Късно ли е да родиш на 40?

• 171 641
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 3 945
На 40 е по-добре да е втора употреба, ако е напълно необвързван е по-тревожно.

# 3 946
Еми...30..максимум 31 е добре.

Аха, за теб максимум, за гаджето ти, най-рано тогава. Та вие сте като парламентарна опозиция.
Защо?За нас 5 години означава 28 Wink

# 3 947
Моля ви се, мъжете не се засрещат случайно.

Да бе, аз срещнах мъжа си ( бащата на детето си) във влака случайно. Или срещата ви беше уредена?

# 3 948
  • София

Така си е. Мойто братче е от тия необвързаните. Душичка е, ама живее с нашите. Crazy

# 3 949
  • София
Peace

# 3 950
Да, срещнах го случайно, но много хора се срещат случайно. Номерът е там, че преднамерено бях открита и привлекателна, вместо намусена и кисела. Това вече не беше случайно, а култивирано с години.

Не е работата колко човека ще срещнеш случайно, а на колко ще задържиш вниманието. Ако не беше той, щеше да е друг.

А иначе съвсем "неслучайно" вместо да се затворя и да страдам, гледах да съм активна, да уча. То ако не бях отишла с влака към университета, нямаше и да го срещна. Така че има случайности и случайности. Разликата е, че аз съм готова да уловя мига, а други чакат мигът да ги улови.

Тънка, но важна разлика. Както казах, не отиваш на риболов с идеята, че ще срещнеш сом. Напротив, носиш си въдица.

# 3 951
Да, срещнах го случайно, но много хора се срещат случайно. Номерът е там, че преднамерено бях открита и привлекателна, вместо намусена и кисела. Това вече не беше случайно, а култивирано с години.

Не е работата колко човека ще срещнеш случайно, а на колко ще задържиш вниманието. Ако не беше той, щеше да е друг.

Що си мислиш, че си открила топлата вода  newsm78
Това вече не беше случайно, а култивирано с години.

Култивирано за 25 или за 40 години....не мислиш ли, че за някой неща има значение и опитът.

Разликата е, че аз съм готова да уловя мига, а други чакат мигът да ги улови.

явно пак звездите ти говорят.

# 3 952
  • София
Мамасита е права.
По принцип жените сме по-дейни, ние си избираме мъжете.
Мъжете, на към 40 определено чакат мигът да ги улови.
И верно като ги улови, та като ги запремята, направо ума им взима! Mr. Green

# 3 953
Случайно, не случайно, втора ли, трета ли употреба, става въпрос за подходящ!. Какво е странното в това, че трябва да го срещнеш, да не би да става ей така, нарочваш си и готово. Никой не знае кога ще стане. На 37 една жена може да бъде не по-малко привлекателна от такава на 25. И това далеч не е достатъчно за да е подходяща, нито пък за мъж.

# 3 954
Сори, но с опит или без, на 37-40 една жена е винаги позагубила от блясъка си. А едновременно с това броят свободни мъже е намалял, или пък мъжете на нейната възраст търсят по-млади.

На 40 голяма чалъмлийка трябва да е, за да привлече мъж за семейство, че и подходящ. И ще се конкурира с по-млади жени.

# 3 955
На 40 голяма чалъмлийка трябва да е, за да привлече мъж за семейство, че и подходящ. И ще се конкурира с по-млади жени.
Не, просто жена знаеща какво иска, какво може и как може да го даде.

# 3 956
Едно си баба знае- едно си бае. За блясък никой не говори, говорим за ПОДХОДЯЩ партньор. Колкото е загубила жената- толкова и мъжа на тази възраст. Не съди по себе си за това какво могат другите. С чалъми не се намира подходящ, има други способи.

# 3 957
Случайно, не случайно, втора ли, трета ли употреба, става въпрос за подходящ!.

Искам да уточним нещо. Дали говорим за "подходящ за брак" или "подходящ за моите представи и желания". Защото има разлика. Подходящи за брак има много, но им лепнахме етикета "скучни".

Подходящи за егото на жената също има, но опасното е, че не стават за съпрузи и бащи.

Аз лично смятам, че е по-лесно да намериш човек, подходящ за брак, а после да намерите няколко неща, в които си пасвате. Обратното: някой идеален, сродна душа, но шматка е по-трудно да се превърне в съпруг и баща.

Има и трети вариант, комбинация от всички идеални качества, но тук стигаме до проблема с прекалените очаквания. Предполагам, че всички тук освен мен са с манекенски ръст, руса грива, неостаряващи и на 50 и с по два доктората, та затова имат такива високи изисквания.

Но по-вероятно са обикновени, най-много 6 по десетобалната скала, но с високо самомнение. И после се чудят къде са "подходящите".

А, мъже и жени около 35-те не са равностойни. В тази възраст мъжете имат голяма преднина заради материално положение и лесно могат да се уредят с млади жени. Нищо не са загубили, даже са спечелили позиции. Има се предвид, че младост и външен вид са на второ място за мъжа, на първо са способности и положение.

# 3 958
Подходящ партньор Мамасита. Подходящия партньор вкл и подходящ баща за децата и подходящ съпруг.
А изискванията ни са високи, щото предлагаме нещо насреща. И не е задължително да сме манекенки, не знам дали си забелязала, но манекенките не се котират особенно високо, те са само за бройката.

Смея да твърдя, че жена окол 40 си е напълно равностойна с мъж на тази възраст, дори и в материален аспект.

# 3 959
Подходящ партньор Мамасита. Подходящия партньор вкл и подходящ баща за децата и подходящ съпруг.
А изискванията ни са високи, щото предлагаме нещо насреща. И не е задължително да сме манекенки, не знам дали си забелязала, но манекенките не се котират особенно високо, те са само за бройката.

Смея да твърдя, че жена окол 40 си е напълно равностойна с мъж на тази възраст, дори и в материален аспект.
Мъжете при поддържане могат да имат деца до 75,че и повече...Жената с повечко късмет до 42 някъде  Peace
В това отношение хич не са равностойни..Мъжът може и на 50 да си реши,че иска семейство...с деца..но за целта ще си вземе някоя 30 годишна.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт