересно има в живота. Учене? Ми то си върви. Кариера? Тя винаги е проблем за жените, защото и на 35 с добра кариера е проблем да бременееш и раждаш. Купони? Ми аз например, въпреки че много обичам да пея, танцувам и т.н., никога не съм била голям любител на купоните. Разбира се, това са личните ми усещания и разсъждения. Други хора имат други виждания, имат си своите основания.
Аз намирам приказките на Тарталет за незрели по друга причина. Когато планираш първо дете на около трийсет, много лесно може да се окажеш на 40 без дете. Знам го, защото се движа сред жени на тази възраст. Достатъчно е да се забави година-две първото, да се случат два-три спонтанни аборта (и това е достатъчно често срещано) и ето го първото на 35, а ако искаш второ, то трябва да е или веднага, или да е близо до четиридесетте.

# 3 809
Какво ли пък толкова друго интересно има в живота.

Що не мога да се върна на 23, та да видим, няма ли друго интересно Joy

Общи условия

Активация на акаунт